e-ness 14.10.08, 14:54 Co by wszystko było oki, no i zeby dziewucha:))))) takiego mam stresa jak by to było moje pierwsze usg.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 14:57 Taaaa...jest, Szefowo! Się kciuczy! :-) Odpowiedz Link
anula_82 Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 14:58 trzymam zatem kciuki :)))) Odpowiedz Link
agasar79 Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 15:02 trzymam mocno :) Czekamy na informację po usg :) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 15:16 kciucze z calych siiiiil Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 15:20 Kciuki trzymamy, na info czekamy:) Ot tak mi się zrymowała;) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 18:34 Kciuczę bardzo! Czekam na info, bom ciekawa czy Olgierd czy Nadia :) Odpowiedz Link
kamsi Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 18:47 Kciuczę:) A o której będą jakieś wieści? Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 20:05 kciuczę i kciuczę i ciekawość mnie już zżera ;) gdzie jesteś z tymi dobrymi wieściami? Odpowiedz Link
iwaolej Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 20:16 trzymamy kciuki za to by było zdrowe, a czy dziewczynka..............heh to sprawa mniej ważna :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 14.10.08, 20:22 Trzymam kciuki i czekamy na wieści:) Odpowiedz Link
e-ness juz po:) 14.10.08, 20:44 Chłopak zdrów jak ryba!!!!Tak, tak CHŁOPAK:)))) troche sie rozczarowałam, ale kupiłam tabliczke czekolady, zzarłam cała i humor powrócił:) mam jeszcze nadzieje ze moze sie zmiemi, bo jakos tak Makowski nie mógł podpatrzec dobrze, bo maluch sie zasłamiał, no ale jesli bedzie mały mezczyzna to juz wiem jakie to uczucie miec faceta:)) najwazniejsze ze zdrowe, choc troche mi szkoda tych wszystkich pieknych ubranek po Karolci, bo wielu nawet nie miała na sobie.No cóz musze uzupełnic garderobe, choc w rózowym moze tez mu bedzie całakiem niezle;) dziekuje za kciuki, grunt to dobre wsparcie:))) Odpowiedz Link
babajagaa Re: juz po:) 14.10.08, 21:19 Jejku dziewczyno bedziesz miala parke,zazdroszcze,ja nastepna chce miec dziewczynke jesli dobrze pojdzie.Gratulacje,duzo zdrowka zycze Odpowiedz Link
klarysa007 Re: juz po:) 14.10.08, 21:31 No z usg to nigdy nie wiadomo :) Chyba mona się ostatnio o tym przekonała? Grunt, że maluszek zdrowy. Gratulacje. Odpowiedz Link
burdziaa Re: juz po:) 14.10.08, 21:34 fajnie, chłopcy są cudni - zobaczysz :) najwazniejsze,ze zdrowe! Odpowiedz Link
blanka0 jak to 14.10.08, 21:41 sie rozczarowalam?????? no parka bedzie a ona marudzi eh gratulacje zazdroscimy Odpowiedz Link
lilka.k Re: jak to 15.10.08, 10:57 jezu, tylko nie mowcie parka, bo mam na to slowo uczulenie, od ciązy slysze to slowo, na ktore zawsze odpowiadam, ze moje dzieci to nie papugi, ze musi byc parka! Chlopaki są fajne, dobrze będzie! Odpowiedz Link
zabka11 Re: juz po:) 14.10.08, 21:46 No, no....tylko bez rozczarowań;)...chłopaki są super:):):O) Gratulacje, przeogromne...a różowe ubranka no cóż..sprzedaj na Allegro, i bluzeczki z autkami licytuj;) Pozdrawiamy Odpowiedz Link
a.tygrysica Re: juz po:) 14.10.08, 22:28 Super, że dzieciątko zdrowe, to najważniejsze, że rozwija się prawidłowo :) Życzymy dużo zdrówka :) Odpowiedz Link
asuzi Re: juz po:) 14.10.08, 22:36 gratuluję, masz rację najważniejsze że zdrowy. Fajnie będziesz maiła synka, ja marzę o chłopcu, ale dopiero za rok. Na pewno smaczna była czekolada ;) Odpowiedz Link
shemreolin Makowski 14.10.08, 23:17 Gratulacje!! :) Chłopaki faaajne są. Mówię ci! :D A co do Makowskiego, to on prowadził moją ciążę i cesarkę mi robił. Będziesz w Międzylesiu rodzić? :) Odpowiedz Link
