Dodaj do ulubionych

Wózek Roar Marita

22.01.07, 14:59
Pytanie czy ktoras z was uzyykowala taki wozek? strasznie mi sie podoba i
generalnie chcialabym wiedziec jakie sa za i przeciw. teraz ciezko o ladny
wozek w stylu tych dawnych ktore tak bardzo mi sie podobaly, a z drugiej
strony takie wozki sa strasznie drogie, a ten ze wzgledu chyba na polskiego
producenta tani i naparwde wielofunkcyjny
Obserwuj wątek
    • sylpal13 Re: Wózek Roar Marita 22.01.07, 16:05
      a jaka to firma? znalazłaś w internecie? jeśli tak podaj adres
      • monikaj21 Re: Wózek Roar Marita 22.01.07, 16:17
        aukcja.onet.pl/search.php?string=marita&category=11844&description=1&country=1
        • babajagaa Re: Wózek Roar Marita 22.01.07, 16:59
          Moja znajoma ma wozek tej firmy i jak narazie nic sie z nim nie stalo,z gondoli
          juz dziecko wyroslo teraz juz w spacerowce ale nic wiecej nie wiem na ten temat
          tyle tylko ze robia je dwie ulice ode mnie,firma jest juz dlugo na rynku
    • majawi Re: Wózek Roar Marita 22.01.07, 17:27
      hej, moja szwagierka ma ten wózek. Ja osobiście bym nie kupiła, ale widocznie
      dla mnie mają znaczenie inne cechy wózka niz dla niej. Wózek jest bardzo ciężki
      (nie wiem co bym zrobiła, gdybym musiała go znosić po schodach) i ogromny...
      nie mieści im się w bagażniku samochodu (trochę się zdziwili..) a samochód nie
      jest mały, ma wielką gondolę...moim zdaniem zupełnie zbędną (ja dzieci woziłam
      od 4, 5 miesiaca w spacerówce). Według mnie jego zaletą są duże gumowe koła...i
      ładna kolorystyka.
      pozdrawiam i zycze trafnych wyborów

• majawi Re: Wózek Roar Marita 22.01.07, 17:30
      aha i jeszcze zapomniałam...ten koszyk na zakupy zupełnie nie praktyczny!!!
    • ja-goda1 Re: Wózek Roar Marita 23.01.07, 17:21
      Wygląda niegłupio, ale nie użytkowałam, więc sie nie wypowiem. Ja mam podobną
      gondolkę, a spacerówkę chcę dokupić lżejszą, zgrabniejszą - padło na Jane Nomad.

Wiele zależy od tego gdzie mieszkacie - jesli w domu jednorodzinnym, albo w
      bloku z windą to cieżar nie powinien Ci przeszkadzać. Jeśli wysokie piętro bez
      windy to odradzam. Ważne jest też jaki macie bagażnik w samochodzie - moja
      gondolka też jest duża - bardzo podobne gabaryty, ale w samochodzie ( duży
      combi ) spokojnie sie mieści.
      To chyba tyle - mozesz tez zapytać na Forum Zakupy - tam na pewno znajdziesz
      wiecej inforacji od uzytkowników
      Pozdrawiam, Aga
    • siulken Re: Wózek Roar Marita 24.01.07, 21:44
      Ja jestem uzytkowniczką Roana i osobiście bardzo go sobie chwalę. Jak dla mnie
      ma wiele zalet. Jedną z mich jest wygląd - jest niezwykle oryginalny, po drugie
      jest funkcjonalny - ma duże popmpowane koła co przy stanie naszych chodników
      jest nie bez znaczenia, ma przestronną gondolkę - moja córcia ma teraz pół roku
      i mimo że nie mależy do najmniejszych dzieci to jeszcze ma w niej swobode
      poruszania a mam nadzieję że przynajmniej uda nam się do marca jeszcze korzystać
      z gondoli, która dodatkowo stanowi bardzo dobrą ochronę. Ponadto gondola ma
      świetną funkcję jaką jest ponoszony zagłówek który można ustawić w kilku
      pozycjach - kiedy moja niunia się denerwuje leżąc to po porostu ją sadzam i
      oglądając sobie świat jedzie nie awanturując się. Wózek posiada także pokrowce
      na nóżki zarówno do gondoli jak i do spacerówki, świtenie się prowadzi ... i co
      tam by jeszcze powiedzieć...ja szkukałam wózka bardzo długo. zastanawiałam się
      nad Emaljungą i ta jakoś najbardziej mi pasowała tylko ta cena....
      Marita faktycznie jest ciężka, ale ja na szczęście nie muszę jej dźwigać więc
      jest ok., jst też duża ale do kombi spokojnie się mieści, kosz mógłby być
      rzeczywiście trochę głębszy ale też metalowy bo jest bardzo pojemny i wytrzymały
      (woże w nim nawet zgrzewki wody mineralnej - 9litrów). Jak dla mnie jest to
      najlepszy wózek za rozsądną cenę. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka