kasia721 13.02.04, 20:06 Kupiłaś kochanie nowego Bajora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mocca2003 Re: Do Mocci!!! 13.02.04, 20:12 miałąm własnie do ciebie pisać :) mam kupiłam sobie go w poniedziałek . rzeczywiście jest inny , bardziej mi sie chyba podoba (błędny rycerz"). A z tej nowej płyty podoba mi sie numer 1 , 3 , 4 oraz 15 ) a Tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Do Mocci!!! 13.02.04, 20:19 mocca2003 napisała: > miałąm własnie do ciebie pisać :) mam kupiłam sobie go w poniedziałek . > rzeczywiście jest inny , bardziej mi sie chyba podoba (błędny rycerz"). A z > tej nowej płyty podoba mi sie numer 1 , 3 , 4 oraz 15 ) a Tobie ? Ja najbardziej lubię Twarze w lustrach , potem będzie Błędny rycerz. A tej nowej płyty numery 1, 3, 4, 7, 15, 16. Pozdrawiam!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Kasiu 13.02.04, 20:24 podobnie :) ja zreszta teraz słucham "błednego rycerza" . a twarze tez mam . Na koncercie byłam około 9 lat temu . Mam z tego koncertu płyte "Michał Bajor 1993"/ Byłam równiez na przedstawieniu w Teatrze Rozrywki w Chorzowie na "Evicie ". czego jeszcze słuchasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Kasiu 13.02.04, 20:36 mocca2003 napisała: > podobnie :) ja zreszta teraz słucham "błednego rycerza" . a twarze tez mam . Na > > koncercie byłam około 9 lat temu . Mam z tego koncertu płyte "Michał Bajor > 1993"/ > Byłam równiez na przedstawieniu w Teatrze Rozrywki w Chorzowie na "Evicie ". > czego jeszcze słuchasz ? Tak z sentymentu wrósiłam ostatnio do Starego Dobrego Małżeństwa. A tak to Patricia Kaas, A.M. Jopek, Raz,dwa trzy. Bardzo też lubię wiązanki M. Niedźwieckiego Smooth Jazz Cafe, muzyka która jest na tych płytach bardzo mi odpowiada. W zależności od nastroju może też być U2 albo Garu lub Myslovitz. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Kasiu 13.02.04, 20:59 Wiesz ja podobnie , zreszta ja mam bzika na punkcie płyt i muzyki ( pasja niezupełnie rozumiana w rodzinie ha ha) mam jedna płyte Patricia Kaas "z filmu " piano bar " Anny Marii Kopek mam wszytskie płyty łacznie zwydaniem spaecjalnym " Farat" Raz dwa trzy mama dwa albumy z piosenkaimi Osieckiej i ten stary z przebojem " i tak warto zyć..." Myslovitz słucham bardzo czesto ( szzególnie ostaniej płty ) zwłaszcza , ze sa to moi "sąsiedzi" Lubie "bajm " szczególni ostania płyte zaraz bede słuchaął nowej płyty Dido ( dopiero teraz ja doatałam ) a teraz czekam na premiere płyty Ani Dąbrowskiej ( 26 lutego ) strasznie mi sie podoba jej nowa piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Mocca 13.02.04, 21:02 mocca2003 napisała: > Wiesz ja podobnie , zreszta ja mam bzika na punkcie płyt i muzyki ( pasja > niezupełnie rozumiana w rodzinie ha ha) > mam jedna płyte Patricia Kaas "z filmu " piano bar " > Anny Marii Kopek mam wszytskie płyty łacznie zwydaniem spaecjalnym " Farat" > Raz dwa trzy mama dwa albumy z piosenkaimi Osieckiej i ten stary z > przebojem " i tak warto zyć..." > Myslovitz słucham bardzo czesto ( szzególnie ostaniej płty ) zwłaszcza , ze sa > > to moi "sąsiedzi" > Lubie "bajm " szczególni ostania płyte > zaraz bede słuchaął nowej płyty Dido ( dopiero teraz ja doatałam ) > a teraz czekam na premiere płyty Ani Dąbrowskiej ( 26 lutego ) strasznie mi sie > > podoba jej nowa piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Mocca 13.02.04, 21:05 kasia721 napisała: > mocca2003 napisała: > > > Wiesz ja podobnie , zreszta ja mam bzika na punkcie płyt i muzyki ( pasja > > niezupełnie rozumiana w rodzinie ha ha) > > mam jedna płyte Patricia Kaas "z filmu " piano bar " > > Anny Marii Kopek mam wszytskie płyty łacznie zwydaniem spaecjalnym " Fara > t" > > Raz dwa trzy mama dwa albumy z piosenkaimi Osieckiej i ten stary z > > przebojem " i tak warto zyć..." > > Myslovitz słucham bardzo czesto ( szzególnie ostaniej płty ) zwłaszcza , > ze > sa > > > > to moi "sąsiedzi" > > Lubie "bajm " szczególni ostania płyte > > zaraz bede słuchaął nowej płyty Dido ( dopiero teraz ja doatałam ) > > a teraz czekam na premiere płyty Ani Dąbrowskiej ( 26 lutego ) strasznie m > i > sie > > > > podoba jej nowa piosenka Przepraszam ale coś mi połowa poszła ! Też bardzo chciałabym sobie kupić Dido! A Ani Dąbrowskiej nie kojarzę może mi rozjaśnisz/ Dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Kasia 13.02.04, 21:34 dziewczyna wsytsepowała kiedys w idolu na szczęscie go nie wygrała. Śpiewała ostanio u Smolika . Teraz wradiu czesto leci jej piosenka " tego chciałam.." Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Mocca 13.02.04, 21:44 Aha! coś już kojarzę! Czy ja bym mogła nieśmiało prosić Twój nr GG na adres gazety tak byłoby prościej czasami porozmawiać. :)! Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Mocca 13.02.04, 22:29 przesłałam ci mój numer gg na twoja skrzynke , dostałeś już go może ?ja juz ide spać , ale jutro pewnie sie spotkamy na gg , pozdrawiam kolorowych snów pa Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Do Mocci!!! 14.02.04, 16:48 Mam byc zazdrosny nie moge znalezc znaku zapytania na tej klawiaturze. Wiesz Skarbie jak sie skonczyla ostatnia wymaina numerow na GG hahahh Chociaz.... Kasia nalezy do trojkacika Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Do Mocci!!! 14.02.04, 21:50 wakarpl napisał: > Mam byc zazdrosny nie moge znalezc znaku zapytania na tej klawiaturze. > Wiesz Skarbie jak sie skonczyla ostatnia wymaina numerow na GG hahahh > Chociaz.... Kasia nalezy do trojkacika Możesz być spokojny z mojej strony nic Ci nie grozi.:))))))! Jeśli ja dołożę swoje kochanie to mamy już solidny czworokąt! Pozdrawiam:)))))))))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś