goha66 30.05.10, 16:22 tradycyjnie proszę o informację o powrocie P.S. team org. + Dorotii dotarł do domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazkaml Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 16:40 Grażka i Łukaszek juz w domku,przemoknięci zmarznięci,ale co tam warto było!!! co ja gadam,co ja gadam zapomniałam dodać,że oczywiście do doooopy na następny BZ przyjedziemy tylko po to aby sprawdzić czy coś się na lepsze nie zmieniło;););) jesteście cudowni:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
roomyanek Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 16:43 tak się zgrałam w czasiez Gohą, że drugi wątek powstał sorry Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 17:35 roomyanek napisała: > tak się zgrałam w czasiez Gohą, że drugi wątek powstał sorry ... :) pozwoliłam sobie zatem "odwidnić" Twój wątek, bo w wystawionym przez mnie były już wpisy. nie będzie nam się miąchało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyrider Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 16:51 dotarlismy cali i zdrowi :) niestety, nie o suchym kole:/ Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aneka20 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 16:55 melduję powrót, przemoczona ale bezpiecznie w domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indirectus Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 17:01 Jedna z grup warszawskich, w której miałem przyjemność się znaleźć, dotarła sprawnie do wwy. A poza tym nędza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniulaa Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 17:39 Przemoczeni i zmęczeni zalegliśmy już na kanapie, oczywiście po wcześniejszym opróżnieniu lodówki. Dzięki za super imprezę:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 17:48 ja też się grzecznie odmeldowuję :) było ................nędznie ;) czyli super fajnie. Pełna klasa :D ekipie wrocławskiej, która jednak poczekała na nas bardzo, bardzo dziękuje :D jechało się z Wami fantastycznie. Nawet w deszczu mi się buzia cieszyła :D Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 17:52 dokładnie dotarliśmy do domciu.... u nas nie padało ;) udało sie przejachać droge nie zakładając przeciwdeszczówki i całe szczescie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanah83 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 17:55 Marysia ,Marcin i ja w domu cali i zdrowi i zdążyłyśmy z Mery tuż przed sama burzą Odpowiedz Link Zgłoś
na_an Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 17:56 Naan już leży na kanapie i suszy ciuchy:) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_80 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 18:03 Druga grupa też cało i sucho dotarła do Warszawki :) Jak zwykle było nędznie i do doopy ;) Fajnie było Was wszystkich zobaczyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
naja28 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 18:25 My do Wawy dotarliśmy na czas. Bardzo dziękujemy za super imprezę. Miło Was było poznać(tych nieznanych), zobaczyć znowu (tych znanych). Pozdrawiam naja Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 18:25 Elektronik już dawno we Wrocławiu a ja dotarłam przed kwadransem i patrzę za okno, jak to powoli rozpętuje się nad Żoliborzem burza, przed którą uciekałam całą drogę ;) dosłownie na styk! Team org. to fest kobity i spisały się jak na porządne, rozwiązłe motocyklistki przystało :D Wielkie dzięki za całość, za atmosferę, za Wasz trud i znój - no za to, że jesteście. Już tęsknię za Wami Łobuziary i Łobuziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 18:41 Kama, Zaciszanka, Indirectus, Jerzy i ja suchą stopą dotarliśmy do W- wy. Wszystkim bardzo bardzo dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 18:34 chyba już ostatnia warszawska ekipa dotarła do domku cała, szczęśliwa i troche zmeczona... :) dzięki Kreciula i Mar za powrót... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kreciul01 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 20:46 paulina80s napisała: > chyba już ostatnia warszawska ekipa dotarła do domku cała, > szczęśliwa i troche zmeczona... :) Paula, zmeczona?? przeciez spalas po drodze;) polecamy sie na przyszlosc;) dotarlismy, dziekujemy:D a Rumiankowi za inspiracje... narobilas babo;) ps. Mar tez dziekuje stojac mi nad glowa i krzyczac i ja i ja;P Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 18:39 Piszę do Was zsiniałą od mokrej rękawiczki łapką... Połowa drogi w deszczu. Wiem już co to chlupot w butach... Kropka dzielnie przetrwała tirówkowe fontanny i pokonała niejedną wielgachną kałużę... Podziękowania ogromne dla organizatorek (organizatorów), jesteście WIELCY !!!!!!!!! Było REWELACYJNIE !!!!!! Pozdrawiamy Was wszystkich kochani i już za Wami tęsknimy :* Kasia i Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
aggres Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 18:53 Powiat poznań - reprezentowany przeze mnie :P też się odmeldowuje. 150km w deszczu, w tym ponad 100 z nieczynnym przednim cylindrem - ale i tak kocham SV i Was Baby nędzne, bo było do duupy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 19:10 Porzeczka z Sebastianem, już o 14:00 w Wawce wylądowaliśmy ale to była szybka kąpiel, przebranie, rekonstrukcja troszkę "sponiewieranego" zabawą oblicza :) i na imieniny :). Bardzo dziękujemy za kolejny fajny BZ i jak zawsze cudownie było was spotkać :). Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 19:00 Leo + Ela + Darek po hardcorowych przejściach już w domu. Szacun dla organizatorek, chociaż było do doooopy :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 19:30 Poznań sztuk dwie dotarł bez strat w ludziach i sprzęcie, minus kolejny ptak ;) Trochę nas zmoczyło, ale większość trasy była bezdeszczowa, za to Poznań przywitał nas taką ulewą, że najbardziej zmokliśmy właśnie tu :) Dziękujemy za miły weekend, organizatorkom za ogrom pracy, reszcie bandy za niezapomniane towarzystwo, a więcej coś napiszemy, jak ochłoniemy i zjemy pizzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
efjot1200 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 20:24 1.2.3.MELDA. Dopiero teraz ale tak lało w Gliwicach,że całe 78km(no może prawie całe) jechaliśmy w ulewie:) Teraz robimy kiełbaski z grilla bo nam strasznie jej brakowało na BZ (hi hi hi)i niańczymy dwa nowe dwudniowe kocurki + naszą fretkę która tak zdziczała przez dwa dni ,że chodzi tyłem na uszach i nie możemy jej złapać.Miło było spędzić z Wami ten czas. Gorąco pozdrawiamy Edi i Efjot Odpowiedz Link Zgłoś
alut-ka71 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 20:35 Meldujemy się już wysuszeni. Ostatnie 30 km (czyli połowa trasy ;)) w pięknym deszczu. Dziękujemy wszystkim za przybycie - też uwielbiamy jak jest do doopy :D Odpowiedz Link Zgłoś
eve-500 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 20:38 no fajnie było ale za szybko się skończyło!!! do zobaczyska na jesieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 20:53 przyszedł sms z Pragi od od Draki i Pawła - bezpiecznie zalogowani Odpowiedz Link Zgłoś
jaga07 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 21:21 OGROMNIE DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!! Było cudownie, zresztą jak zawsze-nudno i do dooopy (jak już wyżej wspomniane) Podziw dla Wspaniałych organizatorów! Całujemy Was Wszystkich bardzo mocno! PS. Nasza mała Nadinka w trakcie podróży wspominała , że tęskni za ciociami i wujami, było tak fajnie i za krótko... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 21:37 pedały tyż w domu ;) buziaki PS. dziekuję za skarpety, zobaczyłam w domu że są oddychajace i wodoodpotne:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswinka Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 22:20 Nieswinka już po gorącej kąpieli dziękuje za fantastycznie spędzony czas. Byle szybko do następnego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 22:43 Kolejny egzemplarz z teamu wrocławskiego się odmeldowuje: Avo + Radek z sinymi rączkami, a ja to nawet z niebieskimi majtkami, bo przeciwdeszczówka chyba nie dała rady :) Szacun wielki dla organizatorów, którzy po raz kolejny zmarnowali nam weekend. A mogło być tak fajnie! Ośrodek był do doopy, jedzenie marne, w kopalni ciemno, motocykle testowe były nie w tym kolorze co trzeba, towarzystwo do bani. Tylko deszcz nie zawiódł :) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 22:46 No i jeszcze chciałam dodać, że jechało się beznadziejnie - w tamtą stronę po nocy z Roomyankiem, w tę w ulewnym deszczu z ośmiorgiem wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
roomyanek Re: POWROTY Z BZut 30.05.10, 23:29 Jak to? beznadziejnie?! A te dzikie tłumy facetów, które się na Ciebie rzucały na stacji to nic?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkabw Re: POWROTY Z BZut 31.05.10, 08:25 I ja dołączam do podziękowań, na komunii zameldowałam się suchą stopą o 14.30... do domku już wracałam autkiem.... taka była ulewa... było SUPEROWO.... tylko szkoda mi nieobecności na zdjęciu: pozdrawiam wszystkich ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
mery666 Re: POWROTY Z BZut 31.05.10, 11:44 Hej hej Jak juz Hania napisała wróciliśmy cało i sucho. Było superr, ciesze sie ze w koncu poznałam szerszy krąg MiDu. Wszyscy są niesamowicie zakreceni i nadaja na tych samych falach. Buziaki dla wszystkich :* PS było nędznie:P Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: POWROTY Z BZut 01.06.10, 14:23 jako ostatnia, kilka minut temu busem prowadzonym przez sympatycznego kolegę z Łodzi odjechała do Koszalina Dorotii (z 30 dniowym L4 oraz nogą usztywnioną w kolanie nr 7 Motocykla z 2009 r) ... gdy tylko dotrze do domu i zamelduje się na forum V letni będzie można uznać za zamknięty. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotii3 Re: POWROTY Z BZut 02.06.10, 11:19 Doroti wraz z sympatycznym kolegą zameldowała się w domku po 2 w nocy, opóźnienie spowodowane wizytą u znajomych po drodze :D Ogroooomne dzięki Wszystkim z którymi dane było mi się zobaczyć i przede wszystkim za pomoc w każdej postaci, żadne słowa nie oddadzą tej troski i ciepła z jakim się spotkałam, w tej sprawie napiszę oddzielnego posta :D:D:D Goha, lista do zamknięcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: POWROTY Z BZut 02.06.10, 12:03 z wielką radością piszę zatem: powroty z BZ bez strat w ludziach i sprzęcie :) P.S. jeszcze w tym tygodniu "ogarniemy się" teamowo by wystawić na licytację forumową koszulki z V-tego, które nam zostały, natomiast pod koniec miesiąca na mfb pojawi się rozliczenie zlotu. pozdrawiam w imieniu teamu organizacyjnego, serdecznie dziękuję za to, że przyjechaliście i przepraszam za niedociągnięcia i obsuwy, które nam się przytrafiły :) Odpowiedz Link Zgłoś