Dodaj do ulubionych

do Edzia.79

21.06.07, 00:34
dobrze, ze jetses w domu, ze wszytsko w porzadku:)
poniewaz jeszcze jestem przed podjeciem ostatecznej decyzji gdzie rodzic,a w gre wchodzi szpital brodnowski, mam do Ciebie pytanie jako oceniasz pobyt w tym szpitalu? opieka, warunki itd. mnie wyglad troche odstrasza, ale ciekawa jestem Twoich odczuc. pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • edzia.79 Re: spodnia_w_kratke 21.06.07, 07:55
      Sluchaj ja bylam bardo zaskoczona,tez slyszalam o trgicznych warunkach tam panujaych ale uwazam ze jest duzo,duzo lepiej niz opisywano.
      Moge dokladnie opowiedzie ci o patologii bo oddzialu poporodowego nie widzialam,tylko tyle jak schodzilam po schodach to na przeciwko jest taka duza recepcja,ale dziewczyny ktore juz urodzily i zagladaly do nas nic nie narzekaly na warunki.

ogladalam porodowke,wszedzie jest napisane ze sale to sa boksy oddzielone drzwiami harmonijkowymi,tylko w rzecywistosci sa to oddzielne sale a nie jakies boksy.W srodku jest lozko (takie zwyczajne nie ginekologiczne),drabinki,worek sako,jakis fotel dla meza,ktg,ciemno zielone kafelki.Na scianach oddzialu jakies motylki czy kwiatki co daje przytulny wyglad,zupelnie jak na oddziale dzieciecym.
      Nie mialam problemu z oprowadzeniem,bardzo mila polozna wsystko mi pokazala

Ogolnie lekarze i polozne sa bardzo mile (ci sami sa na porodowce i na patologii) nie spotkalam sie jakims niemilym przyjeciem,kazdy zartowal,usmiechal sie,nawet przy robieniu zastrzyku staraly sie zeby nic nie bolalo

Tylko jedzenie jest kiepskie ale na patologii byla lodowka wiec diewczyny mialy wszystko swoje,trzeba miec swoj papier toaletowy i mydlo bo tego tez nie ma.
      lazienki byly przy prawie kazdej sali (w jednej sali dziewczyny nie mialy i przychodzily do nas)wszedzie czysto

Z tego co sie dowiadywalam to dla malucha w sumie nic nie trzeba miec ale dziewczyny mowily ze te ubranka i rozki sa brzydkie,stare wiec jak przebierzesz w swoje ciuszki to maluch bedzie ladniej wygladal

Ja jestem zdeydowana-jak masz jakies jeszcze pytania to pisz
      a na kiedy masz termin??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka