Dodaj do ulubionych

ISC DO JASNEJ CIASNEJ CZY NIE?

IP: *.buf.adelphia.net 25.08.04, 13:14

tesciowa za niedlugo bedzie miala urodziny i tutaj mam problem czy isc ?beda
to 2 urodziny odkad jestesmy malzenstwem..w pierwsze wyslalm kartke poczta
gdyz tysiace kilometrow uniemozliwialy mi przyjazd po roku tak sie zlozylo
ze mieszkalismy pod wspolnym dachem i...tesciowa nie zlozyla mi zyczen.Nie
wiem czy zrobila to celowo czy zapomniala dodam ze przez 6 lat naszego
zwiazku nigdy nie zlozyla mi zyczen.... jak sie do tego ustosunkowac?
Obserwuj wątek
    • majteczkii Re: ISC DO JASNEJ CIASNEJ CZY NIE? 25.08.04, 13:34
      Chyba sama wiesz czy sie lubicie czy nie , życzenia nic nie zmienią jesli sie
      lubicie, a jeśli nie to ich brak w dniu Twoich urodzin jest jeszcze jednym
      pretekstem do ponazekania na tesciowke. Nie kazdy przywiazuje wage do urodzin,
      rocznic, imienin. Milo jest jak ktos pamięta, ale jak zapomni tez nie trzeba
      robic tragedii. Ważne jakie sa relacje na co dzien nie od święta skoro
      mieszkacie pod jednym dachem. :)
    • melanie Re: ISC DO JASNEJ CIASNEJ CZY NIE? 25.08.04, 13:34
      Aniu, dlaczego nie chcesz normalnie pogadac. Wymyslasz wciaz jakies historyjki.
      Do tesciowej idz oczywiscie, ale wydaje mi sie, ze wciaz nie piszasz, o czym
      tak naprawde chcesz popgadac. Dlatego wiekszosc nie bierze powaznie twoich
      slow, bo mysla, ze sie wyglupiasz.
    • Gość: BUFILANKA A MOZE JESZCZE KTOS JEST Z TEGO MAISTA IP: *.buf.adelphia.net 25.08.04, 13:48
      A NIE JA JEDNA JEDYNA?
      • melanie Re: A MOZE JESZCZE KTOS JEST Z TEGO MAISTA 25.08.04, 13:51
        Moze tak byc. Ale wiem, ze to ty. Nie wiem tylko, czy jestes chlopakiem czy
        dziewczyna. Ale wiem, ze chcesz pogadac.
        • Gość: DO MELANIE NO TO POMYSL LOGICZNIE KOMU BY SIECHCIALO PRODUKOW IP: *.buf.adelphia.net 25.08.04, 13:55
          AC TAKIE RZECZY JAKBY NIE BYLY PRAWDA?JAK KTOS PISZE ZE MA PROBLEM Z KIMS TO
          ZNACZY ZE MA A NIE ZE MA PROBLEM Z WAGA!LUDZIE CZYTAJCIE DOBRZE!TAM MOZNA DUZO
          PRZECZYTAC!
          • melanie Re: NO TO POMYSL LOGICZNIE KOMU BY SIECHCIALO PRO 25.08.04, 14:00
            Nie krzycz. Ludzie wymyslaja rozne rzeczy i pisza o nich na forum. Bardzo
            czesto. Po to, aby tylko pogadac, albo uwazaja problem za ciekawy i chca
            podyskutowac, albo pisza jakies prace naukowe i tez testuja opinie
            srodowiskowe. Natomiast w twoich watkach jest duzo spraw, ktore sie wzajemnie
            wykluczaja. Najpierw piszesz, ze toi rodzice sa brdzo chorzy i niedolezni, w
            nastepnym poscie, ze katowali cie pasem cale dziecinstwo etc. Poza tym caly
            czas inaczej sie logujesz. Mam prawo uwazac, ze zmyslasz. Ale czuje, ze cos cie
            tak naprawde gryzie.
            • Gość: JA Re: NO TO POMYSL LOGICZNIE KOMU BY SIECHCIALO PRO IP: *.buf.adelphia.net 25.08.04, 14:12
              A NIE POMYSLALAS ZE MOZE TO BYLO 15 LAT TEMU JAK SIE MA WTEDY PO 50 LAT TO MA
              SIE DO TEGO CZASU PRAWO ZNIEDOLEZNIEC!RUSZ GLOWA!
              • melanie Re: NO TO POMYSL LOGICZNIE KOMU BY SIECHCIALO PRO 25.08.04, 14:16
                Myslalam o tym. Ale przyjmuje, ze masz ok 20 lat, niewiele wiecej. Jezeli by
                bili, to bili by caly czas, a nie tylko jako 5 letnia dziewczynke. Poza tym,
                nie dziwilabys sie, dlaczego twoi tesciowie nie chca sie z nimi poznac, jezeli
                sa takimi ludzmi (twoi rodzice), ktorzy katowali swoje dziecko. sama bys nie
                chciala juz ich ogladac zaczesto.
              • melanie Re: NO TO POMYSL LOGICZNIE KOMU BY SIECHCIALO PRO 25.08.04, 14:18
                Nie pisz duzymi literami, bo zle sie czyta. Poza tym jest to wbrew netykiecie.
                • Gość: JA Re: NO TO POMYSL LOGICZNIE KOMU BY SIECHCIALO PRO IP: *.buf.adelphia.net 25.08.04, 14:21
                  ale tesciowie sa takimi samymi ludzmi tzn.stosowali przemoc...mam 25lat,bicie w
                  mojej rodzinie skonczylo sie w wieku11 LAT,POTEM BYLA PRZEMOC PSYCHICZNA!ja tez
                  bardzo chetnie z pania porozmawiam a na pytanie dlaczego wciaz zmieniam niki bo
                  mnie nikt tu nie traktuje powaznie i dlatego tez ze wysmiewaja sie z moich
                  problemow!
                  • melanie Re: NO TO POMYSL LOGICZNIE KOMU BY SIECHCIALO PRO 25.08.04, 14:24
                    Musze wyjsc. Pogadamy pozniej. Ale nie znikaj jak zawsze
                    pa
                    • Gość: mysza Re: NO TO POMYSL LOGICZNIE KOMU BY SIECHCIALO PRO IP: *.ipt.aol.com 25.08.04, 16:25
                      Melanie, szkoda twoich nerwow. Uprzedzam, ze owa pani cie wyzwie od
                      najgorszych, nawet jezeli bedziesz probowala z nia grzecznie rozmawiac.

