sqtek 15.01.10, 17:38 bo bardzo bardzo mi sie podoba pomysl forum i nie wiem jeszcze nad czym sie teraz uzalic, ale na pewno sie uzale w niedalekiej przyszlosci, bo czas mam wyjatkowo parszywy. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleo1976 Re: dodalam do ulubionych to forum 15.01.10, 19:42 Hihi, ja zrobiłam dokładnie tak samo jak ty. Jeszcze nie wiem na co się poużalam, ale na pewno to zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: dodalam do ulubionych to forum 15.01.10, 22:50 a użalajcie się do woli :) ja sobie chwilowo tylko poczytam,bo użalać się to może i mam na co,ale siły nie mam, bo mi dzieć 4 noc nie spi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dalidanka Re: dodalam do ulubionych to forum 18.01.10, 16:47 ach jak przyjemnie....tak się poużalać na całego więc tak : boli mnie gardło, mąż mnie nie rozumie i wcale ze sobą nie śpimy, dzieci są niegrzeczne, teściowa zmierzła jak jasny gwint, jem gorzką czekoladę i mleko mi wykipiało, ach ciężkie to życie..... Odpowiedz Link Zgłoś
sybilla777 Re: dodalam do ulubionych to forum 18.01.10, 16:49 Ja też już mam w ulubionych:)) A nuż będę miała gorszy dzień,a tu jest takie wspaniałe miejsce sobie odpuścić i móc narzekać do woli - świetny pomysł na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
myszygene Re: dodalam do ulubionych to forum 19.01.10, 11:41 sybilla777 napisała: > Ja też już mam w ulubionych:)) A nuż będę miała gorszy dzień,a tu jest takie > wspaniałe miejsce sobie odpuścić i móc narzekać do woli - świetny pomysł na for > um! Idealny pomysł ! Mamy chyba szczęśliwe społeczeństwo bo użalających się niewielu a szkoda bo dzień bez użalania się nad sobą to dzień stracony. Odpowiedz Link Zgłoś