Dodaj do ulubionych

zamówiłam bukiet

05.04.07, 13:31
i dekoracje na samochod, w cenie bukietu bede rowniez miala kwiaty do butonierki i kwiat we wlosy. Zamowilam rowniez maly bukiecik do rzucania. Spotkalam sie z paniami, ktore polecala Meg niestety bylam troche rozczarowana, bo panie przyszly na spotkanie z pustymi rekami, a oczekiwalam chociaz jakis zdjec ich bukietow, czegokolwiek...niestety.
Bukiet zamowilam z swojej ulubionej kwiaciarni, w ktorej tworza naprawde male dziela sztuki, jednak ma mala wade - jest zabojczo droga. Dla niezarazonych jednak podaje namiar: ul. Kotlarska 30 tel: 70/342-66-48. Zamawiajac bukiet wystarczy przyjsc 3 tygodnie przed slubem. Wybor zdjec i katalogow jest olbrzymi. Zdjecie umieszcze juz za trzy tygodnie :-)
Obserwuj wątek
    • meg110 Re: zamówiłam bukiet 05.04.07, 20:49
      super, że zamówiłaś ;), ja polecałam dziewczyny bo byłam zadowolona, że jako
      pierwsze nie zaczęły pokazywać fotek tylko zapytały o suknie, o kwiaty jakie
      lubie, kolory... Wkurzało mnie, że w każdej kwaciarni to ja mialam wybrać bukiet
      a nikt mi nie potrafił czegos super zaproponować. pozdr. meg;)
      • medea11 Re: zamówiłam bukiet 06.04.07, 09:24
        Wiesz dziewczyny byly bardzo mile, ale wyszlam z tego spotkania wlasciwie z taka sama wiedza jak przyszlam i nic mi nie doradzily szczegolnego, a ze nia mialy zadnych fotek tylko ewentualnie rzucaly nazwami mi niezananych kwiatow to bylam juz calkiem skolowana...ale grunt, ze obie bedziemy zadowolone - Ty juz jestes, a jak dobrze pojdzie bede za 3 tygodnie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka