Gość: grzeban IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:24 Niezła sensacja - PURHED wydymał śpiewaczkę! Normalnie ją ruchał! A jej chłop nic nie wie, ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajo Re: sensacja! IP: *.mewy.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:27 jaaaa! też żem to słyszał! jazdaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawidek Lat 10 Re: sensacja! IP: 67.71.123.* 18.03.04, 21:45 a kto to jest PURHED ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: sensacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 23:20 PURHED (znany też jako PURCHED) jakby to powiedzieć.... to taki fest na maksa jebaka, on duzo dupi po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawidek Lat 10 Re: sensacja! IP: 216.13.13.* 19.03.04, 00:41 cy to znaczy jebak 24/7 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek z klatki obok Re: sensacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:21 purched tak jebie, że chej! śpiewaczka do dziś z chaty nie wychodzi tak jom purched wydymał. ale jazda, uhaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy od wilczura Re: sensacja! IP: *.mewy.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:24 też o tym słyszałem, ale myślałem, że to tylko Szumilaki plotki roznoszą... Odpowiedz Link Zgłoś
purhed Re: sensacja! 19.03.04, 16:26 ale jazda! w dupe słonia! to ja taki sławny jestem! śpiewaczke wydymałem, ale ino jeden raz, bo ona fest ruba jest i tłusta. Ale fest mi się dupić chciało i banie miałem konkret. ale ch*j z tym, dupić trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka purheda Re: sensacja! IP: *.mewy.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:29 Synku, wstydziłbyś się, z tym starym paszkwilem? Chociaż racja, dupić trzeba; no i naszą rodzinę w świecie sławisz... Odpowiedz Link Zgłoś
purhed Re: sensacja! 21.03.04, 13:57 Gość portalu: matka purheda napisał(a): > Synku, wstydziłbyś się, z tym starym paszkwilem? Chociaż racja, dupić trzeba; > no i naszą rodzinę w świecie sławisz... wal się na ryj ty stara ruro, ponoć zerżło cie stado dzikich psuw! a mendy z cipy już wyleczyłaś? bo tak skaczom,że ci majty potargali! Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_augustyniak Re: sensacja! 22.03.04, 21:52 Ludzie! Ale wam jebie na mózgi! Zróbcie światu przysługę i rzućcie się w kupę... NARA CHOOJKI! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_augustyniak no! 23.03.04, 12:14 Masz rację Dawid! Jebie im konkretnie! Co za ludzie, tylko forum zaśmiecają. Odpowiedz Link Zgłoś
purhed Re: sensacja! 29.03.04, 23:39 Gość portalu: grzeban napisał(a): > Niezła sensacja - PURHED wydymał śpiewaczkę! > Normalnie ją ruchał! > A jej chłop nic nie wie, ale jaja! Chłop śpiewaczki się dowiedział - będzie wija! Odpowiedz Link Zgłoś