joaska_29 30.07.07, 20:39 Hej, jak tam wszystkie już zostały szczęśliwymi Mamami? Jakie wrażenia z pobytu w szpitalu, napiszcie proszę, wymienimy doświadczenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobimax Re: Do bydgoszczanek 31.07.07, 15:49 Z tego co mi wiadomo to Agasar79 jeszcze nie urodziła, ale w niedzielę miała iść do szpitala bo to już po terminie sporo było, więc może już też jest rozpakowana. Odnośnie szpitala to już kiedyś rozmawiałyśmy. Miałam super położną przy sobie, miałam swojego lekarza (akurat miał dyżur), no i byłam na sali jednoosobowej, tak więc super. No i jeszcze pokój jednoosobowy do porodu (fuks). Na sali ogólnej nie chciałabym leżeć. Tragedia obskurna sala, stare wypaczone okna, zimno pomimo że na dworzu było ciepło. Sześć osób na sali. Tak więc jak rodzić w dwójce to tylko brać jedynkę. O wszystko trzeba się dopominać, nie chcieli zrobić USG jamy brzusznej córki (wskazania genetyczne) ale w końcu łaskawie zrobili. Na szczęście to mój ostatni poród i więcej tam nie trafie (mam nadzieję). Odpowiedz Link