Dodaj do ulubionych

szukam noclegu dla gości

29.01.07, 19:14
wesele mam na ul. pretficza i szukam noclegu dla gości.nie musi być koniecznie
bardzo blisko.może poradzicie mi coś? a gdzie wynajmujecie autobus?
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: szukam noclegu dla gości 30.01.07, 09:04
      Tam blisko jest duży hotel (nie mogę sobie przypomnieć nazwy), a jeżeli w
      hotelu będą wygórowane ceny to może spróbuj w akademikach, studentów jeszcze
      nie będzie, najbliżej jest chyba Akademia Ekonomiczna. Mieszkałam 5 lat na
      Oficerskiej, bocznej Pretficza:)
      • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 30.01.07, 17:47
        było by super muszę sprawdzic.

a co z autobusem?
    • diamentowy_kolczyk Re: szukam noclegu dla gości 30.01.07, 19:48
      my nie wyjmujemy autobusu. Slub odbedzie sie na karlowicach a wesele w rynku i
      doszlismy do wniosku, ze goscie moga dojechac "na wlasny rachunek". na
      wszystkich imprezach, w ktorych uczestniczylam, gdzie i sakrament i wesele byly
      w tym samym miescie tak wlasnie bylo. nawet u znajomych ktorzy mieli slub na
      oltaszynie a wesele w hotelu jasek.

co innego, gdy sala jest poza miastem., wiem tez z doswiadczenia, ze sporo osob
      przyjezdza wlasnymi samochodami, umawia sie miedzy soba no i zabawa konczy sie
      dla kazdego o innej godzinie.

ale podpatzylam tez taki pomysl- mozna znajomemu, ktory nie jest zaproszony na
      slub- oczywiscie w tym wypadku jest to tzw. dalszy znajomy;) dac jakas kwote na
      benzyne i umowic sie z nim, ze bedzie do "dyzpozycji"gosci odwozac ich do domu
      czy hotelu. to sie sprawdza- polecam!
      • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 31.01.07, 19:07
        na pewno skorzystam z takiego pomysłu przy odwożeniu. ale z kościoła na salę
        chciałabym zapewnić transport.mam spora rodzinę z gór i wiem ze przyjadą do
        wrocławia busem, więc nie będą mieli się jak poruszać

ale interesująca propozycja.dzięki
        • medea11 Re: szukam noclegu dla gości 07.02.07, 15:52
          Hej ja tez szukam wlasnie jakiegos lokum dla naszych przyjazdnych gosci. Kiedy masz slub?
          • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 07.02.07, 16:12
            22.09.2007 na pretficza

a ty?
            • medea11 Re: szukam noclegu dla gości 07.02.07, 16:21
              my mamy 28.04 wiec juz niedlugo. Zastanawiam sie nad hotelem Savoy bo na zdjeciach w srodku wyglada ladnie a cena za dwie osoby to 120 zl...troche duzo, ale obawiam sie ze taniej nie znajde:(
              • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 07.02.07, 16:42
                w którym miejscu masz wesele??

przy ul. legnickiej jest tani hotel.nie pamiętam nazwy ale się dowiem to napiszę ci
                • medea11 Re: szukam noclegu dla gości 07.02.07, 16:42
                  wesele mamy w rynku wiec legnicka bylaby ok...moze masz na mysli dom turystyczny Trio?
                  • diamentowy_kolczyk Re: szukam noclegu dla gości 10.02.07, 17:12
                    Madea, ja tez mam wesese w rynku:) ciekawe czy w tym samym lokalu.....? :)
              • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 07.02.07, 16:43
                ul trzemeska TRIO
                • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 07.02.07, 16:44
                  A TAM COś JEST NIE TAK? SAMA O TYM MYśLAłAM
                  TROCHę DALEKO ALE KOSZTY MNIEJSZE
                  • medea11 Re: szukam noclegu dla gości 07.02.07, 16:52
                    wiesz ja tam bylam kilka razy...ale zalatwialam tam noclegi znajomym, ktorym specjalnie nie zalezalo na tym zeby jakis standard byl...owszem jest tanio, ale do lazienki jest spory kawalek i to sie raczej nadaje dla ludzi ktorzy chca sie tylko przekimac, sa mlodzi i jest im generalnie wszystko jedno. Natomiast dla cioc i wujkow...albo kuzynow z dziecmi zdecydowanie nie polecam.
                    • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 10.02.07, 20:06
                      no to masz rację jeżeli łazienka i wc jest gzieś indziej to mało wygodne
                      • kartynka Re: szukam noclegu dla gości 10.02.07, 20:24
                        A moze sprobuj dawny 'Sajgon' na Wita Stwosza? Nowa nazwa wyleciala mi teraz z
                        pamieci:-) POdczas ostatniego pobytu przeszlam sie tam i standard pokoi jest OK
                        (z tym, ze lozka tylko pojedyncze ale lazienka jest w pokoju). Ceny z tego co
                        pamietam przystepne - no i przy wiekszej rezerwacji powinni dac Ci jakis rabat.
                        • medea11 Re: szukam noclegu dla gości 11.02.07, 00:03
                          Hej, my dzisiaj zrobilismy rezerwacje wstepna w Savoyu na pl Kosciuszki, a tu jest stronka:

www.savoy.wroc.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=47
                          Standard jest przecietny, ale lazinki saw pokojach i same pokoje wygladaja calkiem ladnie. Wmiedzy czasie jeszcze poszukam czegos innego, ale ten chyba jednak zostanie.
                          • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 11.02.07, 12:03
                            dzięki dziewczyny napewno lepiej mi teraz będzie po wstępnym rozeznaniu

a kiedy powinnam rezerwować na wrzesień?? myślę że gdzieś lipcu. byle nie za późno
                            • medea11 Re: szukam noclegu dla gości 11.02.07, 17:53
                              Jak poszlismy tam wczoraj to juz wolnych pokoi bylo na styk, bo my chcielismy az 8, a wtwsy tez wypada weekend majowy. Mysle, ze jak zrobisz na poczatku lipca to bedzie w dam raz.
                              • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 11.02.07, 18:03
                                to na razie mam wszystko z głowy
                                mogę odpocząć
                    • abkasia jubilatka 03.03.07, 11:30
                      nasi goscie nocowali w Jubilatce ( DS Akademii Medycznej) akademik jest
                      wyremontowany, w pokojach sa prysznice i zlewy, Toaleta jest na korytarzu.nasz
                      slub byl jak wiesz we wrzesniu wiec nie bylo tam studentow a jak jest w roku
                      akademickim z wynajmowaniem pokoi to nie wiem. ale standard jest wyzszy niz w
                      domu trio, rowniez tam bylam. A cena w jubilatce to ok 40 zl,
                      • paulina2209 Re: jubilatka 23.05.07, 17:52
                        czy mogę was poprosić o namiary na te akademiki??
                        jubilatka i ten obok oficerskiej.

mójsuwaczek
                        • inkageo Re: jubilatka 23.05.07, 18:13
                          Hej:) Tu jest fajny link z namiarami na wszystkie akademiki:
                          www.dlastudenta.pl/informator/?act=show_search&id=56
    • chmurcia4 Re: szukam noclegu dla gości 29.05.07, 09:22
      W 100% POLECAM
      www.domwroclawski.pl/oferta.html
      NAJTANIEJ I NAJLEPIEJ WE wROCŁAWIU

JEST TO DOMEK JEDNORODZINNY

MAJĄ TEŻ DOMEK NA DĘBOWEJ (WIĘC NIEDALEKO PRETFICZA)

POLECAM
      • chmurcia4 Re: szukam noclegu dla gości 29.05.07, 09:22
        WIĘCEJ INFO UDZIELĘ NA MAILA
        • paulina2209 Re: szukam noclegu dla gości 29.05.07, 16:18
          to jest mail z którego korzystam
          paulina2209@o2.pl

mójsuwaczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka