Dodaj do ulubionych

Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!Pilne

14.10.10, 10:45
Witam poszukuję pilnie orkiestry, zespołu na wesele w dni 30.07.2011
Proszę o kontakt!
Obserwuj wątek
    • staszek652 Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 14.10.10, 17:15
      wysłałem wiadomość na skrzynkę
    • dawid1989ek Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 14.10.10, 18:40
      Zespol Muzyczny Chilli band lub
    • picassomgi Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 18.10.10, 09:06

Party Queens to muzyczne trio, oferujące uniwersalną i nowoczesną konwencję oprawy imprez w składzie: dwie wokalistki i wokalista / DJ,

www.youtube.com/watch?v=dfNAdYDLt7k
       profesjonalna konferansjerka, również w języku angielskim i niemieckim, pełne prowadzenie całej imprezy

kompleksowa obsługa imprez, karaoke, animacje integrujące

stylowa muzyka "chill-out" podczas przerw

oryginalne podkłady muzyczne, wokale - 2 żeńskie i męski na żywo

szeroki repertuar muzyczny, ułożony w tematyczne „sety”

pełne zaplecze sprzętowe: nagłośnienie i oświetlenie, również efektowe.

Serwujemy świetną zabawę taneczną przy największych hitach polskiej i zagranicznej muzyki rozrywkowej, a dzięki zdobytemu doświadczeniu swobodnie dopasowujemy scenariusz oraz repertuar do Państwa potrzeb.
      Zabierzemy Was w muzyczną podróż do gorącej Hiszpanii, na imprezę w rytmach Samby, w szalone lata '70 i '80 bądź też w folkowe, biesiadne rytmy.
      Dysponujemy wysokiej klasy sprzętem scenicznym, (szczegóły na stronie głównej w dziale "Światło i Dźwięk).

Ale przede wszystkim uwielbiamy zabawę !

Zaproś Party Queens na swoją imprezę, a my zajmiemy się resztą!

picasso.com.pl/galeria/partyq.html
    • klrt Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 20.10.10, 12:12
      Witam, jeżeli propozycja oprawy muzycznej Państwa wesela jest aktualna proszę o kontakt mailowy konrad.mniow@wp.pl bądź telefoniczny 784035169
      zapraszam również na stronę naszego zespołu
      www.deactoband.cba.pl
    • erosband Profesjonalny zespół ! 20.10.10, 21:49
      www.erosband.pl

Zapraszamy !
    • djcamillo.org Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 21.10.10, 17:19
      Witaj . Jezeli nie znajdziesz dobrej orkiestry to zapraszam na moją stronę : www.djcamillo.pl
      Poprowadze twoja iimpreze na najwyzszym poziomie i o połowe taniej .

tel 669 - 020 - 520
    • mali-boo www.MALI-BOO.pl 25.10.10, 20:40
      Witamy
      Jeśli szukacie czegos innego to zapraszam na
      www.mali-boo.pl
      www.mali-boo.muzzo.pl
      gramy tylko na żywo.Profesjonalni muzycy i show .
      Istnieje możliwość zobaczenia nas na żywo.

pozdrawiamy
      zespół MALI-BOO
      604 31 81 53
    • 4.piter Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 31.10.10, 11:42
      zespół muzyczny

www.zespolcramer.pl
    • 3.band Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 01.11.10, 19:52
      Zapraszam na stronę zespołu: wesfest.pl
    • secretband Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 02.11.10, 12:51
      Zespół 4 osobowy z doświadczeniem ,polsko-zagraniczny repertuar,wszystkie instrumenty muzyczne
      zabawianie gości,światła,muzyka na przerwach,wyprowadzenia z domu,gramy na terenie całej Małopolski,
      również Bielsko śląska,własny transport-obsługujemy; Wesela,festyny,ewenty,jubileusze,imprezy parafialne-wyświęcenia
      dla księży/z religijnym repertuarem/ oraz inne imprezy,wystawiamy rachunki,Nagłaśniamy Imprezy ,również w plenerze.
      kontakt12 388 56 56 kom 0 694 447 007
      www.secretband.republika.pl
    • brevis1 Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 03.11.10, 10:59
      witam !
      termin mamy wolny mój tel 606450920 lub e-mail blueheaven@poczta.fm
      pozdrawiam dariusz
      zespół blue heaven
    • olkuszanie Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 10.11.10, 23:58
      Witam
      Jestem członkiem zespołu muzycznego "Olkuszanie".
      Jeśli interesuje Was profesjonalny zespół, aby uświetnił Wasze wesele i zapewnił gościom w każdym wieku świetną zabawę, to proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny.
      Panowie ciut starsi, niepijący, po szkołach muzycznych, a repertuar od Grechuty przez Czerwone Gitary(oczywiście), Krawczyka, Budkę Suflera, Lady Pank, Piaska, Wilki po najnowsze przeboje. Disco Polo też mają w ofercie. A jak ktoś ładnie poprosi to i szanty tez zagrają.
      www.mok.ilkus.pl/mok,1250,ida,2516.html
      Można wybrać się na próbę - do Olkusza jest tylko godzina drogi z Bielska - albo poprosić o płytkę z nagraniem.
      Nie grają zbyt często, bo nie traktują tego jak chałtury. Jest to dla nich raczej forma hobby czy rozrywki. Dlatego grają dobrze, bo dla przyjemności.
      Mają na koncie kilka prestiżowych wesel i gromadę zadowolonych nowożeńców.
      Skład zespołu : wokal,saksofon, gitara solowa, gitara basowa, klawisze, perkusja
      tel 698 703 847
    • agabzyk1 Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 11.11.10, 11:02
      Prosze o kontakt 509-989-569. Kilka wolnych terminów 2011. Możliowść przesłuchania bez zobowiażań zespołu w sali prób. Pozdrawiam

Skład 5 osobowy. Perkusja, gitara, bas, klawisz, saksofon i flet poprzeczny. Przystępne ceny. Możliwość wynajęcia składu mniejszego za a niższą cenę.

Mail agabzyk1@o2.pl
    • robsonix Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 11.11.10, 22:25
      Stereon - Zespół weselny z Częstochowy.
      Stereon - Kilkunastoletnie doświadczenie w branży.
      Stereon - Różnorodny repertuar nie stroniący od ambitniejszej nuty.
      Stereon - Gramy w całej Polsce.
      Posłuchaj Nas - www.stereon.pl
    • remix-1 Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 25.11.10, 21:18
      REMIX Kapela na zabawy i wesela

Zespół posiada wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu
      imprez okolicznościowych typu zabawy i wesela.

Występujemy w składzie czteroosobowym: dwa wokale męskie
      i jeden damski plus profesjonalny wodzirej.
      Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dance i disco polo.
      Dysponujemy profesjonalnym nagłośnieniem i oświetleniem oraz transportem.
      W trakcie imprez bawimy gości różnego rodzaju śmiesznymi
      zabawami i konkursami.

Dojeżdżamy na każdą imprezę !!!
      Jako DJ prowadzimy imprezy w składzie dwu osobowym Dj + wodzirej. Koszt takiej usługi wynosi 99,00zł. za godzinę.
      W cenie usługi zawarty jest koszt dojazdu do 100km.!!! Całkowity koszt wynajęcia zespołu jest ustalany indywidualnie z klientem Kontakt z zespołem: Tel. 698-021-522 lub dmnczarnecki@gmail.com Dobra zabawa jest gwarantowana
      Zapraszam do skorzystania z naszej oferty.
    • oprawamuzyczna.ec Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 02.12.10, 20:55
      Może są Państwo zainteresowani również oprawą muzyczną ślubu? Jestem flecistką, mam swój zespół, gramy w składzie flet, skrzypce, altówka wiolonczela. Mogę tez zagrać z organami lub duecie ze skrzypcami lub w trio.
      Jak gramy można posłuchać na www.oprawamuz.pl
    • puzon2025 Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 16.01.11, 05:37
      Witam
      Jeżeli szukają Państwo profesjonalnego zespołu polecamy się:
      Zespoł muzyczny z okolic Żywca.
      gramy w składzie:
      obgrywki (granie przy domu młodych)- puzon, saksofon, klarnet, akordeon, tamburyn / gitara.
      zabawa - gitara basowa, gitara solowa, perkusja, klawisz, saksofon.

jak widać każdy z nas gra na kilku instrumentach, co napewno bardzo urozmaici uroczystość. jeżeli jesteście Państwo zainteresowani proszę o kontakt puzon2025@wp.pl

Myślę ze Państwo dalej nie będą szukać.
    • elf1212 Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 04.02.11, 15:15
      Witam serdecznie! Polecam piękne brzmienie trąbki do oprawy uroczystości ślubnej w kościele. Jestem muzykiem z wykształcenia wiec profesjonalne wykonanie wszystkich utworów dedykownych tej chwili plus wiele innych na życzenie, liryczny i podniosły dźwięk trąbki sprawi iż będą to dla Państwa niezapomniane chwile! Zapraszam na moją stronę do posłuchania niektórych tematów!
      Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego !
      www.trabkagra.pl
    • zespoldzentelmen Re: Orkiestra poszukiwana na wesele 30.07.2011!!P 18.04.11, 18:20
      Witam,

Oprawa ślubu (altówka, piano, wokal) oraz wesela (muzyka na żywo)
      Młodzi profesjonalni muzycy, z wyższym wykształceniem muzycznym
      www.zespoldzentelmen.pl - nagrania prosto z wesel bez obróbki (masteringu)
      kontakt: zespoldzentelmen@gmail.com

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka