kanuk 01.02.04, 20:55 a co, poleżeć se już nie można ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Wyloguj się i wyloguj się 01.02.04, 21:04 logh! się nie przelogowuj i nie zmieniaj ciuszków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Wyloguj się i wyloguj się 01.02.04, 21:11 jeszcze chcialem sprawdzic za zalogowana, czy sie komus uszy w drzwiach klubowych nie przytrzasnely. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wyloguj się i wyloguj się 01.02.04, 21:17 jak zauważyłam - dresiarstwo czuj-czuwaj, zupełnie jakby nie miało ciekawszego zajęcia nad przytyki pod adresem innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Wyloguj się i wyloguj się 01.02.04, 21:31 tacy to ani dzieckiem sie nie zajma, tylko mysla o ajnsztajnie. ktorym chca komus w ucho rzucic :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wyloguj się i wyloguj się 01.02.04, 21:49 i Ty nie bądź taki szybki Bil, wstrzymaj się na kilka chwil :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Wyloguj się i wyloguj się 01.02.04, 22:43 Niecierpliwość to okropnie trudna wada, przez tę wadę się niekiedy głupio wpada...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wyloguj się i wyloguj się 01.02.04, 22:56 Tak już jest gdy Kimś sie wydaje to Czymś zostaje ;) Chłopca na odźwiernego postawić - skoro tak lubi na drzwi patrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wyloguj się i wyloguj się 02.02.04, 09:10 w charakterze oddźwiernej i porządkowej robię tutaj ja, porządek być musi! hyhy, z realnym bałaganem to mam nielada trudności, szczególnie z papierzyskami ;) Odpowiedz Link Zgłoś