• melanie Aniu, 26.08.04, 02:05
                    mowimy tutaj do siebie po imieniu (nick'u).
                    Prawda jest, ze nie potraktowalam cie na poczatku powaznie, ale te twoje watki,
                    moze infantylne troche, zastanowily mnie. Mysle, ze naprawde potrzebujesz o
                    czyms pogadac. Obiecuje, ze potraktuje cie powaznie, w kazdym przypadku. Nawet
                    jak wymyslisz problem z kosmosu rodem. Moze ci w tej ameryce brakuje tylko
                    kontaktu z ludzmi, kiedy jestes sama, a maz jest w pracy. To tez jest dobry
                    powod, aby tu zajrzec. jezeli prawda jest to, ze oboje z mezem jestescie
                    ofiarami przemocy w rodzinie, to nie bede umiala ci pomoc. Nie doswiadczylam
                    tego na szczescie, w swojej rodzinie tez tego nie mam, chyba ktos madrzejszy
                    albo specjalista bedzie umial wam pomoc.
                    Pozdrawiam
                    • melanie Re: Aniu, 27.08.04, 02:45
                      up
    • Gość: do melani Re: ISC DO JASNEJ CIASNEJ CZY NIE? IP: *.buf.adelphia.net 25.08.04, 14:26
      acha,musisz wyjsc..no dobrze...
    • Gość: Imagine Re: ISC DO JASNEJ CIASNEJ CZY NIE? IP: *.unl.edu 25.08.04, 17:46
      tez jej nie skladaj. co za roznica czy sie sklada czy nie.
    • Gość: Moni Re: ISC DO JASNEJ CIASNEJ CZY NIE? IP: *.telprojekt.pl 25.08.04, 20:11
      Dobra, Anka.
      Lune Cię rozpracowała.
      Spróbuj teraz skorzystać z życzliwości Melanii.
      Prawdziwa dużo bardziej jesteś nam potrzebna niż w przebierankach.Pozdrawiam.
      :)
    • Gość: X Re: ISC DO JASNEJ CIASNEJ CZY NIE? IP: 217.153.79.* 25.08.04, 20:33
      Idz i zloz jej zyczenia. Nie badz taka jak ona, nie zlozyla Ci, to swiadczy o
      niej. Badz ponad to. Pozdrawiam
    • Gość: ryb Musisz jej krzywde zrobic... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.08.04, 21:15
      tej wrednej babie i to natychmiast...Pojdz gdzie masz pojsc i tak zeby ten
      wredny babsztyl slyszal, powiedz komus w zaufaniu...ze twoj maz ma braki w
      zachowaniu...czyli...nie opuszcza deski na sedesie, skarpety i majtochy rzuca
      gdzie popadnie, glamie przy jedzeniu...No, ale przy tobie juz jest o wiele
      lepiej, nawet cala pensje zgodzil ci sie oddawac. Teraz swobodnie bedziesz
      mogla kupowac sobie co chcesz. Gwarantuje ci ze skutek twojej malej intrygi
      bedzie zaskakujacy. Powodzenia :)))
    • komandos57 Re: ISC DO JASNEJ CIASNEJ CZY NIE? 25.08.04, 21:21
      Gość portalu: ANIA7777 napisał(a):

>
      > tesciowa za niedlugo bedzie miala urodziny i tutaj mam problem czy isc ?beda
      > to 2 urodziny odkad jestesmy malzenstwem..w pierwsze wyslalm kartke poczta
      > gdyz tysiace kilometrow uniemozliwialy mi przyjazd po roku tak sie zlozylo
      > ze mieszkalismy pod wspolnym dachem i...tesciowa nie zlozyla mi zyczen.Nie
      > wiem czy zrobila to celowo czy zapomniala dodam ze przez 6 lat naszego
      > zwiazku nigdy nie zlozyla mi zyczen.... jak sie do tego ustosunkowac?
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      A sadzilem ze masz 15 lat.Wychodzilas zamaz w wieku 40 i teraz ci stuklo
      46.A to ze mieszkaliscie pod jednym dachem,miala okazje poznac twoja glebie i
      dlatego ci zyczen nie zlozyla.
      Raczej nie stosunkuj sie z nia.Chyba ze masz taki specjalny
      instrument,zakonczony identycznie po obu stronach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka