zojka 19.02.04, 15:29 To jednak chyba jest najfajniej jak jest ferment i awantura :) Bo przynajmniej coś się dzieje :-) Spokojne dyskusje nie rozwijają się tak żywioło Dlatego trzeba mącić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: Apropos forów 19.02.04, 15:54 z mojej strone jest tez adrenalina ze mnie w koncy wywala z tego formu 30+ :) Odpowiedz Link Zgłoś
zojka Re: Apropos forów 19.02.04, 16:58 E tam... Kogo będą kochać i nienawidzieć Musi taki byc.. To tak samo ja bym mogła sie zastanowić, czy mnie wyrzucą. Bo ja im krew ciągle psuję :) A teraz fajrant! Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Apropos forów 19.02.04, 17:04 zojka napisała: > E tam... Kogo będą kochać i nienawidzieć he he he , z tym kochaniem to przesadzilas , nazwal bym to raczej wymuszona akceptacja zojka ty jestes ich kochana kobitka , ciebie nigdy w zyciu nie wywala Odpowiedz Link Zgłoś
sabba jest nas tam coraz wiecej 19.02.04, 17:40 i jedyny sposob zeby nie usiadlo i nie zaczelo byc nudne to afery:) ale przyznam ze pod koniec to juz niektorzy sie strasznie osmieszyli i to juz przestalo byc zabawne...jak to niektorzy zabawe potrafia zespuc:) Odpowiedz Link Zgłoś