bain_de_sang 13.07.10, 15:23 bardzo tęsknię za moim dzidziusiem, w pracy nuda, to założyłem na fotoforum mini galerię Lenki: fotoforum.gazeta.pl/u/bain_de_sang.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: minigaleria 13.07.10, 15:45 Ma przepiękne, wielgaśne oczy, i wygląda na szczęśliwą małą dziewczynkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: minigaleria 13.07.10, 18:06 Hm, na zdjęciu "Słodziaczek" bardzo jest podobna do jednego mojego znajomego Sławka. *ucieka za drzewo* Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: minigaleria 14.07.10, 14:52 the_dzidka napisała: > Hm, na zdjęciu "Słodziaczek" bardzo jest podobna do jednego mojego > znajomego Sławka. A Sławek też robi w pampersa? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: minigaleria 15.07.10, 13:48 AŻ TAK dobrze go nie znam. Ale chyba nie. Ale wiesz, że przez ciebie teraz, jak go zobaczę, to wybuchnę śmiechem? :P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: minigaleria 15.07.10, 14:00 the_dzidka napisała: > AŻ TAK dobrze go nie znam. Ale chyba nie. > Ale wiesz, że przez ciebie teraz, jak go zobaczę, to wybuchnę > śmiechem? :P Wiem. Na pewno sobie zwizualizujesz ;-P Ja właśnie teraz wybuchnąłem śmiechem, kiedy sobie wyobraziłem jak wizualizujesz :-DD Dobrze że jestem sam w pokoju. Zresztą jest tak cholernie gorąco, ze nie ma co udawać, że się pracuje. Co innego ryczenie do pustego monitora, można dostać skierowanie na badania Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: minigaleria 13.07.10, 18:06 A tak serio, wielce nad wyraz fajna panna :) Odpowiedz Link Zgłoś