Gość: alex IP: 217.153.32.* 26.02.02, 15:40 Parzy mój umysł tęsnota za Laurą... za jej pełnymi niejednoznaczności słowami... Czy ktoś zna Laurę.. czy ktoś jest w stanie powiedzieć gdzie ją znaleźć...........? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 16:43 czy chodzi o laurę palmer? bo jesli tak to nie mam dobrych wiesci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: 192.168.5.* 26.02.02, 16:44 Co szukasz jak niewidzący! Filona pytaj.Do nie moich spraw się nie wtrącam...i coś tam klaszcze za borem... kubek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 16:46 Laura i Filon jednoznaczni byli. nie moze chodzic o tę Laure uważam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 16:46 :)))) aż słyszę tę melodyjkę w tle! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 16:47 nie usmiechalabym siętak gdybym ją słyszała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: 192.168.5.* 26.02.02, 16:48 SZA PANIE...! SZA PANIE...! SZAPANIE.... SZAPANIE... SAPANIE....!!!!! ,,,pod umówionym ja worem... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 16:50 jednoznaczne sapanie podkreślam. nene nie o nią pyta ojciec założyciel wątki. stawiam na pannę Palmer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 16:52 wy chyba nie unikneliscie lynchu bdę bdę bdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: 192.168.5.* 26.02.02, 16:55 ychyychyychychy...uch..uch..uch..ychy..ychy... brdędźdźdź( upadł kubek i leży) ychy...ychy... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 17:10 gracie na zwłokę widzę Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 17:13 a może ktoś zabił Laurę ? wyraźnie czuję jakieś szczypanie pod sercem a nie sapanie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 17:16 z tymi zwłokami do gra słów? a ta powyżej to ta? i czy jednoznacznie? czy poniekąd? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 17:20 to zalezy kto szuka tak samo jak z idealnym partnerem uzurpowanie sobie prawa do pomnikowania własnej naiwności urocze ale dosyc dyletanckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 17:42 mieszasz kanały komunkacji, zatem upewnić się chcę czy Twoja wypowiedź + to o pomnikowaniu naiwności dotyczy mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 17:52 Gość portalu: XpOver napisał(a): > mieszasz kanały komunkacji, zatem upewnić się chcę czy Twoja wypowiedź + to o > pomnikowaniu naiwności dotyczy mnie? alez skąd, wszystko odbywa się bez ingerencji w wewnętrzne światy nie chcę łączyć ogólnego pluskania, takiego z założenia tutaj obecnego z tym bardziej osobistym, w pewnym momencie intymnym nie tutaj na to miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 17:57 no to bez szoku u mnie reszta jest milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 18:03 Gość portalu: XpOver napisał(a): > no to bez szoku u mnie > reszta jest milczeniem lubię szokować ale nie w sposób hałaśliwy bez jarmarcznych atrybutów wolę posługiwać się chwilową ciszą stąd mój brak tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: *.studio.tpi.pl 26.02.02, 17:34 ..niewiadomo czy dyletanckie. ..jak najdalej od sapania - raczej rzeczywiście "szczypanie".. takie leciutkie, ale rozszerzające się stpniowo w kręgi piekącego ognia. ale zadnego pomnikowania ani skamienienia... Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 17:48 ..ona patrzy na mnie krzakiem który sie we mnie zapala czy tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: *.studio.tpi.pl 26.02.02, 17:57 ...jej słowa są dla mnie słyszalne.. ona zapala mnie wewnątrz i dociera żarem do każdego pojedyńczego neuronu - w tej części mózgu gdzie znajdują się zmysły pragnień.. ona jest dla mnie przyszłym wyobrażonym powiewem morskiej bryzy po spaleniu samych myśli i żądz.. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? 26.02.02, 18:05 klasyczny przypadek piedestału bez obrazy ;))))) czy warto było jej szukac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST LAURA ?? IP: *.studio.tpi.pl 26.02.02, 18:13 ..nie warto.. to piedestał.. chwilowa ucieczka w wyobraźnię. rzeczywiście upomnikowanie. żadna intymność - lekka gra słów. zabawa . a poza tym - zero orzeźwień - czasem pomniki się rozpadają Odpowiedz Link Zgłoś