Dodaj do ulubionych

Częstochowianki i dziewczyny z okolic rozpakowane?

08.07.07, 20:26
Hej dziewczyny jak się macie? Czy już jesteście w domku ze swoimi maluszkami, czy tak jak ja jeszcze się kulacie? Ja mam termin na 17 ale juz starsznie chciałabym urodzic bo zaczyna mi brakowac cierpliwości, a juz najbardziej nie chciałabym się przeterminować. Uff juz ciężko.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • katx1 Re: Częstochowianki i dziewczyny z okolic rozpako 09.07.07, 07:06
      Wiktorkowi stuknął w sobote drugi tydzień, radzimy sobie coraz lepiej, choć
      pogoda średnia mamy już za sobą dwa spacery, całkiem długie, po pierwszym młody
      spał ciągiem 5 godzin w nocy, a tak to ze spaniem różnie, dziś akurat nie
      bardzo.
      Jutro kontrola u pediatry zobaczymy ile przybrał na mamusiowym pokarmie.
      Trzymam kciuki za szybki, łatwy poród w terminie.
      • enya81 Re: Do katx1 09.07.07, 09:35
        Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że już jesteście we trójkę, a miałas termin jeden dzień po mnie, a ja sie jeszcze kulam hihi. Mam nadzieję, że Wiktorek daje Ci trochę odpocząć i w nocy pospać. Napisz gdzie w końcu rodziłaś i jakie masz spostrzeżenia po porodzie. Ja dzisiaj idę na wizytę do gina i może mnie lekko podmasuję, a wtedy jest szansa, że sie cos konkretnego zacznie. Mam codziennie w nocy lekkie skurcze, brzuch pobolewa juz non stop i nawet mam takie dziwne upławy podbarwione na różowo, więc czekam, czekam.
        Pozdrawiam gorąco. Ucałowania dla Wiktorka
    • katx1 Re: Częstochowianki i dziewczyny z okolic rozpako 09.07.07, 09:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43618&w=65392537
      Tu opisałam jak było mniej więcej, rodziłam jednak na Parkitce i jestem bardzo
      zadowowlona, mimo iż nie było mojego lekarza.
      Właśnie przeczytałam, że babajagaaa zaczyna coś działać to teraz Ty na pewno
      następna, trzymam kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka