exman 16.08.09, 07:53 To jest ten dzień, w którym twoje życie z pewnością się zmieni www.youtube.com/watch?v=nonGWDxcJNA&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: To jest ten dzień 16.08.09, 08:01 może to jest i smutne ale piękne, a swoją drogą wszystko co piękne musi być wesołe ? www.youtube.com/watch?vXf_qUJXySI Odpowiedz Link
exman Re: To jest ten dzień 16.08.09, 08:09 No, ale żeby nie było za smutno i za pięknie ... www.youtube.com/watch?v=hKKOXYJo90A Odpowiedz Link
andreas.007 Re: To jest ten dzień 16.08.09, 08:10 a co to znaczy, ze zmienia się swoje życie? Czy zmieniając pory wstawania, prace, nawyki, ubranie, a może znajomych... zmieniamy swoje życie? Czy zmieniając menu na śniadanie zmieniamy swoje życie! Odpowiedz Link
exman Re: To jest ten dzień 16.08.09, 08:14 Nie truj dupy, Andreas tylko ciesz się życiem Odpowiedz Link
andreas.007 Re: To jest ten dzień 16.08.09, 08:17 cieszę się - wczorajszy wieczór był odpalowy! Odpowiedz Link
exman Re: To jest ten dzień 16.08.09, 09:10 andreas.007 napisał: > cieszę się - wczorajszy wieczór był odpalowy! > Wiadomo, Orydnator potrafi się zabawić ... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: To jest ten dzień 16.08.09, 11:11 taka formę zmiany życia sobie zaordynowalem... Odpowiedz Link
exman Re: To jest ten dzień 16.08.09, 08:13 i mój ukochany, gościu z policjantem, podczas nocnej kontroli ... www.youtube.com/watch?v=dOd0xThGjCQ&feature=related pozdrawiam i już nie przeszkadzam, Ex. Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: To jest ten dzień 16.08.09, 08:51 nie podobało mi się, nie lubię upadków, a tak kiedy twój filmik a you tube Odpowiedz Link
bella1 Re: To jest ten dzień 16.08.09, 11:59 Postaram sie cos zrobic dzisiaj,zeby wyszlo na to,ze masz racje . /Jak na razie -dosypalam lyzke cukru do kawy,ale to dopiero poczatek..../ Piekny dzien - jak to utrwalic,zeby 'zatrzymalo sie' na dluzej? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: To jest ten dzień 16.08.09, 12:09 ... było pojechać zobaczyć koncert Madonny! To długo będzie sie pamiętać! Odpowiedz Link
bella1 Re: To jest ten dzień 16.08.09, 12:35 Ale to byloby wczoraj Piekna ta budowla z tla piosenki Exa..... Odpowiedz Link
ginger43 Re: To jest ten dzień 17.08.09, 22:29 No i jak, warto było? Ja wyjechałam na działkę, gdybym została pewnie miałabym koncert w domu gratis ale nie jestem miłośniczką Madonny, więc wolałam odpocząć na łonie natury. ................................................................ Koniec jednego, jest początkiem drugiego... Odpowiedz Link
exman Re: To jest ten dzień 17.08.09, 22:36 Zdecydowanie, moje kumpele dzwoniły że szajs i zero poważania dla fanów. Podobno sporo ludzi wyszło i pierdoliło ten gig. Odpowiedz Link
andreas.007 Re: To jest ten dzień 17.08.09, 22:48 ale konkretnie to co? Było 80 tysiecy ludzi - nagłosnienie super, były 4 telebimy dajace obraz ze sceny, a takze kilka na scenie stanowiacych scenografie. Nowe aranzacje uwtorów, jak dla mnie super... tak w kierunku mixtów i nawet moze techno! Swietna scena, profesjonalne przygotowanie - wszystko dopracowane - zadnych wpadek. Kobieta na scenie wraz z ekipa tancerzy dala z siebie wszystko, naprawde było to dobre widowisko! Oczywiscie moim zdaniem - koncerty winny byc na maks dla 10-20 tys. ludzi, bo potem to juz trudno, by z odległosci 200, 300 metrów cos widziec, bo nagłosnienie da sie zrobic! Wiedzialem, ze nie dopcham sie do sceny, tak wiec stanelismy na srodku, by miec dobry dzwiek, scene widziec w calosci, a nie z boku i... telebimy dwa! Było takze miejsce zeby poskakac... Czego moge oczekiwac wiecej na lotnisku z 80 tys. ludzi? Odpowiedz Link
ginger43 Re: To jest ten dzień 17.08.09, 22:46 Nasze życie zmienia się każdego dnia chociaż nie zawsze nam się te zmiany podobają Czasami z upływem czasu doceniamy to przeciwko czemu się burzyliśmy. ................................................................ Koniec jednego, jest początkiem drugiego... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: To jest ten dzień 17.08.09, 22:58 jestem wprost przeciwnego zdania... zycia nie da sie zmienic - mimo ze zmieniamy scenografie... moze osoby wokól, moze rzeczy, moze ... ale nie zmienimy zycia swego! "Zmieniłem" wiele - nie uwoierzycie, zerwałem znajomosci, zawiesilem przyjaznie, zmienilem meble, pomieszczenie, firme, wreszcie zmienilem tryb zycia i uzywki... a jednak czuje sie tak, jak sie czulem - taki sam! Jakbym nic nie zmienil! Musialbym chyba zmienic swój mózg... pewnie to sie stanie - w tempie zauwazalnym zapewne moge go tylko zdegradowac... wtedy sie zmienie i swoje zycie! Odpowiedz Link
ginger43 Re: To jest ten dzień 17.08.09, 23:07 Uważam, że można, ale nie zmieniając otoczkę, tylko przewartościowując swoje podejście do życia, do wielu spraw, meble itp. można zostawić w spokoju Jestem na dobrej drodze, zaczynam widzieć efekty ................................................................ Koniec jednego, jest początkiem drugiego... Odpowiedz Link