Dodaj do ulubionych

Hotel Diament

17.06.10, 11:47
Witam,
czy ktos z Was ma doswiadczenie z weselami w Hotelu Diament?
Doszly mnie sluchy, ze porcje jedzenia, jakie sa tam serwowane, sa za
male, a obsluga slaba i chce to skonfrontowac z innymi opiniami.

Pozdrawiam!
Papa Para
Obserwuj wątek
    • mbi79 Re: Hotel Diament 24.06.10, 10:29
      witam

mieliśmy ślub dwa tygodnie temu i szczerze mogę polecić ten hotel. obsługa a w
      szczególności Pan Krzysztof na najwyższym poziomie, samo jedzenie jak i jego
      podanie nie pozostawiało żadnych zastrzeżeń. wszyscy nasi goście dobrze się
      bawili i mile wspominają nasz ślub,
      będziecie zadowoleni
      pozdrawiam
      • papa-para Re: Hotel Diament 07.08.10, 11:50
        Tez juz jestesmy po slubie i weselu w Hotelu Diament i rowniez polecamy goraco
        to miejsce. Jedzenia bylo mnostwo i bardzo dobre, obsluga perfekcyjna, sala
        bardzo elegancka (ciezko sobie to moze wyobrazic kiedy oglada sie na codzien
        pomieszczenia konferencyjne, ze moze z nich powstac tak elegancka sala weselna,
        ale wlasnie tak bylo). Gosciom bardzo sie podobalo, wielu mowilo, ze byli w
        szoku, ze tak mozna zorganizowac wesele. A pan Szymanski faktycznie jest
        niesamowicie profesjonalny. Polecam to miejsce - byc moze bedziemy tam robic w
        przyszlym roku impreze firmowa.
        • papa-para Re: Hotel Diament 07.08.10, 13:46
          papa-para napisał:

> Tez juz jestesmy po slubie i weselu w Hotelu Diament i rowniez polecamy goraco
          > to miejsce. Jedzenia bylo mnostwo i bardzo dobre, obsluga perfekcyjna, sala
          > bardzo elegancka (ciezko sobie to moze wyobrazic kiedy oglada sie na codzien
          > pomieszczenia konferencyjne, ze moze z nich powstac tak elegancka sala weselna,
          > ale wlasnie tak bylo). Gosciom bardzo sie podobalo, wielu mowilo, ze byli w
          > szoku, ze tak mozna zorganizowac wesele. A pan Szymanski faktycznie jest
          > niesamowicie profesjonalny. Polecam to miejsce - byc moze bedziemy tam robic w
          > przyszlym roku impreze firmowa.

... Znaczy sie nie dalismy sie zwiesc plotce, o ktorej pisalam na poczatku tego
          watku, i jestesmy z tego bardzo zadowoleni.
        • agus2222 Re: Hotel Diament 27.04.11, 00:21
          Jesteśmy w 100% zadowoleni z organizacji wesela w tym hotelu polecamy każdemu jedzenie pyszne i mnóstwo, Obsługa rewelacyjna, organizacja perfekcyjna :)
          • jaddith Re: Hotel Diament 01.08.11, 12:59
            Moje wesele odbyło się w hotelu Diament Wrocław w czerwcu 2011. Musze przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Obsługa była rewelacyjna, gościom niczego nie brakowało. Jedzenie było bardzo smaczne, a sala wyglądała bardzo ładnie szczególnie wieczorem kiedy tylko lampki i boczne oświetlenie było zapalone. Obsługa można powiedzieć, że spełniała wszystkie życzenia gości (oczywiście po konsultacji z nami). Na przykład zdarzyło się tak, że przy jednym stoliku nie zjawiło się aż kilka osób i goście poprosili by złączyć ich stolik z innym. Obsługa zrobiła to bardzo szybko i sprawnie, jak większość gości wyszła na parkiet. Nikomu nie brakowało alkoholu, ani jedzenia. Do tego kelnerzy wychodzili także do ogródka, gdzie goście w gorący wieczór szli się ochłodzić, czy też "puścić dymka" i przynosili im wedle życzenia napoje i alkohol. Apartament dla nowożeńców jest prześliczny. A pokoje dla gości są także bardzo ładne, czyste i nowocześnie urządzone. Kierownik restauracji był obecny przez całą zabawę, a także poprawiny. Przed weselem był bardzo łatwo osiągalny, odpowiadał na wszystkie pytania i służył bardzo praktycznymi poradami;)
            • lelawroc Re: Hotel Diament 20.09.11, 10:04
              Witam, mam pytanie macie moze zdjecia sali z wesela np? jesli tak to prosilabym o przeslanie elamr@wp.pl . Jestem w trakcie poszukiwania sali..i sie mega stresuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka