yoopi1 08.01.08, 21:07 Jaką polecacie zastawę dla malucha? Talerzyki, miseczki, podgrzewane, obciążone, sztućce, śliniaki jakich firm sprawdziły się najlepiej, które nie bardzo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia19813 Re: Pierwsza zastawa malucha 08.01.08, 21:52 ja mam talerzyk i łyżeczkinestle, które były promocyjnnie dodane do kaszek, chce dokupic talerzyk doktórego można wlać ciepłą wode żeby jedzonko nie stygło, bo w tej miseczce szybko stygnie Odpowiedz Link
agathea Re: Pierwsza zastawa malucha 08.01.08, 21:55 a ja kupiłam tommee tippee - ale jeszcze nie uzywałam, wyglądają porządnie Odpowiedz Link
a_beatle Re: Pierwsza zastawa malucha 08.01.08, 22:05 Też mam Tommee Tippee. Taki różowy (2 miseczki + łyżeczka chowana w pokrywce). Sprawdzian w tym tygodniu:-) Odpowiedz Link
andzia84 Re: Pierwsza zastawa malucha 08.01.08, 22:40 napiszcie jak sprawdża się wam tomee tipee bo oglądałam na allegro i myślę żeby kupić, na razie mam łyżeczki canpolum pakowane po 3 mała i dwie większe, dwie silikonowe, a jedna już twarda, zmieniają kolor pod wpływem temp. ale to akurat zbędne, są bardzo fajne, któras z dziewczyn mi poleciła i niedrogie za kompet 9zł Odpowiedz Link
a_beatle Re: Pierwsza zastawa malucha 11.01.08, 16:12 Wg mnie Tommee Tippee jest super! Miseczka jak miseczka, ale łyżka jest naprawdę wygodna, miękka, wąska, dziecię, które dopiero zaczyna takie jedzenie, nie ma problemu ze zbieraniem z niej zawartości:-)) Ja polecam. Odpowiedz Link
yoopi1 Re: Pierwsza zastawa malucha 09.01.08, 09:31 Czy te miseczki mają opcję podgrzewania albo przyssawki? Odpowiedz Link
patrice7 Re: Pierwsza zastawa malucha 10.01.08, 00:17 miche mam z kubusiem bodajze , a dzis kupilam razem z gazetka talerz i lyzeczke ze shrekiem i malymi shreczatkami:P bardzo fajny i cena z gazeta 6,90 Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: Pierwsza zastawa malucha 08.01.08, 23:45 my mamy z disneya michę i łyżeczkę i widelec oraz kubek niekapek z Canpola używamy wszystkiego poza widelcem jednak najlepsza dla nas łyżeczka to darmowy hipp z przesyłki reklamowej- jest duża i płaska śliniaki dostaliśmy ze stanów- śliczne bawełniane z obydwu stron, a jakaś nieprzemakalna warstwa w środku, są super, bo ja tych ceratkowych polskich to po prostu nie trawię:D Odpowiedz Link
pysiulek_79 Re: Pierwsza zastawa malucha 11.01.08, 16:31 Ja tez jestem zachwycona lyzeczka z promocyjnego pakietu Hippa. Te waskie silikonowe nam sie nie sprawdzily - sa za glebokie i nie maja poslizgu wiec mala miala problem ze zlizywaniem:) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Pierwsza zastawa malucha 09.01.08, 08:08 My mMy takie łyżeczki i są o wiele lepsze niż te zmieniające kolor www.allegro.pl/item295088537_tommee_tippee_4_lyzeczki_8m_niebieskie.html www.allegro.pl/item295132233_tommee_tippee_miseczka_4_sztuki_n iebieskie.html takie miseczki www.allegro.pl/item295125582_tommee_tippee_miseczka_x_2_przykrywka_lyzeczka.html Dla mnie wszystko rewelacja polecam Odpowiedz Link
yoopi1 tylko nie u tego sprzedawcy! 09.01.08, 09:30 Nie polecam tego sprzedawcy na Allegro. Miałam z nim kłopoty. Odpowiedz Link