yacey 02.02.11, 18:10 www.twojapogoda.pl/wiadomosci/106241,prognoza-sezonowa Wyglada na to, ze nadchodzi czas aby sprawdzic co tam slychac w garazach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_leo Re: Sezon tuż, tuż 02.02.11, 20:05 yacey napisał: > Wyglada na to, ze nadchodzi czas aby sprawdzic co tam slychac w garazach :) Ja cały czas sprawdzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Sezon tuż, tuż 03.02.11, 07:05 Sezon już tuż tuż, a ja ciągle zbieram na moje wymarzone supermoto ;) Jak dobrze pójdzie to na wiosnę nareszcie i ja po rocznej przerwie znowu wystartuje na własnym sprzęcie.... już nie moge się doczekać. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Sezon tuż, tuż 03.02.11, 08:20 yamasz napisał: > Sezon już tuż tuż, a ja ciągle zbieram na moje wymarzone supermoto ;) Jak dobrz > e pójdzie to na wiosnę nareszcie i ja po rocznej przerwie znowu wystartuje na w > łasnym sprzęcie.... już nie moge się doczekać. :))) Yamasz, oby jak najszybciej :) Pochwalisz się jak już kupisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Sezon tuż, tuż 04.02.11, 23:03 Oczywiście, zaraz po tym jak już się wyjeżdże do wysuszenia baku. :D Odpowiedz Link Zgłoś
blue-suzi Re: Sezon tuż, tuż 04.02.11, 20:34 ale mnie podbudowałaś ;)) zimo szmato oddaj lato !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Sezon tuż, tuż 04.02.11, 21:32 blue-suzi napisała: > ale mnie podbudowałaś ;)) No...znaczy...nie jestem przekonany tak do konca :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Sezon tuż, tuż 15.02.11, 19:14 tak sezon tuż tuż a u mnie w garażu puste miejsce po intruzie:( Z każdym cieplejszym dniem , kiedy byśnie słonko przeżywam katusze... szczególnie, gdy siedzę w pracy..... a oni ... ci motocykliści pomykają pod moim oknem do CPN, aż mnie skręca. Nawet po powrocie do domu nie mogę wybuziać lustereczka , pomiziać po zbiorniczku i takie tam inne pieszczoty. Pozostają mi tylko fotki....i tęsknota za moją śicznotą. A tak nawiasem to jak wasze przygotowania do sezonu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Sezon tuż, tuż 15.02.11, 19:39 Pozbylas sie tak pieknego motocykla??? No...nie... PS Sezon juz rozpoczety :) Teraz tylko chwilowa przerwa, bo cosik chlodem powialo i to chyba z Twoich okolic :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Sezon tuż, tuż 15.02.11, 21:53 Co do pozbycia się intruza to niezupełnie tak wygląda, będzie drugi spokojnie :) a chłód ...tak.. najlepiej złożyć na mnie tą zimnicę bo ze wschodu jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Sezon tuż, tuż 16.02.11, 09:29 hahaha gosia moze kolega sie wyrobi ze zrobieniem Twojego cuda Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Sezon tuż, tuż 19.02.11, 20:50 yacey napisał: > Wyglada na to, ze nadchodzi ... ... wczoraj w TV pokazywali bazie kwitnące na Pomorzu :) ... oficjalnie jeszcze przeszło 30 dni "do" ... ale napewno przyjdzie wcześniej :) P.S. całkiem niezły pomysł by zaglądnąć na dłużej do "zimowej przechowalni" :) ... właściwie fantastyczny pomysł na niedzielne dopołudnie ... no oczywiście po mszy ;). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Sezon tuż, tuż 19.02.11, 21:05 Dzis rano jakos optymizm mnie opuscil, 10 cm sniegu i pada nadal. Ide jutro obudzic motocykle. Honda co prawda wietrzyla sie 2 tygodnie temu, ale suzi i yamaha spia od jesieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Sezon tuż, tuż 19.02.11, 22:12 U mnie od kilku dni ładnie słoneczko świeci, dziś było troszkę pochmurno, ale do przeżycia. No udało mi się dzisiaj dokonać przelotu na zx636r i gsxr750. W Koszalinie oddalonym o niecałe 100km podobno zima na całego, a ja w przyszłym tygodniu wyciągam grilla z piwnicy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Sezon tuż, tuż 20.02.11, 10:29 yamasz napisał: a ja w przyszłym > tygodniu wyciągam grilla z piwnicy. :) No to ja już wkładam piwo do lodówki :D Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Sezon tuż, tuż 20.02.11, 13:19 yamasz napisał: > No udało mi się dzisiaj dokonać przelotu ....w przyszłym tygodniu wyciągam grilla z piwnicy. :) ... u nas pobielało na nowo, więc z pomysłu przewietrzenia motocykli chociażby podwórkowego będzie NIC... ale za to w ramach straszenia zimy idziemy dziś na grilla :) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Sezon tuż, tuż 20.02.11, 16:43 Motocykle obudzone, odkurzone, przejechaly po jakies 100m (metrow) i czekamy az snieg sie stopi :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
zimno-krwisty Re: Sezon tuż, tuż 19.02.11, 23:17 Jak na razie śnieg po kolana, poleży jeszcze 1,5 - 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś