04.03.04, 12:57
Ta myśl mi przyszła po przeczytaniu dzisiaj pewnej kolorowej gazety dla pań.
Wszyscy chyba słyszeli o braniu pod uwagę jako kandydata na prezydenta RP
niejakiego Tomasza Lisa, ale kiedy przeczytałem dzisiaj to aż zarżałem. Kamil
Durczok też by znalazł poparcie wśród narodu. Kontrkandydatami byli: Adam
Małysz, Michał Wiśniewski, Maryla Rodowicz, Krzysztof Ibisz. To już chyba
jakaś paranoja ogarnia nasz piekny kraj nad Wisłą leżący.
Stąd moja myśl, aby zrobić na forum mały sondaż, kto z forumowiczów na
prezydenta i może sprzedajmy to jakieś kolorowej gazecie. Wyborcza chyba mimo
wszystko jest za poważnym dziennikiem, aby się w coś takiego bawić, ale może
Fakt albo Super Expres albo jakiś inny brukowiec nie koniecznie
codzienny...:))))
Obserwuj wątek
    • very_famous Re: Sondaż 04.03.04, 13:53
      W jakimś teście - co niedawno krążył po necie - wyszło mi że ja mam
      predyspozycje na premiera rządu. Wstrętna fucha.
      • lodbrok Re: Sondaż 04.03.04, 14:51
        Very_famous millerowa:-))). Ja tam jak najdalej od btego bagienka. Na takim
        stanowisku po prostu nie mozna być uczciwym. Presja otoczenia, partii i różnych
        lobby i koteii jest tak silna, że nikt jej nie wytrzymuje. I kazdemu ktoremu
        się zdaje ze jest w stanie to znieść, jedynie się zdaje... O ile w ogole ma
        dobre intencje.
        • very_famous Re: Sondaż 04.03.04, 15:01
          Toteż napisałam że zajęcie wyjątkowo paskudne i wstrętne!
          I nie millerowa tylko very_famousowa :P
    • ryza_malpa1 Re: Sondaż 04.03.04, 15:08
      Moze by ttak doćka?
      Wiatr przemian gwąłtowny powiałby nad państwem....eeee, nieee, lepiej nie,
      jeszcze dobierze sie do mojego zasobnego konta a do domu dokwateruje mi
      margimnes ze starej Kaliny .
    • ejno Re: Sondaż 04.03.04, 21:42
      Ja stewierdzilam, ze nie moge byc bo mam nick rodzaju nijakiego hehehe a to
      chyba troche ai dobrze ani zle:)Ale Dociek by sie nadawal:)I to dobrze miec
      takiego znajomego hehehehe:)
      • dociek Re: Sondaż 05.03.04, 21:06
        Nie jestem skurwielem i zachłannym chamem. Odpadam w przedbiegach, ale dzięki.
        Ryża, Ty się nie przejmuj. Przez protekcję zostawiłbym Ci łazienkę z kuchnią do
        wyłącznej dyspozycji.
    • ni.tka Re: Sondaż 05.03.04, 07:22
      Jak dostane w koncu obiecana nagrode w postaci pewnego zdjecia to Cie popre, a
      nawet w ramach kampani wyborczej bede namawiac inne forumowiczki do noszenia
      takiej Twojej podobizny na Tshirtach :))
      • lodbrok Re: Sondaż 05.03.04, 07:30
        Ale krzywdę chcecie zrobić chłopakowi... Zmarnuje się jak nic w stolicy!
        • dociek Re: Sondaż 07.03.04, 09:39
          lodbrok napisał:

> Ale krzywdę chcecie zrobić chłopakowi... Zmarnuje się jak nic w stolicy!

Jeżeli tak mi życzą, to się zrewanżuję. Wiadomo, że postaci z politycznej
          wierchuszki zostały wyniesione na szczyt zawsze za czyjeś pieniądze lub dla
          czyjegoś interesu. Nie ma tak w naszym kraju i prawie w każdym innym, by
          kariera polityczna budowana była za "nieubrukane niczym - dziewicze" środki i
          wyłączną, uczciwą i czystą wolą kandydata chcącego "naprawiać" świat oraz
          ojczyznę. Jeżeli przychodzi wygrana, te tzw. "dźwignie" (lobbyści, sponsorzy,
          kombinatorzy, itd.) domagaja się rewanżu - dostępu do kasy, stołków,
          przychylnych decyzji... Zatem, jeżeli mnie tak mocno popieracie... Obiecam
          Wam, jak "rasowy" polityk: "gruszki na wierzbie"... Może, np. przeniosę stolicę
          z Warszawy do Lublina? Co Wy na to?! :-p :-D
          • lodbrok Re: Sondaż 08.03.04, 08:27
            Wypluj te słowa! Polecam tekst piosenki spółki Turnau/Sikorowski "Nie
            przenoście nam stolicy do Krakowa". Pasuje jak ulał. Bo będzie jeszcze gorzej
            niz jest. O ile to mozliwe?
            • ryza_malpa1 Re: Sondaż 08.03.04, 21:59
              Taaaa...zwala nam sie górnicy, hutnicy, rolnicy ze swoimi płonącymi oponami a
              Lepper bedzie chodził po deptaku jak po swoim.
              Jeszcze mi solarium zajmie!!
              • dociek Re: Sondaż 08.03.04, 22:08
                Jak widzę, taką jedną porażającą wizją odciąłem sobie drogę do prezydenckiej
                kariery. I to szło!!! Nie ma to jak dobrze wytrenowana socjotechnika...
                Szkopuł w tym, że Andrew L. też to nieźle opanował, ale odmiennie niż ja
                wykorzystuje. :-p
                • lodbrok Re: Sondaż 09.03.04, 08:31
                  Ty Doćku zostań lepiej menedżerem i załóż jakąś sensowna firmę. Będziesz nią
                  wtedy zarządzał jak ta la la i przy okazji zasponsorujesz remont Teatru Starego
                  i paru innych rzeczy w Lublinie:-)))
                  • zo_h Re: Sondaż 09.03.04, 10:25
                    Reczy ... rzeczy ... a nie lepiej sponsorować osoby :>
                    • lodbrok Re: Sondaż 09.03.04, 15:18
                      Zohu szukasz sponsora? A może mecenasa?:-))
                      • dociek Re: Sondaż 09.03.04, 21:40
                        A może chodzi o jakąś konkretną panią? Jedną taką kiedyś zasponsorowałem.., z
                        nadziejami na przyszłość, ale była to chybiona inwestycja. Żebym teraz ja miał
                        ten szmal, nie byłoby problemów z wystartowanieniem z jakąś firmą. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka