beauty_baby 22.03.04, 14:26 z Marbelli, zapraszam do oglądania:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: wkleiłam kilka zdjęć... 22.03.04, 14:32 Sliczne miasto !! szczegolnie zachwycilo mnie Stare Miasto, uwielbiam takie malutkie waskie uliczki, a jezeli sa one jeszcze biale tak jak tu...cudo !! Super miec tam dom.... czesto tam mieszkasz Beauty? Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: wkleiłam kilka zdjęć... 22.03.04, 14:36 tak na rok to gdześ z pół roku jestem w Polsce a pół roku tam:) Po Wielkanocy wlaśnie wyjeżdżam i juz się nie mogę doczekać bo byłam tam ostatni raz w grudniu Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: wkleiłam kilka zdjęć... 22.03.04, 14:37 kasienka80 napisała: > Super miec tam dom.... > czesto tam mieszkasz Beauty? O to samo chcialam zapytac :) I czy jezdzisz w inne miejsca na wakacje? I czy to tam ma dom Antonio Banderas? Ale sie rozmarzylam o wakacjach........... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Uliczki! 22.03.04, 14:37 Uliczki mnie zabily! Teraz w pelni rozumie twoj ostatni dylemat :o) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: wkleiłam kilka zdjęć... 22.03.04, 14:39 beauty, ja się mogę spakować w pół godzinki, zabierasz mnie ze sobą? (hehehehe, żartowałam). Odpowiedz Link Zgłoś