kendo 22.03.04, 17:41 Rzulwiczku,cos bardzo osobistego otrzymales, tu bedziemy sie Tobie nisko klaniac.... lisciki podsylac... chyba dobrze co ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: Rzulw 25.03.04, 19:59 hi bajera :) ale kłaniać nim mi się nie musi :) nawet dziecko sąsiada :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Rzulw 25.03.04, 23:57 hi,hi, ciesze sie Rzulwiku, ze "kacik" sie spodobal. pozdrawiam znowu zimowo bo zasypalo nas na bialo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Rzulw 10.04.04, 17:07 rzulwiu dlaczego poczta warca od Ciebie? podaj jakis innym mail:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Rzulw 10.04.04, 17:15 eszsz... trochi sie napełniła .... nie mam czasu na porządki. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Rzulw 10.04.04, 17:17 tym sposobem nie moglam pzreslac Ciz yczen jak wszystkim-osobiscie:( ale staralm sie na prawde:( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Rzulw 02.07.04, 17:07 "poranne pogaduchy" co to takiego? i co trzeba wpisac w tresci zeby byc przyjetym? a kto jest jego wlascicielem? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Rzulw 24.07.04, 22:57 dziekowalam juz na wszystkich watkach dotyczace tematu, ale jeszcze w osobistej "skrzyneczce " dziekuje PRZESLICZNIE. PS;. a mozesz mi powiedziec,czemu pojawilo sie trzecie okienko "przesun" nie bylo go kiedys... na Vistuli pytanie rozszezone. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Rzulw 26.07.04, 16:13 Krzysio, znalazlam swa pierwsza "skrzyneczke",(byla na trzeciej stronie) zeby nie bylo podwojnych mozesz polaczyc je razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Rzulw 26.07.04, 20:25 czy bardzo siem gniewasz, ze mam takie obsuwy czasowe z tlumaczeniem dla Ciebie? powiedz, ze nie, prosze :) dlubie w tym, ale malo dziennie mi wychodzi, bo stoja nade mna rozne ludziska, typu kuzynka i jeden taki :D ze mam pisac i juz :) obiecuje poprawe:) pozdroovki od krowki :D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Rzulw 22.08.04, 20:32 Rzulwiu, pzrejezdzalam w poniedzialek pzrez Wrocek ulica jesli nie poplatalm nazwy S.Hallera. taka szeroka z torami tramwajowymi. i gdzies pzry tej ulicy stoi Carefour. czy dobrze pamietam jej nazwe? czy TY daleko urzedujesz od tej ulicy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kszysio Re: Rzulw 23.08.04, 20:51 Teraz juz całkiem blisko (wcześniej w samym centrum Rynku) :) jadąc cały czas prosto (mając Carrefour po prawej ręce), po mniej więcej 2 km, dotarłabyś do mnie :))) ... esz trzeba było dać znać wcześniej ... to byśmy się zkaffowali. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Rzulw 23.08.04, 21:07 kszysio napisał: > Teraz juz całkiem blisko (wcześniej w samym centrum Rynku) :) jadąc cały czas > prosto (mając Carrefour po prawej ręce), po mniej więcej 2 km, dotarłabyś do > mnie :))) ... esz trzeba było dać znać wcześniej ... to byśmy się zkaffowali. > nie mogli my :( byli my w trasie :( i tak dluga mielismy podroz:( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Rzulw 14.09.04, 21:00 zapomnailes o nas rzulwiu?:((((((( i poduszanki juz do niczego nie sa CI potrzebne?:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kszysio Re: Rzulw 16.09.04, 00:59 Nie zapomniałem o Was Kochane Poduszanki i Poduchowcy... :( Co dzień chcę posiedzieć na poduchach ... czasu brak .... i siły :( Pamiętam o Was Słoo ... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Rzulw 16.09.04, 09:49 kszysio napisał: > Nie zapomniałem o Was Kochane Poduszanki i Poduchowcy... :( > Co dzień chcę posiedzieć na poduchach ... czasu brak .... i siły :( > > Pamiętam o Was Słoo ... mysle,ze po "wzmacniajacym trunku" ktorym czestuje Cie w Samowarze nabierzesz sil i wypoczniesz.... ** milego odpoczywania.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Rzulw 08.06.05, 09:46 ech rzuwiczku.... trzeba sobie pomagac ...a u Ciebie czynie to z wielka radoscia:)) milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Rzulw 08.06.05, 23:22 ano :) Witaj Słoo, coś nie mogę się dostukać do Ciebie na GyGy ... :( Odpowiedz Link Zgłoś