danway1 18.03.04, 16:18 Dzięki rozmowie z Moniką na GG wpadłem na pomysł nowego wątku tj. rozmówek o zwierzaczkach (My Preasure (preszesz)). Możecie tu nawijać o tym jakie macie zwierzaczki w domu. Pozdrawiam Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linea21 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 18.03.04, 17:29 ja juz na ten temat gdzies pisalam. I jak bym tu jeszcze traz miala pisac to samo to nikt by tego nie czytal. Powiem ze my preszes to pieseczek o imieniu Tofik ( byl taki skecz o Toficzku hahaha moze ktos widzial ). Temat niewatpliwie spodoba sie Mlodej ona to ma pisania hahaha ale o tym to juz ona napisze :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 18.03.04, 17:34 Znam ten skecz, do tego kabaretu "Ani Mru Mru". My Preszesz też od nich ochodzi. A jeśli chodzi o moje zwierzątka to jeszcze o nich nie pisałem. Mam pieska (tzn. suczkę :P) mam także kocórką o imieniu Murzyn (ale dlaczego) i jest on bardzo kochany. W tamtym tygodniu jak był chory to cała familia sie o niego troszczyła. Pozdrawiam Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 18.03.04, 17:41 My Preszesz...temat rzeka, ale kondensując sprawę: to moj najwiekszy przyjaciel: o psie mowa! Oczywiscie niesamowicie mądry, "człowiecze" :) reakcje, super mądre spojrzenie, przeróżne wyczyny wywołujące usmiechy i nawet lubie te spacery z nim w deszczu,plusze, i te śnieżne i w zawierusze :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Kim Jestes?? 19.03.04, 12:21 Hej Majenka!! Kim jestes bo Cie tu chyba nie widzialem wczesniej. W zwiazku z tym zapraszam do watku "Przedstaw sie i powiedz kim jestes". Pozdrawiam Administator Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Fajny ten Twój Toficzek!! 19.03.04, 17:16 Bardzo świetnego masz tego Toficzka. Naprawdę extra. Świetnie wyszedł na tym zdjęciu!! Pozdrawiam i dzięki za fotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaj81 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 18:58 hmm, dawno sie tutaj nikt nie wypowiadal wiec ja to zrobie, mowiecie o pieskach, kotkach, a ja nie mam anie pieska, ani kotka , ale mam ptaszka hehe:) , a dokladniej papuzke falista, coprawda mowic nie umie, ale przedrzezniac to sie potrafi bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 20:17 Dawno temu mialam 2 papuzki faliste, niestety po pieciu latach opuscily ziemski padol i wiecej sie na te ptaszki nie zdecydowalam. Teraz za to mam rybki (co prawda nie sa moje tylko mojego brata, ale jego i tak prawie ciagle nie ma i to ja dokarmiam rybusie) no i oczywiscie mam kocura....yyy to znaczy sie juz nie kocura - Szczurek ma na imie :-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kaj81 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 20:45 Szczurek :):) bardzo fajne imie. Mialem kiedys 4 papuzki, ale odeszly niestety, i pozostala tylko jedna, i zyje sobie biedna tak sama juz kilka lat chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 09.05.04, 14:54 No Szczurek to sie wzial z tego ze jak byl maly to pzypominal troche szczura. Rodzice chcieli zeby byl Rudi (bo kot jest rudy), ale mnie sie nie spodobalo. Chcialam zeby moj pupilek mial bardzo oryginalne imie no i chyba mi sie udalo ;-). Aha no i kot juz wcale szczurka nie przypomina, co Daniel moze potwierdzic :-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 22:44 Ja w zyciu miałem 2 psy Jeden był przybłeda i przygarnelismy go z dobroci ale miał dosc wredny hcarakter czasmi i niestry nie nadawł sie do trzymania w bloku I niestety zosatł oddany na wies ale i tam nie "pociagnał" długo bo