Dodaj do ulubionych

butki gufo z ccc

24.06.08, 17:54
ma ktoś? chciałam kupić sandałki Młodemu, ale nie widziałam żeby miały znak
żółtej stópki, zdrowe będą?
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: butki gufo z ccc 24.06.08, 18:01
      Wiele dobrych dziecięcych butów nie ma znaku żółtej stópki, bo producent musi
      sam o ten znak wystąpić i to na każdy model buta osobno. Trzeba więc patrzeć na
      szczegóły konkretnego bucika.
      My kilka dni temu szukaliśmy dla Mai sandałków i oglądaliśmy też Gufo, niektóre
      były idealne dla dzieci ale niestety nie nadawały się na grubą Pszczelą nogę :-(
      Żaden sandał nie wcisnął się do końca, nawet o numer większe odpadły. To samo
      było z Bartkami i Elefanten. Dobraliśmy idealnie sandały z Baty ale niestety
      różowo-białe bo oliwkowych z rozm. 20 nie było :-(
      • edzia.79 Re: butki gufo z ccc 24.06.08, 19:34
        przymierzalam Gufo i niestety nie mialy zakrytej piety przez co nie trzymaly sie wogole nozki,but latal wokol stopy nawet jak mala siedziala.
        kupilam sandalki firmy PICCO
        www.astra-krakow.pl/index.php?im=2&is=2#x
        mamy te ostatnie w drugim rzadku :)
        buty wygladaja na porzadne a poniewaz Ola nie chodzi wiec nie musialam kupowac super dobrych
    • aurinko Jak kupować buciki 24.06.08, 18:06
      Artykuł sponsorowany przez Bartka ale jest tu wiele cennych wskazówek
      www.edziecko.pl/zakupy/1,79392,4376783.html
    • kleciej Re: butki gufo z ccc 24.06.08, 20:03
      Ja starszej córce kupuję ich sandałki juz trzeci rok i jestem bardzo zadowolona, mimo że na butach nie oszczędzam.Uważam, że sandałki maja bardzo dobre, w przeciwieństwie do np pólbutów.Mały jeszcze nie chodzi, ale jak by chodził, to bym mu je kupiła. mam tam jeden model, który mnie wpełni satysfakcjonuje.
      • zurawina100 Re: butki gufo z ccc 24.06.08, 20:22
        ja kupiłam te w pierwszym rzędzie trzecie z kwiatkami, wydają mi się ok, ale
        Dobrusia jeszcze nie chodzi, więc zakładam jej na chwile jak stoi przy ławce w
        parku np.

www.ccc.com.pl/buty/DZIECIECE/GUFO/index.html
        • olus-ia80 Re: butki gufo z ccc 24.06.08, 21:40
          Gabrysi kupiłam kilka razy i nigdy nie byłam zadowolona teraz jej kupilam z
          picco i super Miłoszowi tez kupiłam jestem zachwycona mięciutkie skórka w środku
          i zapietek super i pasek z guma na srodku stopa sie super trzyma poleca i
          naprawde niedrogie i tez mozna spotkac w ccc
    • sylpal13 dziękuję za opinie, poszukam jeszcze tych picco 25.06.08, 08:09
      • edzia.79 Re: dziękuję za opinie, poszukam jeszcze tych pic 25.06.08, 08:16
        kupilam picco w budce na bazarze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka