pejsaty 12.03.04, 13:23 nie moglem sie powstrzymac nooo. ;) ale juz spadam. do siego roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Pejs, i tak 12.03.04, 14:33 Danway Cię podsiadł.. jak rozumiem do tej strony WP doczytałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sauron_wielki Re: Pejs lepiej nie 12.03.04, 14:48 Wielka Szefowo postuluję aby w czeluść niebytu odrzucić ów wątek bo to niezbyt ładnie wygląda. Zresztą po co robić (temu tam na p) radochę że takie tu występki może wyprawiać a nuż zacznie intensywniej najeżdżać i zasypywać śmieciem wszelakim. Sauron pokorny doradca........ Odpowiedz Link Zgłoś
sauron_wielki Wielka pomyłka Mea Culpa 12.03.04, 15:36 Ajajaj żem się troszkę zagalopował z oceną postu.... Wybacz szefowo mi bo uznałem ten wątek tutaj za objaw ataku złych sił co to lubią zaśmiecać fora przeróżne. Ksywa wydała mi się podejrzana bo ostatnio dużo takich kręciło się w pewnym miejscu i zaczęło wypuszczać antysemickie posty więc obawiałem się że tu zaraz wpadnie tabun kolejnych brrrrrrrrrr Wielce z tego powodu incydentu ubloewam S Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka cieszę się 12.03.04, 15:45 iż zrozumiałeś swój błąd.. Pejs to mój stary znajomy <oczywiście nie oznacza to "wiekowy">.. poza tem to on FT do życia powołał i może robić co mu się podoba, a żartuje sobie wyłącznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: cieszę się 12.03.04, 15:47 a poza tem, oczywiście zwalczaj wszelkie objawy chamczykowstwa, w końcu Cię do tegoż upoważniłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: cieszę się 12.03.04, 17:17 dobrze zrobil sauron, to byl test na czujnosc wasza adminska - tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: cieszę się 12.03.04, 17:39 hyhy, tylko nie zapominaj Malutki, kto tu teraz jest szefunio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: cieszę się 13.03.04, 20:20 ty jestes... i tak niech juz zostanie. :))) aha to juz koniec epizodu z panem pejsatym zmykam juz pa :-* Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: cieszę się 13.03.04, 20:38 wróć pod innym nickiem - w końcu to Twoja, a nie moja ulubiona tematyka.. w każdej chwili mogę Ci FT oddać we władanie, szczególnie teraz, kiedy się ruszyło ciut.. odwzajemniam buziaka z przyjemnością :* Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: cieszę się 13.04.04, 10:29 ale o cyzm ty mowisz slonko? wszak jestesmy na osds! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: cieszę się 16.04.04, 09:40 Pejs, wdziej binokl - w KAN jesteśmy przeca! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: 6 6 6 ??? 13.04.04, 11:09 A mnie sie zdawało, że pejsaty pogotowie wzywał po obżarstwie i tylko mu się karteczka z numerem odwróciła. Cóż, nie ma nieomylnych... Odpowiedz Link Zgłoś