miał dziwny zwyczaj biegania za traktorami i penwego pieknego dnia jeden z nich go potracił na smierc. drugi pies o imieni Misiek był dosc bystrym zwierzakiem mielismy go od malego Tego tez spotkał niestety przykry los bo zostal otruty przez sasiada ktory nie znosił jego szczekania (dziwne pies i szczeka nie??:] ) Tak wiec obecnie nie mam zadengo zwierzaka w domu ale jak bede miał wielki dom ;-) to napewo bedzie tam z 2 psy p.s. ostatnio nachodzi mnie na kota ale szukam takiej szczegolnej rasy nie wiem jak sie zwie ale wiem ze pochodzi z egiptu a wygladaja te koty bardzo smukle. wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
mloda01 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 08.05.04, 23:04 Wiec ... Fakt ten temat mi sie spodobal, bo mam o czym, a raczej o kim pisac hehe. Mam 4 wspaniale i kochane koty ;-) 3 persy- jeden koloru miodowego, drugi masci blekitnej a trzeci jakis laciaty. A moj czwarty kot do zwykly dachowiec kolory bialego. Ale tez jest koffany ;-) Mialam krolika minaturke ale mi zdechl ze starosci, mial wkoncu 8 lat hehe. Wojtus a moze chcialbys sobie kupic kota persa? Wspaniale koty, kotki domowe, na pole wychodzic nie musza, jak nie ma wlasciciela to one spia, latwo sie przystosowuja do otoczenia. Mowie ci warto miec takiego kota. Co ty na to? Hyhy :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 09.05.04, 12:13 mloda01 napisała: > Wojtus a moze chcialbys sobie kupic kota persa? Wspaniale koty, kotki domowe, > na pole wychodzic nie musza, jak nie ma wlasciciela to one spia, latwo sie > przystosowuja do otoczenia. Mowie ci warto miec takiego kota. Co ty na to? > Hyhy :D:D No w sumie to sie moge zastanowic nad tym persem ale bardziej mi sie podoba taki ten smukły kocór A poza tym chyba z persa duzo kłaków jest co by sie u mnie w domu nie przyjeło No ale reszte i inne ciekawe tematy mozemy w sumie omowic na GG bo przeciez mamy ;d;d;d Pozdrawiam All Odpowiedz Link Zgłoś
venus19 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 03.06.04, 22:12 A ja mam kochana suczke-Kareninę:) tylko w nocy troche chrapie i rozpycha mi sie na lozku, ale ogolnie bardzo ja kocham:) P.S.pozdrowienia danway Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 04.06.04, 00:53 no to skoro to wątek o zwierzaczkach to napiszę tu skargę na wszelkiego rodzaju owady nocne dziś zostałam drastycznie przez jakiegoś potraktowana ugryzł mnie kurcze no w plecy i mam bąbel :( no i nawet nie wiem co za jeden to zrobił bo zwiał perfidny jeden kurcze no wcale to nie jest przyjemnie nie wiedzieć kto kiedy jak i po co robi coś takiego i to z takimi późniejszymi konsekwencjami i potem się dziwią ludzie że ja owadów nie lubię nie lubię i już :( Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 04.06.04, 00:59 Nie przejmuj sie ja tez ich nie lubie pozna matylami ale nie wiem czy to sa owady <hmmm> A juz na nie nawidze komarow i os te to mi napsóły krwi :( Cytrynka Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 04.06.04, 08:15 Znajac zycie byl to pewnie komar, a dokladnie komarzyca, bo samce nie gryza (ale blysnalem wiedza z biologii :] ). A to jest naprawde denerwujace, a jeszcze bardziej gdy czlowiek stara sie zasnac, a tu mu jakas mucha brzieczy nad uchem <rozpacz> Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozmowy o zwierzaczkach!! 04.06.04, 08:12 Hej Agata po raz kolejny. Ja na lozku sypiam tylko z kotkiem tzn. z kocurkiem, ale prosze bez zbednych skojarzen. P.S. Zapraszam Cie do odpowiedniego watku o przedstawienie Cie, bo Cie nie wszyscy znaja. Pozdrowionka Dla Venus. Odpowiedz Link Zgłoś