chiara76 06.05.04, 09:35 Kto przeczytał "Pod Słońcem Toskanii"? Ja filmu nie widziałam a książkę chcę zamówić na Merlinie i się właśnie zastanawiam, czy warto?? Aarile, Ty coś chyba wspominałaś? Nie wiem, czy film, czy książkę miałaś na myśli?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Re: Do Aariel, ale nie tylko 06.05.04, 10:06 Przyznaje sie, ze nie przeczytalam ksiazki, chociaz ja mam (tyle ze po wlosku). Zaczelam ja czytac zaraz po obejrzeniu filmu i stwierdzilam, ze jednak chce odczekac jeszcze troche zanim zaczne ja czytac. Bardzo nie lubie czytac ksiazki po obejrzeniu filmu powstalego na jej podstawie. Odwrotnie- bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Do Aariel, ale nie tylko 06.05.04, 10:33 chiara wiem,ze ta ksiazke bodajze czytala mocca:)a film na bank obejrzała:)wiec tylko podaje na miary:)bo ja sama niestety nie czytalam ani nie ogladalam filmu: ( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Do Aariel, ale nie tylko 06.05.04, 11:21 _to poczekam na nią, może powie, czy Jej się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Do Aariel, ale nie tylko 06.05.04, 12:03 pytałam sie i powiedziala,ze tylko filma ogladala a i ze ma druga czesc ksiazki i byla nudna... Odpowiedz Link Zgłoś