wilowka 16.06.09, 22:51 Mam zapalenie oskrzeli i czerwone oko. I po co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llatarnik Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:03 Ja też, ale zwróć uwagę, by były z czerwonym paskiem, bo są różne... Odpowiedz Link
llatarnik Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:33 qw994 napisała: > Visine Classic. Tak się nazywają. > Chyba tak, ale ja bardziej obrazkowy jestem... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To ja też do dupy 16.06.09, 22:54 to źle łykaj tam co trzeba i pilnuj sie z tymi chorobami zdrówka! Odpowiedz Link
wilowka Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:00 Bu antybiotyk łykam na te łoskrzela, a na oko tylko patrzę na razie, bo zaczęło być czerwone przed chwilą. O opryszczce w nosie już mówiłam? Hardkor po prostu :( forumowicz_pospolity napisał: > łykaj tam co trzeba i pilnuj sie z tymi chorobami > > zdrówka! :* Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:04 wilowka napisała: > Bu antybiotyk łykam na te łoskrzela, a na oko tylko patrzę na razie, bo zaczęło > być czerwone przed chwilą. > > O opryszczce w nosie już mówiłam? > Hardkor po prostu :( no hardkor, jak i gdzie ci sie udaje to wszystko łapać?;) kaszana btw,zapalenie oskrzeli to moja zmora z dziecinstwa, przechodziłem 1 milion razy, tera oskrzela mam cherlawe jak bohater nowelek pozytywistycznych no dobra dosyc pieprzenia ślub ci sie kroi, łap forme > > forumowicz_pospolity napisał: > > łykaj tam co trzeba i pilnuj sie z tymi chorobami > > > > zdrówka! > > :* Odpowiedz Link
wilowka Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:15 forumowicz_pospolity napisał: > no hardkor, jak i gdzie ci sie udaje to wszystko łapać?;) A wiesz, ze teraz wyjatkowo chyba mnie przewiało? Albo z roboty zaraza, jeden kij :( > btw,zapalenie oskrzeli to moja zmora z dziecinstwa, przechodziłem 1 milion razy > tera oskrzela mam cherlawe jak bohater nowelek pozytywistycznych Ja na studiach to tak średnio raz w mniesiącu miałam na zmianą z zapaleniem krtani, i jak Jankowi Muzykantowi dotąd mi cosik w pirsiach gra > no dobra dosyc pieprzenia > ślub ci sie kroi, łap forme Nooo, łapię :) Odpowiedz Link
thank_you Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:05 Jeny, kobieto. Tak wszystko na raz? ;/// Odpowiedz Link
qw994 Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:10 Dobrze, że to nie grzybica albo inne świństwo :) Odpowiedz Link
wilowka Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:12 thank_you napisała: > Jeny, kobieto. Tak wszystko na raz? ;/// I jeszcze ślub! >Dobrze, że to nie grzybica albo inne świństwo smile Pluj! tfutfaj natychmiast! Odpowiedz Link
baba_krk Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:26 Ale chyba do wesela się zagoi? :D Zdrowiej! Odpowiedz Link
milleniusz Re: To ja też do dupy 16.06.09, 23:31 Iii tam. Przypudruje sobie. Znaczy oko. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: To ja też do dupy 17.06.09, 19:56 baba_krk napisała: > Ale chyba do wesela się zagoi? :D :DDD Jak to mawiają, 10/10 Babo! :DDD A Ty się Wilowka nie przejmuj, czerwone oko się korektorem zamaluje, a oskrzeli nie widać, nie? ;)) Zdrówka!!! :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: To ja też do dupy 17.06.09, 08:46 Psychosomatyka, stres przed wydarzeniem sezonu, wyluzuj a samo przejdzie :) Odpowiedz Link
funny_game Re: To ja też do dupy 17.06.09, 08:57 Ekhem, jak do wieczora nie wyzdrowiejesz, to Ci podbiję drugie ślipie :F Odpowiedz Link
karka831 Re: To ja też do dupy 17.06.09, 09:45 Mam nadzieję, ze już dzisiaj będzie lepiej! Zdrówka życzę. Odpowiedz Link
wilowka Re: To ja też do dupy 17.06.09, 09:48 karka831 napisała: > Mam nadzieję, ze już dzisiaj będzie lepiej! Zdrówka życzę. Dziękuję :) Tak se poleguję na szybko, muszę być zdrowa ze strachu przed Funny :D Odpowiedz Link
vandikia Re: To ja też do dupy 17.06.09, 22:26 dobra moj slub byl w sobote, w czwartek poszlam na piaskowanie zebow.. pierwszy raz w zyciu.. niby pytalam dentystki czy to na pewno dobry pomysl, bo jakos mi nie gralo, ale powiedziala, ze idealny no i piaskowala mi stazystka jakas.. najpierw się pomylila i puscila mi takim strumieniem, ze myslalam, ze sie udusze i ucieklam z fotela cale oczy mialam w piachu, wszystko a później zdolniacha upuscila mi cięzką aparaturę na wargę, poczulam jak krew zaczyna walić, a ona nerwowo się zachichrała, że "do wesela sie zagoi", na co zapytalam, czy jest pewna, ze za 2 dni nie bedzie sladu myslalam, ze baba zejdzie, dokonczyla mnie dentystka, wyszlam zaryczana, spuchnieta i z czerwonymi oczami i rozwaloną warga jakbym conajmniej po sparingu bokserskim byla jakos mnie zatuszowala makijazystka, slad zszedl mi duzo pozniej :) wiec nie do dupy, a jest dobrze i tej mysli się trzymaj :D Odpowiedz Link
wilowka Re: To ja też do dupy 17.06.09, 22:32 To mnie uspokoiłaś... :D Ja się nerwowo oglądam z każdej strony i pod światło póki co. Nie wiem czego szukam, ale jak nic nie znajduję to się na chwilę uspokajam :) Odpowiedz Link