Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 19:09 A moj nr.tel.najlepiej spal zeby Ci nie przyszlo wiecej do glowy zadzwonic! jeli mialas zamiar drzec ryja to nie trzeba bylo w ogole dzwonic!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi ty sie walnij w leb 19.02.02, 19:11 nachlalas sie to ci sie na odwage zebralo tak??????? niewyparzony ryj!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > A moj nr.tel.najlepiej spal zeby Ci nie przyszlo wiecej do glowy zadzwonic! je > li mialas zamiar drzec > ryja to nie trzeba bylo w ogole dzwonic!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi no lepiej zebys nie wiedzial 19.02.02, 19:13 kitek1 napisał(a): > a o co samncince chodzi:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta jasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 19:13 Kobieto jestes chora! masz chyba urojenia!!!!!!! Zebym wiedziala o czym chcesz ze mna rozmawiac to nawet sluchawki bym nie podniosla!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 19.02.02, 19:14 ja jestem chora??? ja????? tobie te flachy na leb padaja zazdrosnico jedna!!!! szkoda ci tak??? szkoda ci? Gość portalu: samanta napisał(a): > Kobieto jestes chora! masz chyba urojenia!!!!!!! Zebym wiedziala o czym chcesz > ze mna rozmawiac to > nawet sluchawki bym nie podniosla!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: jasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 19:16 ja zazdrosnica?????? A bierz sobie jeszcze ci kokardka zawiaze i pod dom dostarcze!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 19.02.02, 19:17 teraz tak gadasz nie!!!! a jak zes gebe darla do sluchawki to inaczej bylo HAHAHAHA!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > ja zazdrosnica?????? A bierz sobie jeszcze ci kokardka zawiaze i pod dom dosta > rcze!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: jasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 19:18 darlam bo kurwa przy Tobie swiety by stracil cierpliwosca mnie do swietej to jednak daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 19.02.02, 19:19 ty se prochy jakies lyknij zanim na drugi raz za dzwonienie sie wezmiesz! Gość portalu: samanta napisał(a): > darlam bo kurwa przy Tobie swiety by stracil cierpliwosca mnie do swietej to je > dnak daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: jasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 19:21 Ja juz dawno mowilam ze normalna to ty nie jestes!teraz tylko utwierdzilam sie w tym przekonaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 19.02.02, 19:22 no przyjedz ty do tego vikinga to ja inaczej z toba pogadam!! przyjedz tylko! Gość portalu: samanta napisał(a): > Ja juz dawno mowilam ze normalna to ty nie jestes!teraz tylko utwierdzilam sie > w tym przekonaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: nie przejmuj sie smineczko:) 19.02.02, 19:13 baby sie zbiesily :o)) Albo na sprzeczke umowily- nudno im. Ale to stary numer! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi mario 19.02.02, 19:15 czy ja Ci kurwa pozwolilam dawac tej wariatce moj numer telefonu??????? mario2 napisał(a): > baby sie zbiesily :o)) > Albo na sprzeczke umowily- nudno im. Ale to stary numer! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 19:17 wiesz co Mario? Na drugi raz zastanow sie zanim wyskoczysz z jakims pomyslem! Trzeba bylo mnie uprzedzic jakie ona ma pretensje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: mario 19.02.02, 19:19 JAKIE TO TY JUZ NAJLEPIEJ WIESZ!!!! Pani obgadywalska!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > wiesz co Mario? Na drugi raz zastanow sie zanim wyskoczysz z jakims pomyslem! > Trzeba bylo mnie > uprzedzic jakie ona ma pretensje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 19:20 chyba ci chlopa babo trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: mario 19.02.02, 19:22 chyba to sie pchla na jajach!!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > chyba ci chlopa babo trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 szkoda, ze podgladu nie ma............ 19.02.02, 19:15 jak zaczna sobie kudly i szmatki zdzierac:) Odpowiedz Link Zgłoś