Dodaj do ulubionych

Rozmowy o zwierzaczkach!!

18.03.04, 16:18
Dzięki rozmowie z Moniką na GG wpadłem na pomysł nowego wątku tj. rozmówek o
zwierzaczkach (My Preasure (preszesz)). Możecie tu nawijać o tym jakie macie
zwierzaczki w domu.

Pozdrawiam Daniel.
Obserwuj wątek
    • linea21 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 18.03.04, 17:29
      ja juz na ten temat gdzies pisalam. I jak bym tu jeszcze traz miala pisac to
      samo to nikt by tego nie czytal. Powiem ze my preszes to pieseczek o imieniu
      Tofik ( byl taki skecz o Toficzku hahaha moze ktos widzial ). Temat
      niewatpliwie spodoba sie Mlodej ona to ma pisania hahaha ale o tym to juz ona
      napisze :-)
      Pozdrawiam
      • danway1 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 18.03.04, 17:34
        Znam ten skecz, do tego kabaretu "Ani Mru Mru". My Preszesz też od nich
        ochodzi. A jeśli chodzi o moje zwierzątka to jeszcze o nich nie pisałem. Mam
        pieska (tzn. suczkę :P) mam także kocórką o imieniu Murzyn (ale dlaczego) i
        jest on bardzo kochany. W tamtym tygodniu jak był chory to cała familia sie o
        niego troszczyła.

Pozdrawiam Daniel.
        • majenka3 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 18.03.04, 17:41
          My Preszesz...temat rzeka, ale kondensując sprawę: to moj najwiekszy
          przyjaciel: o psie mowa! Oczywiscie niesamowicie mądry, "człowiecze" :)
          reakcje, super mądre spojrzenie, przeróżne wyczyny wywołujące usmiechy i nawet
          lubie te spacery z nim w deszczu,plusze, i te śnieżne i w zawierusze :) ...
          • danway1 Kim Jestes?? 19.03.04, 12:21
            Hej Majenka!! Kim jestes bo Cie tu chyba nie widzialem wczesniej. W zwiazku z
            tym zapraszam do watku "Przedstaw sie i powiedz kim jestes".

Pozdrawiam Administator Forum.
      • danway1 Fajny ten Twój Toficzek!! 19.03.04, 17:16
        Bardzo świetnego masz tego Toficzka. Naprawdę extra. Świetnie wyszedł na tym
        zdjęciu!!

Pozdrawiam i dzięki za fotkę.
    • kaj81 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 18:58
      hmm, dawno sie tutaj nikt nie wypowiadal wiec ja to zrobie, mowiecie o pieskach,
      kotkach, a ja nie mam anie pieska, ani kotka , ale mam ptaszka hehe:) , a
      dokladniej papuzke falista, coprawda mowic nie umie, ale przedrzezniac to sie
      potrafi bardzo dobrze.
      • kubatka Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 20:17
        Dawno temu mialam 2 papuzki faliste, niestety po pieciu latach opuscily ziemski
        padol i wiecej sie na te ptaszki nie zdecydowalam. Teraz za to mam rybki (co
        prawda nie sa moje tylko mojego brata, ale jego i tak prawie ciagle nie ma i to
        ja dokarmiam rybusie) no i oczywiscie mam kocura....yyy to znaczy sie juz nie
        kocura - Szczurek ma na imie :-)

pozdro
        • kaj81 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 20:45
          Szczurek :):) bardzo fajne imie.
          Mialem kiedys 4 papuzki, ale odeszly niestety, i pozostala tylko jedna, i zyje
          sobie biedna tak sama juz kilka lat chyba.
          • kubatka Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 09.05.04, 14:54
            No Szczurek to sie wzial z tego ze jak byl maly to pzypominal troche szczura.
            Rodzice chcieli zeby byl Rudi (bo kot jest rudy), ale mnie sie nie spodobalo.
            Chcialam zeby moj pupilek mial bardzo oryginalne imie no i chyba mi sie
            udalo ;-). Aha no i kot juz wcale szczurka nie przypomina, co Daniel moze
            potwierdzic :-)

pozdro
    • wojciasf Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 22:44
      Ja w zyciu miałem 2 psy Jeden był przybłeda i przygarnelismy go z dobroci ale
      miał dosc wredny hcarakter czasmi i niestry nie nadawł sie do trzymania w bloku
      I niestety zosatł oddany na wies ale i tam nie "pociagnał" długo bo miał dziwny
      zwyczaj biegania za traktorami i penwego pieknego dnia jeden z nich go potracił
      na smierc. drugi pies o imieni Misiek był dosc bystrym zwierzakiem mielismy go
      od malego Tego tez spotkał niestety przykry los bo zostal otruty przez sasiada
      ktory nie znosił jego szczekania (dziwne pies i szczeka nie??:] ) Tak wiec
      obecnie nie mam zadengo zwierzaka w domu ale jak bede miał wielki dom ;-) to
      napewo bedzie tam z 2 psy

p.s. ostatnio nachodzi mnie na kota ale szukam takiej szczegolnej rasy nie wiem
      jak sie zwie ale wiem ze pochodzi z egiptu a wygladaja te koty bardzo smukle.

wojtek
      • mloda01 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 23:04
        Wiec ... Fakt ten temat mi sie spodobal, bo mam o czym, a raczej o kim pisac
        hehe. Mam 4 wspaniale i kochane koty ;-) 3 persy- jeden koloru miodowego, drugi
        masci blekitnej a trzeci jakis laciaty. A moj czwarty kot do zwykly dachowiec
        kolory bialego. Ale tez jest koffany ;-) Mialam krolika minaturke ale mi zdechl
        ze starosci, mial wkoncu 8 lat hehe.
        Wojtus a moze chcialbys sobie kupic kota persa? Wspaniale koty, kotki domowe,
        na pole wychodzic nie musza, jak nie ma wlasciciela to one spia, latwo sie
        przystosowuja do otoczenia. Mowie ci warto miec takiego kota. Co ty na to?
        Hyhy :D:D
        • wojciasf Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 09.05.04, 12:13
          mloda01 napisała:

> Wojtus a moze chcialbys sobie kupic kota persa? Wspaniale koty, kotki domowe,
          > na pole wychodzic nie musza, jak nie ma wlasciciela to one spia, latwo sie
          > przystosowuja do otoczenia. Mowie ci warto miec takiego kota. Co ty na to?
          > Hyhy :D:D

No w sumie to sie moge zastanowic nad tym persem ale bardziej mi sie podoba
          taki ten smukły kocór A poza tym chyba z persa duzo kłaków jest co by sie u
          mnie w domu nie przyjeło

No ale reszte i inne ciekawe tematy mozemy w sumie omowic na GG bo przeciez
          mamy ;d;d;d

Pozdrawiam All
    • venus19 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 03.06.04, 22:12
      A ja mam kochana suczke-Kareninę:)
      tylko w nocy troche chrapie i rozpycha mi sie na lozku, ale ogolnie bardzo ja
      kocham:)
      P.S.pozdrowienia danway
      • jatotylko Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 04.06.04, 00:53
        no to skoro to wątek o zwierzaczkach to napiszę tu skargę na wszelkiego rodzaju
        owady nocne
        dziś zostałam drastycznie przez jakiegoś potraktowana
        ugryzł mnie kurcze no w plecy i mam bąbel :( no
        i nawet nie wiem co za jeden to zrobił bo zwiał perfidny jeden kurcze no
        wcale to nie jest przyjemnie nie wiedzieć kto kiedy jak i po co robi coś
        takiego i to z takimi późniejszymi konsekwencjami
        i potem się dziwią ludzie że ja owadów nie lubię
        nie lubię i już :(
        • wojciasf Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 04.06.04, 00:59
          Nie przejmuj sie ja tez ich nie lubie pozna matylami ale nie wiem czy to sa
          owady <hmmm> A juz na nie nawidze komarow i os te to mi napsóły krwi :(

Cytrynka
        • danway1 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 04.06.04, 08:15
          Znajac zycie byl to pewnie komar, a dokladnie komarzyca, bo samce nie gryza (ale
          blysnalem wiedza z biologii :] ). A to jest naprawde denerwujace, a jeszcze
          bardziej gdy czlowiek stara sie zasnac, a tu mu jakas mucha brzieczy nad uchem
          <rozpacz>
      • danway1 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 04.06.04, 08:12
        Hej Agata po raz kolejny. Ja na lozku sypiam tylko z kotkiem tzn. z kocurkiem,
        ale prosze bez zbednych skojarzen.

P.S. Zapraszam Cie do odpowiedniego watku o przedstawienie Cie, bo Cie nie
        wszyscy znaja.
        Pozdrowionka Dla Venus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka