Dodaj do ulubionych

Też się chwalę" nową" chustą :-)

01.02.08, 20:38
A mam ci ja od paru godzin Ulli Storczyka :-)
Schnie , ale tak na pierwszy rzut oka- chyba łatwiej się zawiązać
takiej poczatkującej jak ja :-) węzeł nie taki wielki - blablabla
zobaczę rano :-)
Trochę nie moje kolory- chociaz staremu sie o dziwo podoba !
ciągnie mnie do Leo Natur albo Vicky :-)
Obserwuj wątek
    • m_k8 Re: Też się chwalę" nową" chustą :-) 01.02.08, 20:40
      oo burdzia.
      Widzę że wsiąkłaś na dobre...co ze "starą"?
      • burdziaa Madzia! 01.02.08, 20:46
        "Stara" jest, nie oddam :-)))Julek ją uwielbia
        Wziełam Storcha,zeby namacalnie doswiadczyć,tych wszystkich doznań o
        których piszą dziewczyny- chuściary :-)
        Moze nie zagosci u nas za długo bo jak napisałam, troche nie moje
        kolory-ale kto wie, kto wie :-) jest bardzo ładna, super wykonana,
        miękka, sliczna metka - Madzia pasowałaby Tobie :-)
        No i wziełam druga- bo po pierwsze- czesto piore Hoppa, dosyc długo
        schnie - a musze miec na zmianę
        po drugie- fakt- to wciąga !
        • m_k8 Re: Madzia! 01.02.08, 20:53
          ja szukam czegoś na lato... namówię W. na wydatek a co!

Ostatnio widziałam piękne MT... ach i och :-)

Buziaki dla Was!
          • burdziaa Re: Madzia! 01.02.08, 21:12
            kocznie ! najpierw na wiosnę , a potem na lato :-)
            A we wrocławiu to cudo widziałas ? Zdradź gdzie :-)
            • ankas4 Re: Madzia! 01.02.08, 21:27
              Kochane Moje :))ja tez chyba bede miala chuste:)<hihih kolezanki z forum
              chustowego chyba padły trupem:))- przepraszam za ten uszczypliwy akcent:)>
              A burdzia Ty sie dziewczyno szkol i nam zrobisz maly kurs:)) przy kawce i
              jableczniku:)

Caluje Was mocno ! uciekamamly wolaaa
              • burdziaa Ankas! 01.02.08, 21:30
                Asia przy jabłeczniku - zawsze ! Nawet kurs karate moge prowadzić :-)
                Oj lepiej,zebym ja nie uczyła wiązać - całkiem nowe wiązania
                wymyslam - pewnie Blanka niedługo bedzie smigac i Hania i Patrice i
                Madzia już potrafią- popatrz ile nas juz jest ! I niedługo Tymek
                dołączy !
            • m_k8 Re: Madzia! 01.02.08, 21:32
              Asiu,
              Tu są www.tulikowo.fotolog.pl/

strasznie mi się podobają.
              • burdziaa Re: Madzia! 01.02.08, 21:37
                a tak, widziałam- myslalam że " na żywo" gdzies we wrocku znalazłas-
                sa badzo ładne,
                • ankas4 Re: Madzia! 01.02.08, 21:41
                  magdziaKOchana i Burdzia ale ja nie rozumiem ,, to sa tez chusty>>????
                  • burdziaa Ankas! 01.02.08, 21:48
                    to są tzw. nosidła azjatyckie
                • m_k8 Re: Madzia! 01.02.08, 21:48
                  Burdziaczku, "na żywo" chwilowo nie ma szans...
                  Póki co stała trasa dom-praca-praca-dom bez odstępstw, bo korzystam
                  z uprzejmości koleżanki, która mi za szofera robi i też się spieszy
                  do swojego Michasia.
                  Wyjątkiem są wt, i pt - wtedy wypad na wygibasy z Pati, ale to
                  godziny wieczorne już są na łazikowanie po sklepach nie ma szans...

Ależ mi brakuje spotkań z Wami.
                  Na przyszłym Pati w moim imieniu będzie Was molestować o spotkanie w
                  sobotę :-)
                  Asieńko i Blanko, powodzenia na spotkaniu chustowym :-) uczcie się
                  od weteranek, potem nam przekażecie.
                  Ankas MT to rodzaj miękkiego nosidła. Na lato może być dobre bo nie
                  ma tyle materiału co w wiązance i szybciej się zakłada.

Buziaki dla Was. M.
                  • burdziaa Madzia! 01.02.08, 21:53
                    no pewnie,ze sobota jak najbardziej- i Jutka tez by pewnie chciała!
                    • ankas4 Re: Madzia! pokazcie mi dziecko w tym nosidle 01.02.08, 22:24
                      Kochana moja co do spotkania ! oczywiscie , ze juz w planujemy sobote! Wlasnie z
                      Chanastel gadalysmy ostatni, ze musimy sie koniecznie spotkac, wiec nam pasuje
                      jak najbardziej! to moze cos konkretnego ustalimy za 2 tygodnie w srode:). A co
                      do nosidla ! POKAZCIE prosze jakies zdjecie dziecka w nim ! chcialabym zobaczuc
                      jak to sie nosi i ile kosztuje to nowe cudo???
                      • ankas4 Re: juz mam juz widze ! 01.02.08, 22:40
                        Juz wyszukalam sobie w graficznej wyszukiwarce googla i widze dzieci w tym
                        nosidle !niezle! zastanowie sie nad
                        !images.google.pl/images?hl=pl&q=MEI+TAI&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
                        • ankas4 Re: juz mam juz widze ! 01.02.08, 22:44
                          http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://lotusbarn.no/butikk/images/products/babyhawkfrontd.jpg&imgrefurl=http://lotusbarn.no/butikk/index.php%3Fmain_page%3Dindex%26cPath%3D80%26language%3Dno&h=420&w=350&sz=40&hl=pl&start=7&um=1&tbnid=pTOwEAOnJrYxMM:&tbnh=125&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3DMEI%2BTAI%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
                          • ankas4 Re: juz mam juz widze ! 01.02.08, 22:53
                            www.happyslings.com/images/products/cruiser2c.jpg
                            • burdziaa Re: juz mam juz widze ! 01.02.08, 23:04
                              ładne- fajnie pokazuje ta graficzna wyszukiwarka
                              • burdziaa Jestem zachwycona ! 02.02.08, 17:48
                                Ale się nosi ! Zamotałam trochę krzywo :-) ale Julcio nic a nic mi
                                się nie przesunął- pieknie przylega i tak jakoś nam razem lekko w
                                niej- super!
                                • blanka0 Re: Jestem zachwycona ! 02.02.08, 18:29
                                  a gdzie takie MT mozna dostac?
                                  mojemu sie baaaaaaaaaardzo spodobalo
                                  • ankas4 Re: Jestem zachwycona ! 03.02.08, 00:10
                                    No mojemu mezowi rowniez i plusem jest to ,ze tez pewnie bedzie uzywal. Wiec
                                    zrobilam rozeznanie i wiem ,ze dziewczyna robi z tej strony:
                                    www.oppamama.pl/ ,ale niestety nie ma cen( albo ja nie widze) wiec
                                    trzeba bedzie do niej bezposrednio napisac , dodatkowo tez wyszukalam na Allegro
                                    i tez jest kilka w sprzedazy i dodatkowo przeszukalam strony zagraniczne i sa
                                    sklepy, ktore tez oferuja i mozna kupic przez stronke, ja zapytam znajomych z
                                    Kanady, moze tam sa i nie strasznie drogie, jak sie cos dowiem napisze:) aaa i
                                    Patryce zapisala sie juz na testowanie tego nosidla i zapisana jest juz w
                                    kolejce :) wiec jak bedzie miala to moze poogladamy u niej:))

Pozdrawiam
                                • lucy_cu Re: Jestem zachwycona ! 03.02.08, 09:29
                                  Burdzia, to cudnie. :-)
                                  Też miałam podobne odczucia- w Annie nosi mi się rewelacyjnie. Z
                                  kolei didymosy mam najmiększe i najmilsze. Co chusta, to inaczej. :-)

A MT są fajne, warunek jest jeden: muszą być porządnie uszyte, z
                                  odpowiednio długimi i szerokimi pasami, pasy powinny być wypełnione
                                  czymś miękkim. Wtedy jest pięknie. Inaczej chała- noszenie jak w
                                  nosidle.
                                  Mei taie szyje chyba Antennka, na pewno szyje Wroba- dzieła sztuki.
                                  Kolejki u Wroby kilkumiesięczne. Na chustowym spotkaniu widziałam MT
                                  Ellaroo- tu są zdjęcia z krakowskiego spotkania, jest ten MT, bardzo
                                  solidnej konstrukcji, dobry na roczniaka czy dwulatka. Jesteśmy też
                                  my z Tereską, ja miałam czerwoną szmatę na głowie, łatwo poznać. ;-P
                                  www.chusty.info/forum/viewtopic.php?t=1232
                                  • burdziaa Lucy! 03.02.08, 21:34
                                    Ale fajne miałyscie spotkanie- dobrze Ci w tej czerwieni na złotych
                                    włosach! A Tereska - jaka ona już "duża" :-)
                                    • ankas4 Re: Lucy! 03.02.08, 23:47
                                      Lucy dziekie za porady i zdjecia! Tereska cud dziewczyna:)!
                                      • blanka0 Re: Lucy! 04.02.08, 09:38
                                        dziewczyny widzialyscie ile Mei tai jest na ebayu?
                                        moze tam mozna kupic hurtowo :-)
                                    • lucy_cu Re: Lucy! 04.02.08, 11:20
                                      Burdzia- Ty nawet na szmatę na włosach patrzysz okiem malarki,
                                      dziekuję za słowa uznania :-)
                                      Ankas, nie ma za co. :-) Chętnie niosę chustopomoc. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka