chanastel 18.01.08, 15:48 I co będziesz kupowała tą chustę z niemieckiej strony? Jakby co daj znać ja i ankas się też zastanawiamy więc za przesyłkę byłoby tylko raz. Ile tam przesyłka w ogóle kosztuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: do blanki 18.01.08, 16:30 nie ma sensu kupowac z ich strony bo cena masakryczna, pod koniec kwietnia maja byc na chustomanii wiec na tego cienkiego Hoppa zaczekam, a teraz wyszukalam super uzywanego Storchenwiege Odpowiedz Link
chanastel Re: do blanki 18.01.08, 17:48 A gdzie znalazłaś ale rzucasz tymi nazwami widzę że się zaznajomiłaś z tematem:) Odpowiedz Link
burdziaa :-) 18.01.08, 18:56 STORCHENWIEGE wspaniałe są- własnie na warsztatach ekomamy macałam :- ) i już miałam chrapkę , ale LILIBULLE też są cudne- wogóle to całe chustowanie to wspaniała sprawa. Dzisiaj miałam Julka 4 godziny ! ( z 1 przerwą ), zrobiłam obiad , zjadłam :-) i zasnął. Odpowiedz Link
chanastel Re: :-) 18.01.08, 19:12 No ale gdzie je można kupić, pooglądać, droższe są pewnie niż te nati? Też już chcę chustę!!! Odpowiedz Link
blanka0 Re: :-) 18.01.08, 19:31 a uzywane sa na chuscianym zakątku na bazarku : chuscianyzakatek.blogspot.com/search/label/bazarek Odpowiedz Link