pireneje 13.04.04, 10:01 Pirenejka, wita wszystkich po dłuższej nieobecności i żeby wszystkim nieco złagodzić stres i smutek związany z pójsciem do pracy po Świętach, przynosi trochę świątecznych wypieków :-) Częstujcie się :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Re: po dłuższej nieobecnosci :-) 13.04.04, 10:03 pireneje napisała: > Pirenejka, wita wszystkich po dłuższej nieobecności i żeby wszystkim nieco > złagodzić stres i smutek związany z pójsciem do pracy po Świętach, przynosi > trochę świątecznych wypieków :-) Częstujcie się :-) Jeszcze jedzenie? I gdzie ja to zmieszcze????? ;) Ja chyba bede musiala sie dzisiaj pogimnastykowac troche w domu... bo inazej zadne spodnie na mnie nie wejda... Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: po dłuższej nieobecnosci :-) 13.04.04, 10:08 Przyniosłam trochę na forum i do pracy, bo chyba trochę za dużo tych pyszności wyprodukowałyśmy z Mama na Święta :-) Aariel, zrobię Ci gorżką herbatkę, to może skusisz sie na malusienki kawałeczek makowca? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: po dłuższej nieobecnosci :-) 13.04.04, 10:14 Skubię sobie babkę wielkanocną i przeglądam nowe wątki... hmmm... długo mnie tu nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: po dłuższej nieobecnosci :-) 13.04.04, 11:12 pireneje napisała: > Aariel, zrobię Ci gorżką herbatkę, to może skusisz sie na malusienki kawałeczek > > makowca? ;-) Dobra! Makowca jeszcze w tym roku nie jadlam, wiec chetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: do Aarielki :-) 13.04.04, 11:25 Pirenejka niesie mały imbryczek świeżo zaparzonej herbatki i obiecany kawałek makowca :-) Wyjątkowo dobry mi w te Swięta wyszedł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: po dłuższej nieobecnosci :-) 13.04.04, 10:24 Ja się już poddałam - więcej słodkości mi się nie zmieści :-) A jest jeszcze cały sernik, pół mazurka i prawie cała pieczeń zrobiona przez mojego brata - zjedliśmy tyle słodyczy, że nikomu nie zostało już miejsca na świąteczny obiad :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: po dłuższej nieobecnosci :-) 13.04.04, 10:40 Ale jesteście ;-)))) No ale nie namawiam, bo wiem jak to jest, sama już pękam w szwach... Na szczęście przyniesione do pracy smakołyki zniknęły błyskawicznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: po dłuższej nieobecnosci :-) 16.04.04, 14:45 JA tam nie mam umiaru.Bylem w Polsce i jadlem jak glupi, wszystko mi sie miescilo, Maltanczyk narzekal, ze Polska to taki biedny kraj, a nadziwic sie nei mogl ile my jemy i jakie to dobre, zreszta sam niezle zajadal. Teraz znowu jestem w Danii i po tygodniu w Polsce nic mi tu juz nie smakuje, ja chce do POLSKI!! P.S Gdzie moj obiecany schabowy????:( Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: do wakarpl :-) 16.04.04, 15:27 a gdzie obiecany przyjazd do Krakowa? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: do wakarpl :-) 16.04.04, 17:51 Bylismy w Krakowie: ja, Maltanczyk, Ponczo i Moje Sloneczko. Chlopaki poszli do naszych kolezanek z klasy (Blizniaczek), a my ze Sloneczkiem spedzilismy mily wieczor, noc i poranek razem:) Odpowiedz Link Zgłoś