rubin04 26.05.07, 18:28 No własnie - gdzie mozna takie wypożyczyc? Zupełnie nie mam pomysłu.. Za wszelkie rady i porady z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 26.05.07, 19:03 Ale do kościoła, czy do restauracji? Ja poszukuję do kościoła.. I zastanawiam się, czy hotel, w którym mamy przyjęcie nie pożyczyłby mi dwóch.. Tylko czy będą pasować.. Odpowiedz Link
rubin04 Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 27.05.07, 17:57 Ja bym chciał do restauracji.. czyli tzw. "wieksza ilość" A co do kościoła - myślę ze hotel Ci pozyczy jeśli menager jest miły/miła. Mozna też kupić, ale to zawsze koszt. Napisałam do 2 firm, zobaczymy, mzoe cos jutro odpiszą to dam znać. Odpowiedz Link
nantu Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 28.05.07, 00:04 a gdzie mozna kupic takie pokrowce?i jaka mniej wiecej cena? chcialabym chociaz 2 na sale i 2 do kosciola... Odpowiedz Link
rubin04 Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 28.05.07, 00:10 Adres: ul. Szybowcowa paw.10 54-130 Wrocław tel. fax +48 071/3522805 www.aluzarodekor.pl/ e-mail: info@aluzarodekor.pl Napisałam do nich, a tu masz link do pokrowców: www.aluzarodekor.pl/?k=strony_p&m=&ns=12&pns=2 Powodzenia i pozdrowienia :) Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 28.05.07, 09:21 Świetny link:) Dzięki Rubin! Ja potrzebuję coś takiego, tylko z oliwkową kokardą: www.aluzarodekor.pl/pliki/93_galeria Jestem bardzo ciekawa ceny. Jak będziesz ją znała to napisz:) Odpowiedz Link
rubin04 Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 28.05.07, 12:27 Ja chciałam wypożyczyć, ale nie wypożyczają. Moze jak Ty chcesz tylko do kościoła, 2 szt to napisz też do nantu co pisała post powyżej - moze dogadacie się co fasonu, terminów i potem jedna od drugiej odkupi? Zawsze to taniej będzie :) ja będe nadal szukac, bo moje wesele planuję w Casablance tam na krzesłach są takie "materacyki" by miekko było, ale ich wzór w słoneczniki jakoś mi się nie bardzo podoba.. Ostatecznie może kupię płótno jakies i wstązkę i sama na krzesłach będe wiązać ;) Ale mam na to jeszcze ponad rok.. Teraz musze uporać się z doktoratem do końca czerwca :( Odpowiedz Link
nantu Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 28.05.07, 21:12 hej inka, nie moge niestety otworzy tego zdjecia, ktore wkleilas:( mnie podobaja sie najbatdziej te pokrowce, ktore sa z rozowa i blekitna kokarda..tyle ze kokarde musialabym miec bordowa ewentualnie kremowa/ecru..jezeli Tobie podobaja sie te same to moze faktycznie moglybysmy je jakos na spolke kupic(nie wiem kiedy masz slub-ja 18.08), a kokarde ewentualnie wymienic, tylko nie mam pojecia jaki jest koszt tych pokrowcow:( Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 28.05.07, 21:18 No to podobają nam się te same:) Ja się wzoruję na zielonej kokardzie, ale bordowa też może być:) Mój ślub 8 września 2007:) Napiszę jutro do tej firmy i zapytam o ceny. A tu moje wymarzone kokardy: img46.imageshack.us/my.php?image=krzesafz5.jpg Idzie jakaś straszna burza i muszę się zaraz odłączyć:( Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 28.05.07, 21:21 A jaki kolor potrzebujesz? Ja mam kremową suknię, więc na bieli mogę źle wyglądać, ecru by się przydało:) Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 28.05.07, 21:23 Złoty też jest fajny! W naszym kościele jest dużo złoceń:) Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 29.05.07, 11:35 Dostałam odpowiedź z firmy Aluzaro: Dzień Dobry, niestety nie da się uszyć takiego uniwersalnego pokrowca... Żeby sprawdzał się w użytkowaniu i ładnie wyglądał, musi być dopasowany do konkretnej formy krzesla. Cena pokrowca zależy od wielkości zamówienia, wybranej tkaniny i samego modelu krzesła i wynosi od ok. 84 zł/szt. netto. Czas realizacji zamówienia to ok 2-3 tygodnie, ale tak samo jak w przypadku ceny jest zależny od ilości i rodzaju tkaniny. Odpowiedz Link
ewelinaflis Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 18.09.07, 22:42 mozna wypozyczyc tel.503 693 321 moge podac wiecej szczegolow ewelinaflis@hotmail.com Odpowiedz Link
nantu Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 04.06.07, 15:15 odpisalam ci jeszcze przed weekendem na gg, nie dostalas wiadomosci? Odpowiedz Link
nantu Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 04.06.07, 21:28 a wiec odpisalam tak: hej, dzieki za wiadomosc o pokrowcach, rozmawialam z tesciowa i wyslalam jej te zdjecia tych pokrowcow, powiedziala ze postara sie takie uszyc, wiec poki co nie beda raczej kupowac tych z internetu, chyba ze sie wstrzymasz i jak nasze wyjda ok, i wymiary beda Ci pasowac to odsprzdam Ci za symboliczna cene, ale naraziesama nie wiem jak one wyjda...pozdrawaim Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie pokrowce na krzesła.. 04.06.07, 21:37 Dzięki za wiadomość:) My rozważamy zakup tych złotych, bo one mogą się przydać w domu:) Kot nam brudzi i niszczy wszystkie krzesła:) Odpowiedz Link