aurinko 11.09.08, 07:01 Maniulka, późnym popołudniem jadę do Trójmiasta, odezwij się do mnie na maila aurinko@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniulka_25 Re: Maniulka_25 11.09.08, 19:49 O.K. Wczoraj za radą forumek spędziłam dzień w domu. O dziwo nie było aż tak źle. Zrobiłam zupę (była paskudna więc wylałam), trochę sprzątałam. A dzisiaj wyjechałam z mężem i dzieckiem na grzyby za miasto. Wymiotowałam przez cały dzień. Ale już jest lepiej. Jutro od 8 do 16 mam WOLNE !!! Przychodzi sąsiadka (młoda dziewczyna, koleżanka mojej siostry Julka ją zna i lubi). Idę do kosmetyczki i jeżeli mój gin pozwoli na masaż stóp. Wypłakałam już negatywne emocje i zmęczenie. Mężowi postawiłam warunek albo pomoc albo on "siedzi" w domu i sam wychowuje 2 dzieci. Wywalczyłam swoje : sprzątaczka raz w tygodniu i opiekunka/gosposia od początku listopada. A puki co dorywczo sąsiadka. Moja obraza zadziałała. A nie było mi wcale do śmiechu, bo naprawdę jestem przemęczona i znudzona rutyną. Dziękuję za wszystko. M Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: Maniulka_25 13.09.08, 21:41 Napisałam do Ciebie. Pasuje Ci niedziela ? Odpowiedz Link
matizka Re: Maniulka_25 13.09.08, 22:39 To się podłączę. Chyba masz jednak całkiem fajnego i troskliwego męża - tylko trzeba mu było pomóc wczuć się w Twoją sytuację Odpowiedz Link
aurinko Re: Maniulka_25 13.09.08, 23:18 Zadzwonię między 10 a 11, bo najpierw muszę skontaktować się z mamą (mieliśmy jechać do niej bo się nie odzywałaś) Odpowiedz Link