sylpal13 09.04.09, 14:41 jakie kupujecie z zakrytymi palcami i za kostke? ja mam dylemat czy może juz w krótkich chodzić czy lepiej za kostkę? jak sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: sandałki 09.04.09, 14:43 Mam kupione dość zabudowane z zakrytą piętą i palcami i paskami na palcach, wyższe; planuję kupić zupełnie niepraktyczne sandałki na paseczkach do króciutkich wyjść w sukience, takie na specjalne okazje, ale nie mogę nigdzie trafić jednokolorowych nie różowych :( Odpowiedz Link
sylpal13 Re: sandałki 09.04.09, 14:48 ja się zakochałam wtych www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/infants/71691/55397/detail.do#reviews Odpowiedz Link
aurinko Re: sandałki 09.04.09, 14:52 Mi się akurat nie podobają, bo mają dodatki :-/ Ale nie w tym rzecz, co do fasonu to uważam, że takie sandałki nasze maluchy spokojnie mogą już nosić. Odpowiedz Link
mimi_mm Re: sandałki 09.04.09, 14:56 ja kupuje te z ecco (wersja chlopieca) z odkrytymi palcam. mialam podobne w zeszym roku jak O uczyl sie chodzic. Odpowiedz Link
madziszka Re: sandałki 09.04.09, 15:14 już upatrzyłam: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/infants/73871/51052/detail.do w tamtym roku miał podobne, chodzil całe lato, a potem jako pantofelki miał po domu...aż mu paluchy wylazły. Genaralnie sandałki nie do zdarcia, super wygodne , mięciutkie, łatwe do wyczyszczenia. polecam widziałam w warszawskiej Arkadii po 140 zł, więc można upolować taniej. Odpowiedz Link
mimi_mm Re: sandałki 09.04.09, 15:27 a ja te wybralam www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/infants/73851/50622/detail. do?omnitureOrigin=recent-productdetail tez w Arkadii ja ogladalam :) Odpowiedz Link
joasia83m Re: sandałki 09.04.09, 15:57 tez mialam pytac o sandalki, czyli kupujecie jeszcze te z zakryta pieta? tak nadal trzeba, czy tak wygodniej dziecku?? ja zawsze stresuje sie tymi butami, bo przeciez dziecko nie powie ze bo bucik w piete obciera:( ale na ecco nie mam tyle kaski, w ogole w sklepach wszystko przebrane, ciezko cos znalesc Odpowiedz Link
sylpal13 Re: sandałki 09.04.09, 16:51 już przebrane? nie załamuj mnie! ja na buty jestem w stanie wydać duzo więcej niż powinnam, ciuchy kupuję za grosze na wyprzedażach ale buty jedne na sezon ale z wyższej połki, tak juz mam, także albo bartek albo ecco zakryte piętki i zakostkę Odpowiedz Link
kogosia Re: sandałki 09.04.09, 18:17 ja kupiłam w . Deichmann, z tyłu zabudowane , palce odkryte Zapłaciłam 40zł Odpowiedz Link
uczula Re: sandałki 10.04.09, 10:14 noo ja bylam w diechmanie i juz byly sandalki przebrane, takie fajne i lekkie firmowki to juz 21 i 22 rozmiarow nie bylo, kurcze a ja sie troche obawiam kupowac bo mam wrazenie ze miskowi noga nie urosla przez zime (nosi jesienne butki:) no i sobie mysle ze nozka mu za chwile wyskoczy i wtedy sandalki moga byc za male. bardzo mi sie podobaja te ecco czarne - extra. My musimy miec mozliwosc regulacji szerokosci stopki bo misiek ma szeroka stope. Odpowiedz Link
smolineczka Re: sandałki 09.04.09, 22:15 Mania dostała i już wypróbowała takie sandałki: www.beppi.com.pt/default.asp?script=coleccoes&idColeccao=14&idFamilia=4502# (taki fason, jak na pierwszym zdjęciu) na razie jestem z nich bardzo zadowolona Odpowiedz Link
edzia_79 Re: sandałki 09.04.09, 22:28 juz w zeszlym roku Ola miala odkryte palce i wysokosc pod kostke (nie za kostke ale tez nie za niskie) teraz jeszcze nie myslalm nad sandalkami;kupie takie jakie beda mi sie podobaly i beda dobrze lezaly na nozce Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: sandałki 09.04.09, 22:59 ja wciaz stawiam na butki za pieta za kostke. bardzo podobaja mi sie te z ecco, ktore zalinkowala madziszka. moj maz juz ktorys rok z rzedu wydeptuje podobne i nie moze sie z nimi rozstac, kiedy konczy sie sezon. sa naprawde super wygodne. Odpowiedz Link
madziszka Re: sandałki 09.04.09, 23:08 bo to jest właśnie ecco ja deptam codziennie, na spacerki, w jakiś sprzed 5 lat, chyba... mąż też ma dwie pary i lata w nich na okrągło zimowe Jasia sa w stanie nienaruszonym po codziennym łażeniu (po wodzie zazwyczaj) od października ubiegłego roku. Odpowiedz Link
qwoka Re: sandałki 10.04.09, 08:05 a mój brat juz 2gą pare ecco reklamuje, ale on naprawde duzo chodzi w tych butach, wiec zwykle je po prostu zachodzi na smierć;) Ja nie wiem jeszcze co kupie, ale raczej bede szukać sandałków z zakrytymi palcami i pietą. Maja ma malutką stópkę (wiosenne półbuty- 21) i jakoś jej nie widze w takich dorosłych sandałkach:) Odpowiedz Link
malea1 Re: sandałki 10.04.09, 08:23 My jesteśmy po wizycie u ortopedy i powiedziała, że dla naszych dzieciaczków koniecznie jeszcze z zakrytą, sztywną piętą, natomiast mogą byc przed kostkę. Kurcze a ja jeszcze wiosennych nie kupiłam a co dopiero letnie. Antek chodzi w trzewikach po siostrze ciotecznej. Odpowiedz Link
aurinko ZNIŻKA NA ECCO !!! 25% !!! 10.04.09, 09:28 18 kwietnia jest dzień Glamour, z tej okazji z kartą rabatową Glamour można zrobić zakupy w dużymi zniżkami. Trzeba kupić czasopismo Glamour, kwietniowe wydanie (już w kioskach), w środku jest karta rabatowa, która upoważnia do megazniżek w ponad 50 firmach i ponad 1000 sklepów w całej Polsce. Lista sklepów i wysokość zniżek www.glamour.pl/glamour2/index.jsp?place=Lead05&news_cat_id=5&news_id=1707&layout=4&forum_id=1257&page=text Karta ważna jest tylko 18 kwietnia ! Odpowiedz Link
borowka78 Re: ZNIŻKA NA ECCO !!! 25% !!! 10.04.09, 10:06 wiem wiem i się wybieram...do Ecco, obkupic całą rodzinkę ;-) Odpowiedz Link
monikaj21 Re: sandałki 10.04.09, 12:17 My kupiliśmy takie www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=136455 Jaśkowi koślawią się nóżki i pani ortopeda zaleciła nam z usztywnioną piętą. Odpowiedz Link
meniaaa Re: sandałki 10.04.09, 14:18 Mała na wiosne i lato juz wyposazona: butow 3 pary 1 adidaski 2 sandalki z zakryta pieta i odkrytymi palcami, z motylkami sliczne 3 szmaciaki do piasku, zapinane na rzepe i wyciete, zakryte paluszki Ja natomiast nie wyposazona, zdzieram na stare i lukam na cos nowego ... Odpowiedz Link
moni_30 Re: sandałki 10.04.09, 14:56 Ja chciałam Julkowi kupić takie jak "monikaj21", ale już nie było rozmiaru, wiec kupiłam takie elefanteny: www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=136434 Też jestem jeszcze zwolennikiem wysokiej sztywnej pięty i zakrytych paluszków. Odpowiedz Link
jasiek-2007 Re: sandałki 10.04.09, 21:05 kupiłam z paskiem na pietę zapinana ponizej kostki nawet w tamtym roku mu nie kupowalm wysoko zapinanych tylko z krytą pietką Odpowiedz Link
sylpal13 kupiłam 19.04.09, 14:35 jednak w Bartku, sztywna wysoka pięta, a zaplami i najważniejsze z gumą na placach, nie zetrze ich, jestem zadowolona! gorzej cena, ale cos za coś www.bartek.com.pl/produkt.php?id=1394 takie tylko całe szare z pomarańczowymi obszyciami Odpowiedz Link