moni_30 05.06.08, 08:36 Gdzie kupiłaś takie superowe cymbałki??? Chciałabym kupić takie Julkowi na urodziny:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 wyjelas mi pytanie z ust:P 05.06.08, 08:40 o ile kojarze, te superowe cymbałki to prezent od dziadkow na dzien dziecka:) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Lilka! 05.06.08, 08:40 dostali od dziadków, wiem, ze w sklpie kupili, ale widziałam na allegro przypadkowo :) allegro.pl/item370820749_muzykalny_slon_cymbalki_8_tonowe_super_zabawa.html Fajne są, bezpieczne, inne oglądałam, ale te "klawisze" byly przymocowane takimi małymi kołkami i troche to latało, wiec się bałam, że wyjmą i wsadzą do paszczy. te nie mają takich małych elementów. Odpowiedz Link
moni_30 Wielkie dzięki! 05.06.08, 09:51 Najpierw poszukam w sklepie, bo boję się, że jak kupię na allegro to przez strajk poczty nie zdążą dojść (Julek ma urodziny w przyszłą niedzielę). Ja kupiłam jeszcze Julkowi taki rowerek (podobny do tych co Twoje Maluchy mają) ale u nas na niego chyba zdecydowanie za wcześnie, bo Julek boi się jak go do niego wsadzam i płacze. W ogóle ten mój Julcio to taki strachuś, trawy się boi, huśtawki się boi, no i rowerka też. Więc mu z chęcią dokupię takie cymbałki, żeby miał jakąś radość z tych sowich urodzin (mam nadzieję, że cymbałek się nie wystraszy:-) Jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link