m-gosia 19.02.04, 08:57 Dosyć grania, jedyne czemu dziś nie odmawiam to pączki:)) Dzień dobry wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wakarpl nie wszysycy 19.02.04, 09:44 :(:(:(:(, moze Moje Kochanie mi troche zachowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Karol 19.02.04, 09:45 Moge Ci oddac jednego mojego paczka, bo wlasnie mnie juz mdli... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol 19.02.04, 09:48 no ladnie, oj zlosliwoc z Ciebie teraz wyszla, Aarieleczko, nieladnie:),myslisz,z e to byl dobry zart:(, hahah, to oddaj, jutro na Centralnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Karol 19.02.04, 10:04 wakarpl napisał: > no ladnie, oj zlosliwoc z Ciebie teraz wyszla, Aarieleczko, > nieladnie:),myslisz,z e to byl dobry zart:(, hahah, to oddaj, jutro na > Centralnym:) Jaka zlosliwosc?????????????????? Wiesz co? Az mi sie przykro zrobilo i to naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol 19.02.04, 10:12 Aarieleczko, ja ostatnio mam problemy ze zrozumineim Kobiet, moze przez to ucho. Przeciez wiesz, ze nie chcialem i nigdy nie bede chcial Cie obrazic. Myslalem, z ebylas sarkastyczna, ja bylem, bo to lubie, no usmiechnij sie, przepraszam. Wzialem to jako sarkazm, ze ja nie mam nawet jednego paczka, a Ciebei juz mdli..., rozumiesz??? P.S Nie widzialas, ze sie smailem, (bylo haha) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Karol 19.02.04, 11:04 Nie, nie bylam zlosliwa. Po prostu chcialam sie podzielic wirtualnie paczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
aariel TAAAK!!! 19.02.04, 11:49 wakarpl napisał: > Przeprosiny przyjete????:( Ale paczka juz sama zjadlam... Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Wszyscy jedzą pączki- nawet ja 19.02.04, 12:09 Zjadłam pączka z poczucia obowiązku- aby tradycji stało się zadość. Za pączkami nie przepadam. Poza tym w moim mieście nie ma cukierni, której wyroby by mnie zadowalały;-) A po trzecie i po piąte, ja na pewno nie mam 7 żołądków i każdy pączek u mnie widać, więc nie powinnam:-( Mam kawałek urlopu i się mniej denerwuję, dzięki czemu udaje mi się próba odchudzania. Dla mnie ten tłusty czwartek wypada niefortunnie... Ale zrobiłam małe odstępstwo, bo bym się czuła pokrzywdzona:-) Jeśli kto jeszcze ma ochotę na pączka a nie ma go w zasięgu, to u mnie trzy zostały. Jednego będę bronić niczym lwica- dla lubego. Ale pozostałe dwa oddam bez walki, a nawet z ulgą, bo mnie kusić nie będą:-) Acha, marchewkę bardzo lubię, aczkolwiek nie w pączkach. Dlatego kupiłam takie z różanym nadzieniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Karol 19.02.04, 10:13 Po prostu - kto rano wstaje, tego mdli szybciej:DD Ja chwilowo pauzuję Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 ja nie jem 19.02.04, 10:11 i nawet nie wiem, czy zjem. Jak P wróci z pracy (dziś ruszył pierwszy dzień po chorobie), to może coś mi przyniesie, ale nie będę mu głowy o to truła , więc może zjem, a może nie. Jakoś nie jestem ani fanką tł. czw, ani pączków, ale przykro pomyśleć, że nie spełniłabym tradycji...:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: Wszyscy dzisiaj jedzą pączki! 19.02.04, 10:14 A ja jeszcze nie jadłem :( Mam nadzieję że ktoś kupi w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wszyscy dzisiaj jedzą pączki! 19.02.04, 10:18 A ja nawet na podroz mam: cale pudlo malych paczkow i dwa duze :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Wszyscy dzisiaj jedzą pączki! 19.02.04, 10:20 ja już jestem po 5 a nastepny juz lezy przede mną:)) Smacznego wszystkim życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Beauty! 19.02.04, 11:05 beauty_baby napisała: > ja już jestem po 5 a nastepny juz lezy przede mną:)) Smacznego wszystkim życzę: > ) Jak Ty to robisz? Jestem pelna podziwu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Beauty! 19.02.04, 11:09 mam po prostu bardzo rozciągliwy żołądek:) a może nawet mam ich 7 jak Alf:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Wychodzi z was okrucienstwo!!! 