sale_canard 21.12.07, 12:46 Nikt sie nie spodziewal takiego lajdactwa ze strony PO ! Zaluje,ze nie glosowalem na LiD ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Tusk,buduj drogi nie koscioly ! 21.12.07, 13:18 Nie żałuj:) Ja głosowałam na LiD, ale tylko z braku laku:( od wielu lat nic się w tej materii nie zmienia:( Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Tusk,buduj drogi nie koscioly ! 21.12.07, 13:20 "Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji";) Odpowiedz Link Zgłoś
sale_canard ciekawe dlaczego te durnie tak sie boja czarnych 21.12.07, 13:25 To jakas psychoza ! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: ciekawe dlaczego te durnie tak sie boja czarn 21.12.07, 13:27 Raczej nie są pewni wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: ciekawe dlaczego te durnie tak sie boja czarn 21.12.07, 13:31 Mi się wydaje, że raczej nie to jest problemem, przecież znają sondaże. Więc tu nie chodzi o zwykły nacisk społeczny wywoływany przez Kościół, bo ten takiego zbytnio nie ma, tylko o to, że ta Cosa Nostra tak się wcisnęła w aparat państwowy, że może robić władzy problemy przez sposoby nie całkiem demokratyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: ciekawe dlaczego te durnie tak sie boja czarn 21.12.07, 13:35 Pozostanę jednak pzry własnym zdaniu. Gdyby tak wprowadzic podatek od przynależności do danego kościoła, władza miałaby w miarę jasną sytuację, a tak błądzą w ciemności. Sondaże to za mało:( Odpowiedz Link Zgłoś