Dodaj do ulubionych

JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI

24.02.02, 18:34
i pogadac mam ochote z Wami! :-)
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:35
      a ktus ty, przez u zwykle czy o z kreska???
      :)))
      • Gość: samanta Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:36
        a gdziez ty Only widzisz tu u czy tez ó ?:)))))))
        • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:37
          skrzywienie, bo co????
          • szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:39
            Czyzbys wacpanna jakowys uraz miala ?;-)
            • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:40
              uraz??? ku czemu i ku komu??? mozna konkretniej, bo widze zem analityk.....i
              probujesz zanalizowac moje urazy.....
              • szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:43
                jam nie Froud wiec urazow analizowal nie bede:-)) Ale nature wacpanny chetnie bym poznal...:-)
                • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:44
                  tak ogolnie to psychol, a czemu????
                  • szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:45
                    bo mnie takowoz piatej klepki brak i szukam drugiej polowki:-)
                    • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:47
                      ja kiedys od kolegi dostalam piata klepke na Mikolajki, jak ja znajde to ci
                      moze nadsztukujemy, co????
                      • szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:50
                        dzieki serdeczne ale mnie jest dobrze bez mojej klepki.Sam wyrzucilem ja do rzeki z
                        mostu.Towrzystwa jeno rownie szurnietego mi trzeba:-)
                        • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:52
                          oj, obawiam sie ze trudno bedzie ci mi dorownac, ja nie musialam nic wyrzucac,
                          takam sie urodzila, a wiesz, cechy wrodzone plus doswiadczenie wrod idiotow
                          swoje robi, no nie....
                        • Gość: samanta Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:53
                          wariatow ci u nas dostatek.Wlascie przebywasz pan w najwiekszym wariatkowie pod wezwaniem
                          sw.Miny. Alleluja!!!!!!!
                          • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:55
                            no i sam widzisz, matke mi na swieta nawet wyniesli, wiec co ja mam byc gorsza,
                            przyjdzie czas obejme po matce stanowisko, he he he
                          • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:55
                            Samanta, nie Alleluja tylko Onlyluja, he he he
                          • szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:56
                            O ! Wacpannie tez nic widze nie brakuje. Nawet jakbym jakis atak zauwazal lekki!;-) A gdziez pozostala
                            czesc kuracjuszy tego przezacnego wariatkowa sie ukrywa?;-)
                            • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:59
                              jak to gdzie????
                              dogorywa po wczorajszych mszach wieczornych i dzisiejszych modliwach
                              popoludniowych.....tyle ze oni skrocili modly tylko do tej czesci kiedy to sie
                              z kielicha pija, i co niektorzy uproscili, pijac wprost z gwinta, he he he
                              • szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 19:01
                                Co do trunkow to tresc dla mnie zrozumiala ale jesli chodzi o te modly..to nie bardzo wiem o co
                                chodzi?
                                • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 19:02
                                  no modly do swietej Miny coby nigdy nie zabraklo, no nie...
                                  • szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 19:05
                                    Czyzby wodki?! Jesli tak to i ja bede sie modlil do Waszej swietej:-) A na razie musze chwilowo zajac
                                    sie proza zycia.:-)
                                    • onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 19:07
                                      a nie masz tam w zanadrzu czegos lepszego?????
                                      matka to robi takie wybuchowki, ponoc lepsiejsze som.....

• Gość: EBSIK Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI IP: 192.168.0.* 25.02.02, 18:18
      LUBIĘ BZYKAĆ SZANTRAPY.ps.jak jestem zdrowo nachlany.pozdrawiam wszystkie
      szantrapy! EBSIK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka