m_k8 28.01.09, 23:55 Asiu, Asieńko, sto lat kochana! ściskamy Cię z całego serducha! H&M Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulkadabrowska Re: Burdzia STO LAT! 28.01.09, 23:59 specjalnie czekałam do północy, żeby Ci Asiu złożyć życzenia :) Kochania Asiu, życzę Tobie wszystkiego, co najlepsze i najwspanialsze. Byś doświadczała jak najwięcej pięknych, inspirujących przeżyć, odwiedziła dech zapierające w piersiach miejsca oraz spotykała wielu dobrych, uśmiechniętych (także szczerbatych) ludzi. Byś miała czas dla rodziny, na pracę, rozrywkę i chwilę zadumy (no i na Forum rzecz jasna). Byś była przepełniona szczęściem. Odpowiedz Link
ankas4 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 04:42 NIE STO ALE TYSIĄC LAT!!!!!!!!! KOCHANA przyjmij z calego serca! ASIA, PAWEŁ I tYMUS Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 06:12 Asiu rośnij zdrowa, okrąglutka na pociechę Jasiowi :>) Wszystkiego co najlepsze w życiu wspaniała artystko, miłości, radości, zdrowia, spełnienia i wszlekiego dobrobytu, urodzinowe uściski od Doroty i Basi Odpowiedz Link
a090707 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 07:01 Spelnienia marzen i natchnienia do pracy :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 07:35 Asiu zdrowia, szczęścia i radości z dnia codziennego, satysfakcji z pracy, rodziny, spełnienia marzeń, tych malutkich i tych ogromniastych:), w dniu urodzin wraz z buziakami przesyłają Ania, Piotr, Gosia i Jaś. STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 08:07 Asiu życzę ci, bys nadal byla taka uscmiechnięta, raodsna, byś nas nadal inspirowała kulinarnie i nie tylko... Duzo zdrówka! Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 08:46 Asiu, urodzinowo, wiele szczescia na co dzien, zdrowka i dobrej formy, mnostwa inspiracji artystycznych i pelnego Spelnienia, jako mama, zona, artystka, kobieta, duch rosnacy etc. Sto lat!!! Skladamy rodzinnie :)) Odpowiedz Link
gismol77 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 08:49 Burdziu Kochana! życzę Ci milości, prawdziwej i wiecznej, uśmiechu, zdrowia, wspanialych doznań, jak najmniej lęków. Bądz taka cudowna jak jesteś. Dobrze, że jesteś!!! a tak na margiesie to dziś 5 urodziny ma moja starsza córka :) Odpowiedz Link
michalina_79 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 08:55 Wszystkiego najlepszego STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka:))))Jesteś świetną osobą, czułą na krzywdy innych, zawsze można od ciebie otrzymać miłe słowo i podtrzymujące na duchu:)). A i życzę inspiracji w rysowaniu Twoich przepięknych aniołków Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 09:00 Dużo dużo dużo zdrówka !!! dla twojej rodziny. Szczęścia miłości, samych pogodnych chwil w życiu. No i ogromu miłości :-) Aga Odpowiedz Link
borowka78 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 09:03 Asienko! Urodzinowe szczere życzenia: dużo miłosci, radosci, ciepla i slonca kazdego dnia! STO LAT :-) buziaki od Szymka i Marcinka Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 09:23 Asieńko! Życzę Ci zdrowia - dla Ciebie, Twojej Rodzinki i Rodziców; miłości, uśmiechu, spokoju, snu i kasy ;D Sto lat!!!!!!!! Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 09:36 to ja też się dołączę z życzeniami :-) Asiu, wszystkiego co najlepsze... inspiracji i weny na kolejne Anioły, głowy pełnej pysznych kulinarnych pomysłów, codziennie wiele radości, miłości, miłości i miłości... spełnienia najskrytszych marzeń no i zdrówka!! Pozdrawiam i ściskam :-) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 10:39 Wlasnie Sto lat Asiu!! Badz dalej taka dobra dusza jak do tej pory, buziaki i usciski! Odpowiedz Link
chanastel Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 10:51 Od naszej 4ki najserdexzniejsze żyxzenia urodzinowe:) Buziaki kozhana Odpowiedz Link
e-millie Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 10:58 Asiu, wszystkiego, co najlepsze w tym wyjątkowym dniu - bądź szczęśliwa i spełniaj swoje wszelkie marzenia! dużo zdrówka, miłości, uśmiechu, pogody ducha i słońca za oknem :) a dzisiaj niech to będzie baaaardzo miły dla Ciebie dzień! ściskamy, e-millie ze swoją trójeczką Odpowiedz Link
anula_82 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 11:04 Asiu, Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, zdrowia duużo i cierpliwości, choc pewnie masz jej dużo, usmiechu na twarzy na co dzień oraz spełnienia marzeń. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 11:06 Wszystkiego dobrego kochana Asiu! Oby każdy dzień był jeszcze lepszy od poprzedniego :) Odpowiedz Link
a_beatle Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 11:10 Z całego serca życzę Ci samych dobrych, radosnych dni, odwagi w marzeniach i siły do ich realizacji, miłości nieustającej i pięknej. Niech zawsze sprzyja Ci los i ludzie:-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 11:29 Kochana Burdziu!!!!!!!!!!!! miliony uścisków i najlepsze zyczenia urodzinowe! Słońca uśmiechu, radości, miłości i wszystkiego o czym marzysz dla siebie i swoich bliskich! Buziaki Odpowiedz Link
joasia83m Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 11:37 ja tez, ja tez! chce zyczyc Ci bys miała zawsze to czego najbardziej pragniesz, bys byla szczesliwa, kochała i była kochana!!! Asiunia, a ktore to urodzinki?? no i jaki torcik masz?? :) Odpowiedz Link
aurinko Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 12:02 Najlepszego Burdziu :) Spełnienia marzeń, szczęścia i miłości :) Odpowiedz Link
zumali Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 12:16 Asiu, wszystkiego co tylko najlepsze. Duuuzo milosci, radosci, ciepelka i slodyczy. Spelnienia marzen i planow. Pociechy z chlopakow Twych oczywiscie :) Odpowiedz Link
burdziaa Dziękuję Wam ! 29.01.09, 12:48 Jestem bardzo wzruszona,że tyle pięknych życzeń z serca płynących dla mnie i dla mojej rodziny, to wspaniałe mieć Was za Przyjaciółki bo jesteście dla mnie bardzo bliskie- ostatnio tak się nad tym zastanowiłam, gdy po raz kolejny zamiast robić coś bardzo ważnego do pracy myślałam o naszym forum i żeby na chwilę choć zajrzeć kosztem zalegających prac :)- Przyjaciele to złodzieje czasu :) ale jak cieszą ! I jeszcze przytoczę Szymborską z najnowszego tomiku poezji, "żyjemy coraz szybciej i coraz krótszymi zdaniami.." niestety to prawda, dlatego nie mogę każdej z Was osobna podziękować i wyściskać ale z całego serca i tuszy mojej nie małej Wam dziękuję ! Wasza burdzia ps. zostałam dzisiaj bez komputera bo Jasio potrzebował i zabrał do pracy ale wymusiłam na obecnym u nas w domu szwagrze podłączenie do jego sprzętu :) /bez aluzji :)/ Odpowiedz Link
lilka.k Re: Dziękuję Wam ! 29.01.09, 13:21 Ja bym nic sobie nie pomyslała, gdybys nie napisala: bez aluzji, wiec to chyba tobie cos po głowie chodzi ;) Odpowiedz Link
burdziaa Lilka 29.01.09, 13:23 oj chyba masz racje, no ale ja sie starzeje wiec mozna w moim wieku juz troszke pofantazjowac, zwłaszcza ze szwagier od rana toples chodzi :) - bo ma od dwóch godzi wziasz prysznic a ciagle wisi na telefonie, no ale przynajmniej ja siedze za to na jego sprzęcie :) Odpowiedz Link
agasar79 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 13:26 troszkę się spóźniłam... Sto lat i wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń :))) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 13:28 hahaha siedze na jego sprzecie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Burdzia jestes boska:D Odpowiedz Link
e-ness Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 13:29 Dobrze ze sa na swiecie takie Kochane Istotki jak Ty Asienko:)) wszystkiego co najepsze:))) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 14:26 Asiu trochę późno ale szczerze życzę ci samych szczęśliwych chwil w życiu ,stu lat albo i dłużej i wszystkiego co możesz sobie wymarzyć Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 15:29 Asieńko, szczęścia, miłości, zdrówka i całych stad Aniołów, na urzeczywistnienie których będziesz miała mnóstwa czasu i siły:) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 16:03 asia, sto lat. niech twoj aniol nad toba czuwa. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Burdzia STO LAT! 29.01.09, 20:13 wszystkiego najlepszego!!! ale tego, czego ty sobie zażyczysz, a nie tego, co inni by chcieli dla ciebie ;) Odpowiedz Link