blanka0 01.10.08, 18:09 przestawiam sofe tak by nie mozna bylo po niej przejsc na parapet, wywalam lozko i materac daje na podloge coby nie mozna bylo spasc, wywalam szklana ławe coby nie mozna bylo nabic guza jeju rewolucja roczniakowa czy co Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: robie przemeblowanie 01.10.08, 18:11 blanka eheh dobra jestes. w zyciu bym nie pomyslala o wyrzucaniu łózka dlatego ze mloda z niego leci ;))) Odpowiedz Link
lilka.k Re: robie przemeblowanie 01.10.08, 18:16 Blanka, jak masz byc spokojniejsza, to pewnie! Szklanego nic nie mam, lozko zostawiam, bo mam zamykaną osobno sypialnię i nie pozwalam wlazic.. Odpowiedz Link
blanka0 Re: robie przemeblowanie 01.10.08, 18:39 najgorsze ze moje lozko stalo pod paapetem II okna i mala wlazila na parapety i skakala a mi wlosy na glowie deba stawaly i jestem wkur$%^ na maxa ze mam tylko 1 pokoja dom jak stodola Odpowiedz Link
patrice7 Re: robie przemeblowanie 01.10.08, 18:56 Blanka , wlasnei dobrze lila napisala ze jak masz byc spokojniejsza to wywalaj,ja tez szklanego nic nie mam. A nie masz mozliwosci adaptowania malego pokoju drugiego? Odpowiedz Link
lilka.k Re: robie przemeblowanie 01.10.08, 19:00 To jak to? macie jeden pokoj z leną? Masz osobno kuchnie z twoją mamą czy jak? Dom pisalas, ze duzy i ze wlasny projekt chyba... Ty masz gore a mama dol? Odpowiedz Link
ankas4 Re: robie przemeblowanie 01.10.08, 19:27 nO PEWNIE jak masz byc spokojniejsza to rob wszystko jak piszesz, my mamy tutaj luz, bo nie mamy za duzo mebli,i nie kupujemy,bo na 1 lub 2 lata nam sie nie oplaca, czyli mamy to co najpotrzebniejsze; stol z krzeslami, sofe, regal jeden w ktorym na podlodze postawilismy telewizor, a w sypialni mamy materac na podlodze ( rewelacja szczegolnie jesli w nocy wezmiemy tymka do nas, to juz sie nie stresujemy,ze jak sie wczesniej obudzi to spadnie na podloge), i szafy mamy wnekowe, a kuchnia to juz zupelna rewelacka , bo na dolnych polkach nie mamy kompletnie nic... tylko na gornych mamay talerze itd... wiec nie mamy stresu jesli nawet maly polezie do innego pomieszczenia , bo mama szansa ,ze cos mu spadnie na glowe. Ostatnio jestem jednak zaniepokojona oknem a raczej parepetem , bo juz widze ,ze sie tymek nim bardzo interesuje, ale jak na dzien dzisiejszy jeszcze na niego nie wlazl, jednak jestesmy czujni! WYpadel moze zdarzyc sie w jednej chwili i o mtym trzeba ciagle pamietac zeby pozniej nie pluc sobie w brode. sciskam Odpowiedz Link
blanka0 Re: robie przemeblowanie 01.10.08, 19:29 dom zaje#$%y kilkaset metrow, ale nie wykonczony na wiosne robimy dodatkowe 2 pokoje to odetchne a moj wlasny dom stoi i czeka na lepsze czasy, lilka ten przy drodze z taki wielkimi drewnianymi slupami- moze wiesz budowalismy go jak droga nie byla krajową a teraz mozna tam oszalec i chyba ta knajpe zrobie :-) mieszkamy u rodzicow moich kuchnia jedna- dzieki bogu nie musze gotowac hihi Odpowiedz Link
lilka.k Re: robie przemeblowanie 01.10.08, 19:36 Wow! To twoj, przed tym wiaduktem zaraz? On piekny jest :) Bialy i te belki..super Odpowiedz Link
blanka0 lilka 01.10.08, 19:49 moj projekt, meza wykonawstwo ale sama powiedz jak mam mieszkac przy tej drodze Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 01.10.08, 19:58 No dosyc blisko drogi, ale co jade to sie zachwycam, i tak mi zawsze szkoda, ze pusty stoi :) No nie wiem co doradzic, dom piekny :), jak nie chcesz tam mieszkac, sprzedaj i sie wybuduj gdzie indziej, ale taki sam :) Ale to jest miejscowosc przed niz ty teraz mieszkasz, nie? ;) Odpowiedz Link
blanka0 Re: lilka 01.10.08, 20:09 nie mieszkam obok, w tej uliczce zaraz 3 dom, dlaczego wczesniej? wiesz sprzedalabym ale szkoda miejsca, ta hala tez nasza i planujemy cos tam zrobic ja mam w planach juz inny, ładniejszy ale kasy brak moze chcesz dzialke kupic co ;-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 01.10.08, 20:13 Oj, my to dzialke chcemy, ale za 4 lata gdzies, najlepiej z domem, my nie mamy nerwow do budowania :), ale wlasnie za kilka lat dom na bank sobie zafundujemy :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 01.10.08, 20:17 Super! jak nam ktos wybuduje, to ja sie pisze, no ale... Problem z zakupem dzialki est taki, ze kredyt dają na dzialke a na dom juz nie, trzeba drugi. My mieszkanie mamy wlasne, ale jak sprzedamy, to nie wiadomo co dalej...najlepiej wiec cos u dewelopera. Odpowiedz Link
blanka0 Re: lilka 01.10.08, 20:20 a kto ci powiedzial ze na dom nie nieprawda sama osobiscie u expandera dowiadywalam sie o kredyt daja daja Odpowiedz Link
maadga szklane stoły-to zmora 02.10.08, 09:18 Mój m. usiadł był sobie pewnego razu na brzegu naszego stolika szklanego i dzięki bogu szyba pękła bo szczerze nienawidziłam tego szkaradztwa. Odpowiedz Link