azi81 16.06.08, 20:56 Aniu wiem ze przynudzam ale ja nadal nie mam literek.Powiedzm mi ty to wysłałas listem czy paczka??Pytam o to bo nie wiem o co mam pytac na poczcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkie7 Re: andzia84-WAZNE 16.06.08, 21:51 do mnie też nie doszły literki. pewnie przez ten strajk poczty. Odpowiedz Link
azi81 Re: andzia84-WAZNE 16.06.08, 22:54 no wiesz juz dawno po strajku poza tym moja mama pracuje na poczcie i mowila ze juz powinny dojsc Aniu jak mozesz to podeslij mi nr tej przesyłki.bedzie mi łatwiej szukac Odpowiedz Link
patrice7 azi 16.06.08, 23:03 jakie po strajku czekam na 3 przesylki! juz od miesiaca na jedna a,dwie ze 3 tyg hehe i co? i nic jeszcze poczekamy pewnei z tydzien dwa,zaleglosci w roznoszeniu sa w tonach:D Odpowiedz Link
azi81 Re: azi 16.06.08, 23:08 no po strajku.A ze byl strajk to poczty maja zaleglosci.Uwierz wiem co mowie bo dzis byma u mojej mamy...listy leza na takich wielkich stertach ze czulam sie jak w górach Odpowiedz Link
patrice7 Re: azi 16.06.08, 23:09 no wlasnie o tym pisze ze zaleglosci spore wiec trzeba czekac na dostarczenie grzecznie ;) Odpowiedz Link
bobimax Re:Pati 17.06.08, 11:10 jest po strajku ale Wrocław to jedno z miast gdzie najdłużej trwała akcja protestacyjna i nie bardzo poszła tam organizacja. W Bydzi ludzie z administracji dzieli paczki i listy żeby wszystko szło na czas (w miarę na czas). Odpowiedz Link
azi81 Pati 16.06.08, 23:15 No ale ja pisze ze moja mama na poczcie pracuje tak??wie mam wtyli ;) i gdybym znala numer to moze udalo by mi sie szybciej przesylke namierzyc :) Odpowiedz Link
burdziaa Azi 16.06.08, 23:26 sortownia we Wrocławiu dopiero co zaczela działac, wiec nie oczekuj cudów....ja swoje literki dostałam własnie cudem - zbiegiem róznych okolicznosci- ale oni sa zawaleni tonami ! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Azi 17.06.08, 09:52 aha- ja dostałam literki w kopercie większej- ale nie przypominam sobie,zeby tam był jakis numer nadania, Na pewno się doczekasz- a literki sa sliczne :) Odpowiedz Link
andzia84 Re: Azi 17.06.08, 10:00 sprawdzę to ale jak będe w domu bo teraz nie mam jak ale wiem że nie wszystkie dziewczyny distały literki, nawet te do których były wcześniej wysyłane. a wiem na pewno że do jedenj dziewczyny nie dojdą bo agata dostała dwa razyi czekam żeby poczta się odkorkowała, zebym wiedziała o kogo chodzi, ale do ciebie azi na pewno poszły bo było oddzielnie wysylane, na razie najbardziej prawdopodobne że chodzi o malenkie Odpowiedz Link
azi81 Re: andzia84-WAZNE 17.06.08, 19:35 ha!no i mam literki :) moja mama poczarowala,pogrzebala i znalazla :)))))) LIterki sa przesliczne :) Jak wasze dzieci zareagowaly na literki??Moja siedzi i nie da ich odpakowac bo tak sie w nie zapatrzyla :))) Odpowiedz Link
metanira andzia84 17.06.08, 21:54 Aniu, czy jest możliwość, żebyś jeszcze i mnie przysłała literki? Nie zamierzałam ich kupować, bo Konrad ma zabawek w cholerę i trochę, ale skoro lipcowe dzieciaczki tak się nimi zachwycają, to niech już będzie moja strata ;) Daj znać. Dzięki :) Odpowiedz Link
andzia84 metanira 18.06.08, 09:49 zamówiła jeszcze jedna dziewczyna co się nie odezwałam do tej pory, pisałam do niej, ale się nie odezwała, dam jej jeszzce kilka dni ale jak się nie odezwię to mogą pojechać do was :) Odpowiedz Link
metanira Re: metanira 18.06.08, 16:22 Dobrze, to jak już będziesz wiedziała, to daj znać i wyślij mi na gazetowy adres numer konta i kwotę, a ja Ci wyślę swój adres. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link