e-ness shem 15.10.08, 13:13 ja do Makowskiego tylko na usg chodze, ciaze prowadzi mi jego kumpela z Łuckiej, a rozpakuja mnie na Żelaznej:)))) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: juz po:) 15.10.08, 16:35 Super, że zdrowy :))) Karolinka będzie miała braciszka! Ale fajnie :D Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: juz po:) 15.10.08, 21:29 Z usg nigdy nie wiadomo !!! Lekarka powiedziała mi na usg że będzie chłopak. A ja na to, że to pępowina i że będzie dziewczynka bo ciągle wymiotuję. Jakoś się oswoiłam z tym chłopakiem i urodziła się JULA :):) A lekarz który mnie operował powiedział mi 2 tygodnie przed cc że będzie córka a ja nie wierzyłam... Ostatnio mi się wygadał (ten sam co przyjął Julę prowadzi moją obecną ciąże) że będzie druga dziewczynka ! Mam nadzieję że to naprawdę córka !!! A zresztą ma być zdrowe i koniec. Imiona mam wybrane :) Odpowiedz Link
joasia83m Re: Gratulacje!!! 14.10.08, 23:21 łaaaaaaaaaa, pieknie! jak ja bym chciala miec parke... ale znajac moje szczescie pewnie w przyszlosci stworze druzyne pilkarska i tatus sie bedzie cieszyl, a mamusia nie bedzie miala z kim na zakupy chodzic:/ a wiesz, tak Ci po cichu powiem, ze dawid chodzil czasem tak po domu w rozowych ciuchach, na pewno mial rozowe pajace do spania (po kuzynce:))) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Gratulacje!!! 15.10.08, 09:31 super ze maluszek zdrowy. wiem jak si czujesz bo ja chcialam miec drugiego chlopaka-synusia mamusi. bylam straaaasznie zawiedziona jak dowiedzialam sie ze jest dziewczynka,ale trwalo to tylko jeden wieczor. teraz mmojej niuni nie zamienilabym na adnego chlopaka. Odpowiedz Link
kamila_m_g Re: Gratulacje!!! 15.10.08, 09:46 Gratulacje. Chłopak po dziewczynce będzie w pewnym sensie nowym wyzwaniem. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 15.10.08, 11:16 No gratulacje!! Bardzo dobrze, że dzidzia zdrowa i to najważeniejsze :) A chłopaki są suuupppeeerrrr!!! Ciuchami się nie przejmuj :) Ja za tydzień idę na połówkowe, ciekawe kto u mnie siedzi....? Odpowiedz Link
agusiajasia Re: agusia 15.10.08, 16:28 Chcę, chcę chcę!!!! Ciekawość mnie zżera :)) Nie wytrzymam jeszcze do lutego.. Zresztą musimy dojść do porozumienia w sprawie imienia. Co do chłopca to wiemy. Spodobają ci się Lilka: Antek albo Franek :) Co do dziewczynki mamy niestety spór. Kilka imion nam się podoba... Odpowiedz Link
lilka.k Re: agusia 15.10.08, 20:04 Piękne imiona wybralas dla chlopca..:), obojetnie jak dacie, będzie super :), hihi A dla dziewczyny pochwal sie jaki wybor..moze jak napiszesz, to zobaczysz ktore lepiej wygląda ;) Odpowiedz Link
e-ness :))) 16.10.08, 19:03 ja tez nie chiałam wiedziec, ale jak juz lezałam w gabinecie a lekaz jezdził mi po brzuchu to nie wytrzymałam i spytałma co "tam" widzi:) moja kumpela do konca nie chciała wiedziec-twarda była:)) Odpowiedz Link
e-millie Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 15.10.08, 13:45 ja Ciebie rozumiem - też chciałam mieć drugą dziewczynkę, a potem trzecią ;) I druga rzeczywiście jest, ale trzeci chłopak. Ja jak się bałam, że chłopak to już nie taki kochany, nie taki słodziutki, cały w różach i koronkach... Teraz śmiać mi się chce, bo już pod koniec ciąży kilka ubranek kupiłam, a cudne są, uwierz mi! A kiedy się urodził, ech, sama słodycz i żadne róże ani kwiatki nie są mu do tego potrzebne. A jak sobie pomyślę, że kiedyś powie mi, że jest moim rycerzem i zawsze mnie obroni, że pewnego dnia poprosi mnie do tańca, to rozczulam się zupełnie. Dziewczyny są wspaniałe, ale chłopak jest równie cudowny - sama się wkrótce przekonasz :))) Super, że z małym wszystko w porządku - to przecież najważniejsze!!! Gratulacje, e-millie Odpowiedz Link
zurawina100 Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 15.10.08, 21:52 e-mille dokładnie tak jest z chłopakami:) Mój Stachu mi mówi ze jak dorośnie i pójdzie do pracy to mi kupi złotą suknię i złote buty:) Zawsze zauważy jak złożę coś nowego, pochwali.A jak mam sukienke albo spódniczkę to komplementom nie ma końca:) e-ness gratuluję:):):) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Kciuczyc Kochane - dzis USG POŁÓWKOWE 16.10.08, 09:23 Forum mi sfiksowało- trzeci raz Ci piszę te gratulacje! A więc: GRATULUJĘ!!! Chłopak jest ok, da się z takim dogadać. Z dwiema dziewuchami pełny hardkor, fioła byś dostała. ;-) A najważniejsze, że facet jak rzepa zdrowy. :-) Agusia, a Ty wydziwiasz, po cholerę Ci usg? W sygnaturce Ci przeca jak wół stoi, że w brzuchu pływa Ci Niespodzianka, nie? ;-))) Odpowiedz Link