19.02.04, 10:26 Ja nie mam paczka !!!A wy sie tak przechwalacie kto i jaki i ile i w jakim pudelku buuu.... Ja sie tak nie bawie chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Uwaga, akcja: 19.02.04, 10:30 no ,pewnie, a Chiara to to?? <chlipie sobie w kącie> :) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Uwaga, akcja: 19.02.04, 10:36 chiara76 napisała: > no ,pewnie, a Chiara to to?? <chlipie sobie w kącie> :) Ojejku, ciezko być dzis poprawnym politycznie w temacie pączków. Pączki dla wszystkich zapomnianych!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Kurczaczku 19.02.04, 10:28 przeczytaj mój wpis, hihi, Ty przynajmniej nie jesteś chora, to tak na pociechę, więc co ja mam powiedzieć? U P. na pewno będą pączki w pracy, a ja nawet nie wiem, czy popróbuję:) Ściskam Cię ! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Dziekuje za wsparcie :o) 19.02.04, 10:31 Szkoda ze nie umie gotowac i piec bo bym sobie paczki sama upiekla:o) Ale moze poprosze moja mamunie coby mi paczki przygotowala jak przyjade do domu:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Wychodzi z was okrucienstwo!!! 19.02.04, 10:35 wiecie, a ja zawsze myslałam, że paczek jest bardziej międzynarodowym wyrobem, a tu wychodzi, że on taki typowo polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 troche miedzynarodowe 19.02.04, 10:38 We Francji paczki sa, ale sa gorsze niz nasze. Sebek jak jest w Polsce to je zajada tonami Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: Wszyscy dzisiaj jedzą pączki! 19.02.04, 10:36 A ja właśnie słyszałem w radiu, że za rok mamy jeść unijne pączki z ... marchewką, bleeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 tylko z marmoladka 19.02.04, 10:40 Z marchewka? a fuj !!! ja nawet za paczkami z ajerkoniakiem i bita smietana nie przepadam !!! Paczek jest paczek i juz...z marmoladka w srodku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: tylko z marmoladka 19.02.04, 10:43 No wymyslają już coć. A ja jeszcze lubię z pudrem, bo te z lukrem to jak dla mnie za słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: tylko z marmoladka 19.02.04, 10:46 A ja wlasnie z pudrem nie lubie, bo on sie zdmuchuje i wszystko jest brudne :-) ja chyba sapie i dmucham jak jem..nie wiem hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Marchewka?? 19.02.04, 10:46 ..i pączek? To chyba żart:DD (na tłusty czwartek specjalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 dzień dobry :) 19.02.04, 11:16 U mnie narazie bez pączkowo!! Ale przecież jest tak wcześnie nic straconego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: Wszyscy dzisiaj jedzą pączki! 19.02.04, 10:37 zaliczyłam dwa:) uf, poszłabym się zdrzemnąć a nie pracować:) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Wszyscy dzisiaj jedzą pączki! 19.02.04, 14:29 ja zjadlam jednak tylko 1 paczka ale za to caly karton faworkow... teraz zapijam to mieta, bo chyba zoladek sie zbuntowal...ale co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: Wszyscy dzisiaj jedzą pączki! 19.02.04, 14:49 Ale pracuję w dziadowskiej firmie, nikt nie kupił pączków. Z tłustych rzeczy zjadłem tylko zupke z torebki, mam nadzieję że po przyjściu do domu to nadrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Ani jednego... 19.02.04, 21:58 A odgrażałam się, że wykupię pół tej cukierni o której pisała Monisb... U mnie chyba działa zasada zakazanego owocu (pączka?), tzn. jak się akurat odchudzam to pączki śnią mi się po nocach, a dzisiaj - kiedy w majestacie prawa mogę wpieprzyć wagon pączków - to co to za frajda? Wszędzie tylko pączki i pączki... nuda... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Ani jednego... 19.02.04, 22:17 K.mmilka, no wiec tez ustanowilas swojego rodzaju rekord :-)) Nie zjadlas ani jednego w tym specjalnym dniu - co nie jest łatwe, bo pączki faktycznie "atakowały" z kazdej strony. Zdążysz jeszcze zjeśc w ostatki. Ale swoją drogą to ja również jestem z zasady przekorna - i jak coś jest dostepne na wyciągnięcie ręki - to tak nie kręci (hahaha) I to dotyczy wielu kwestii, nie tylko tych dzisiejszych pączków :-) Odpowiedz Link Zgłoś