1_leo 30.01.11, 19:55 Moi drodzy, jeśli się pstryka zdjęcia na BZ to potem należy je imieścić na FB, proooszę :D:D:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efjot1200 Re: Do fotograficznych pstrykaczy 30.01.11, 22:08 Zapodajcie jakieś zdjęcia bo jesteśmy ciekawi jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: Do fotograficznych pstrykaczy 31.01.11, 08:56 Się usprawiedliwiam: Napstrykałam całą masę (a nawet nakręciłam parę filmików :) ) i całość zrzuciłam do obecnego na imprezie lapciaka Wioli, zwalając ciąg dalszy roboty (czyli wrzucanie tego na MFBloga) na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaszpilazapominalska Re: Do fotograficznych pstrykaczy 31.01.11, 11:17 Przyznaję się bez bicia;-) Ubaw po pachy w trakcie oglądania tych krótkich filmików. Skontaktuję się z Carry i baaaardzo niedługo pojawią się foty z BZ na FB. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Do fotograficznych pstrykaczy 31.01.11, 12:21 wiolaszpilazapominalska napisała: > Ubaw po pachy w trakcie oglądania tych krótkich filmików. > Skontaktuję się z Carry i baaaardzo niedługo pojawią się foty z BZ na FB ... ładnie - nie dość że sobie człowiek wstydu narobił na miejscu to jeszcze będzie trzeba się rumienić wobec reszty nieobecnych "na" lecz z dostępem "do" ... proponuję zakazać używania na BZtach takich narzędzi tortur jak aparaty i kamery. howgh ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon JUUUUUUUUŻ 31.01.11, 21:07 link już jest na blogu jutro dopracuje wpis :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaszpilazapominalska Re: JUUUUUUUUŻ 31.01.11, 22:47 carrymoon napisała: > link już jest na blogu > jutro dopracuje wpis :) i jutro dojdą filmiki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Do fotograficznych pstrykaczy 07.02.11, 20:18 1_leo napisał: > Moi drodzy, jeśli się pstryka zdjęcia na BZ to potem należy je imieścić na FB, > proooszę :D:D:> Są jeszcze przynajmniej dwie osoby: 1. Dawaj zdjęcia bo Ci wydziargam aparat Zenith 2. Możesz przesłać zdjęcia przed karmieniem husky? Albo ratlerka? Obu "pstrykaczom" serdecznie dziękuję :):):> Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Do fotograficznych pstrykaczy 07.02.11, 21:28 Leo!! Ty Perwerze jeden!! :> :> Odpowiedz Link Zgłoś