gatta13 08.05.04, 13:31 I mi się zrobił odcisk na nadgarstku. A kiedyś oglądałam w sklepie żelową podkładkę, trza było kupić, a nie podziwiać. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldpiernik Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 13:33 Połącz jakoś jedno z drugim, bo nic nie rozumieć moja... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 13:36 Cały dzień wczoraj copypastowałam opierając nadgarstek o blat biurka, teraz mogę pojęczeć, że mnie boli. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 13:39 Ach to tak, w takich sytuacjach opieram na blacie łokcie... Nadgarstek nie boli... tylko łokcie sie robią podobne do pięt ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 13:40 mnimalistycznie: mnie wystarczy pasta, odrobina nawet, nie musi być na copy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 13:43 A bo ja mam chyba to źle organizacyjnie rozwiązane: myszka na blacie, a klawiatura niżej, na półeczce wysuwanej. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 13:57 Fatalnie ;)) Tylko do copypaste klawiatura nie zawsze czebna chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 14:00 No nieczebna, ale ja po pastowaniu trochę sprzątałam w tym, co pastowałam, pracę każą tera na płytce oddawać, podobno sprawdzają, czy nie zerżnięte skądsiś. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 14:08 Nooo, za moich czasów takich wygód nie było z płytką. Własnozręcznie na maszynie wstukałem pracę... właściwie to ona płytka była, więc na upartego nic się nie zmieniło. Można wszak mieć wątpliwosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 14:11 Płytka to świeżutki tegoroczny wynalazek, żeby zamknąć nam wyszczekane protestujące gęby, umożliwili w dwóch salach komputerowych nagrywanie. :) Swoją drogą, kompletnie nie wyobrażam sobie napisanie tego najpierw ręcznie. Dzięki Ci o Gatesie. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 14:19 Bez przesady, Gates tylko na tym kasę robi, kiedyś miał szczęśliwy pomysł, a teraz inni napędzają postęp. Takich moloch musi byc zachowawczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 14:23 No niech tam, dzięki Wam o wszyscy, którzyście się przyczynili do tego, że stukam w klawisze i mogę sobie z kimś w ten sposób porozmawiac. :) I za całą resztę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 14:46 Za całą resztę tyż :) Dołączam się i powoli zamykam te wynalazki, co się i tak nie przyjmą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Copypastecopypaste 08.05.04, 23:52 gatta13 napisała: > I mi się zrobił odcisk na nadgarstku. a może komputer dla kobiety..?:))) wydaje się milutki:))) Gatto ..jak praca..?..czerwiec..będziemy świętować..?:) www.ewa.bicom.pl/humor/h13.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Copypastecopypaste 09.05.04, 14:01 Hihi, różowego koloru to ja używam wyłącznie jako cieni do powiek. Podobno z błękitem się komponuje. ;)) A jeśli chodzi o pracę, z każdą minutą ogarniają mnie myśli coraz czarniejsze. gatta_pesymistka_rozpaczliwa Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Chwila prawdy 09.05.04, 22:02 ...czyli jak, u licha, ma na imię mój promotor? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Chwila prawdy 10.05.04, 00:28 gatta13 napisała: > ...czyli jak, u licha, ma na imię mój promotor? ;) ..a to.. to chyba.. tylko licho wie..:))) potrzebujesz jakieś pomocy Gatto..?;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Copypastecopypaste 10.05.04, 00:27 gatta13 napisała: > A jeśli chodzi o pracę, z każdą minutą ogarniają mnie myśli coraz czarniejsze. > > gatta_pesymistka_rozpaczliwa Gatto..dasz rade..głowa do góry!.. znasz tą piosenkę..?:) "Czarne wrony czarno kraczą.. W czarnych barwach widzą świat.. I na próżno im tłumaczą dobrzy ludzie już od lat Zamiast krakać weźcie pędzle Przemalujcie co się da..!!! Czarnych barw nie chcemy więcej..!!! Każdy w kolor gra.. Czarny przegrywa kolor wygrywa... W jabłkach z jabłonek.. W kropkach biedronek.. W listkach na drzewach.. W kolorze nieba".. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Copypastecopypaste 10.05.04, 08:52 więc copy-paste mi świat na żółto i na niebiesko... że sobie sparafrazować pozwolę ;) Gatto, po co imię promotora? Kończysz pracę? Zaczynam być z Ciebie dumny :) Może w sekretariacie wiedzą ;)) (albo w dziekanacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Copypastecopypaste 10.05.04, 19:18 Oooo, jak to miło, że ktoś jest ze mnie dumny. :)) Robiłam wczoraj stronę tytułową , żeby oddać moje marne 58 stron, i się zatło. :) Ale na szczęście moja szkoła była tak miła, że napisała w internecie, jak ów pan ma na imię. :))) A dziś to raczej pomalować można na biało i fioletowo. Bzyyyyyyyyyy zakwitły. :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: kwitnący bez:))) 10.05.04, 21:29 gatta13 napisała: > Bzyyyyyyyyyy zakwitły. :) tak kwitną już kilka dni...:))) wczoraj udało mi się..zabrać Binia na malutką wycieczkę.. nie widział swojego domku prawie..4 miesiące..tęsknił już bardzo.. udało się..pojechaliśmy:))) ..na podwórku..czekała na nas wspaniała nispodzianka.. kwitnący ..bez..przywitał nas swoim zapachem..:)))) www.ewa.bicom.pl/chwile/s100.htm Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: kwitnący bez:))) 11.05.04, 09:04 "...bzów aleją parki będą szły, pojmą to najprościej że jest czas....." eech, wiosna, wiosna, wiosna.... A Miła Moja znów piękniejsza.... EEEECH..... Odpowiedz Link Zgłoś