e-ness 24.02.08, 16:38 dzięki wszystkim za spotkanie tym co byli i tym co chcieli być a nie mogli :)) do zobaczenia następnym razem:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ness Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 16:44 a... i przepraszam, ze nie mogłam Was dopiescic kazdego z osobna:))) Odpowiedz Link
dorko7 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 17:00 To my dziekujemy! Bylo rewelacyjnie, super organizacja a przy tak duzej grupie mamus i pociech to nie lada wyczyn :). Zaluje ze nie moglismy zostac dluzej ale mam nadzieje do zobaczenia nastepnym razem. Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 17:03 czekamy na foto reportaż ze spotkania Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 17:24 ja tam czuje sie dopieszczona... i podziekowania dla meza ktory spisal sie na 6+ Odpowiedz Link
gosia_4 To my dziękujemy 24.02.08, 17:31 za bardzo, bardzo, bardzo miłe popołudnie. Było super. No a Twój Mąż to rzeczywiście się spisał na medal :-). Jeden dyplom powinien być dla niego...taki z wyróżnieniem :-). Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 17:37 Dziękujemy! Podjęłaś się naprawdę dużego wyzwania i sprostałaś mu wraz z mężem w 100%. Pomysł spotkania w mieszkaniu sprawdza się bardzo dobrze. A wszystkie na wszystkie pytania dotyczące wiązania chust postaram się odpowiedzieć, szczególnie świeżo "zarażonym". Odpowiedz Link
asienka185 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 18:09 BYlo super. Rewelacyjna organizacja, pełny profesjonalizm;-)Ja jestem bardzo zadowolona i uwazam ze takie spotkania to wspaniała sprawa. Odpowiedz Link
silvii My też dziękujemy! 24.02.08, 18:10 a rozpisałam się tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43618&w=76147769 Silvii & Dan Odpowiedz Link
e-ness Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 18:11 Maz to własnie ta moja urodzinowa szósteczka :))))) jest przekochany....:) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 18:33 My również dziękujemy za zorganizowanie spotkania. Naprawdę było bardzo miło się z wami spotkać :-)) Maciuś po towarzystkich eskapadach spał na dworzu w wózku prawie 3 godziny. PS: Jeszcze raz przepraszamy za oberwanie prosiaczkowi nogi :-/ Odpowiedz Link
burdziaa Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 18:35 wypiłyscie toast za nieobecnych ;-)? Odpowiedz Link
e-ness Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 19:11 Burdzia, mi sie niestety nie udało, ale myslami byłam zwami a raczej to wy byłyscie u nas:))) kochana tak nam kibicowałas, ze dyplom Ci sie nalezy " za duchowy udział na I warszawskim zlocie Lipcówek" :))) wysle jutro na gazetowy:))) Odpowiedz Link
f3f Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 18:43 spotkanie było świetne :) brawa dla gospodyni a dla męża jak już dziewczyny pisały dyplom z wyróżnieniem :) miło było Was wszystkie poznać :) i dajcie znać jak będą fotki :) Odpowiedz Link
e-ness a.zaborowska1 :) 24.02.08, 19:07 nie zartuj:) kulawy tez niezle wyglada:) a jak Karola bedzie sie zachwycac nowym "gryzakiem" to całego pocwiartuje na póltusze:P Odpowiedz Link
martulka80 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 19:24 My także jesteśmy baaaaardzo wdzięczni za tak miłe spotkanie :) Czekamy na fotki. Pozdrowionka Odpowiedz Link
izoola Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 19:27 my rowniez dziekujemy za zaproszenie i ugoszczenie:). szkoda, ze wyszłysmy tak szybko, ale mała była padnieta-zasneła jak wychodzilysmy z klatki:))), mam nadzieje, ze przy nastepnym spotkaniu zabawimy dluzej, bede wiedziala jak sie przygotowac;). a co do chusty....rowniez sie zarazilam i tez po przyjsciu do domku rzucilam sie w poszukiwaniu:). dzieki raz jeszcze!!!!!!to byla super odskocznia od codziennosci:) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 19:29 To my dziękujemy! Było super :)Organizacja wspaniała, a Twój mąż e-ness rewelacyjnie się spisał! Co prawda Emilka jeszcze nie przywykła do takich zlotów, ale i tak nam się baaarrrrrrrrdzo podobało :D Buziaki Odpowiedz Link
zorkaa Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 19:41 my też dziękujemy:) tymek całą drogę do domu się cieszył - wiadać, że mu się podobało;) Odpowiedz Link
pysiulek_79 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 19:45 My tez bardzo dziekujemy przede wszystkim gospodarzom no i chustowym mamom za okazje do wyprobowania i instrukraz!!! Do zobaczenia!!! Odpowiedz Link
tasia72 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 19:49 Dzieki e-ness.Spotkanie było rewelacyjne, a dyplomy beda miłą pamiątką.Miałas fantastyczny pomysł, zeby zrobic pierwszy zlot lipcoweczek. Bedziemy miały co wspominac. Twoj mąż tez stanął na wysokosci zadania i radził sobie doskonale z taką liczbą kobiet i małych dzieci w domu. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 24.02.08, 20:08 Dolaczam sie do podziekowan. Super impreza! No i jeszcze raz powtorze: jak juz oszacujecie straty, to w przyszlym tygodniu nasi mezowie i nie-mezowie moga sie spotkac, zeby pomoc w naprawianiu szkod...:) Odpowiedz Link
f3f Re: naliczyłam 16 wpisów! 25.02.08, 13:29 napewno była jeszcze shem więc może i 17 na było to była mega inwazja foremek i forumiątek ;) Odpowiedz Link
e-ness Re: naliczyłam 16 wpisów! 25.02.08, 13:53 19 grzybków i 18 małych pełzajacych glizdek :) całkiem niezła frekwencja!!! Odpowiedz Link
olcia.kaktus he he he padłam ze śmiechu z tych glizdek:))) 25.02.08, 13:58 he he he padłam ze śmiechu z tych glizdek:))) zarąbiste określenie :))) Odpowiedz Link
e-ness Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 25.02.08, 14:17 z tego przejecia, podekscytowania i zestrachania oby wszystko było oki zapomniałam o looodach:(((( sama ich nie zwalcze wiec moze małe poprawiny:)))) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Dziekujemy za spotkanie:)))) 25.02.08, 16:27 Poprawiny? hmm, chętnie skorzystamy z Zośką :) Wczoraj dopadła nas katarzyna i nie mogłysmy być, a szkoda. Bardzo żałuję... tyle dzieci... musiało być wesoło :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
shemreolin Ja tez bardzo dziękuję :) 25.02.08, 22:28 Dzięki e-ness, że mnie przechowaliście do czasu przyjazdu Łukasza. :D Było bardzo miło i musimy koniecznie to powtórzyć. :) Odpowiedz Link