Dodaj do ulubionych

MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.02.02, 21:44
WYŚLIJ MI SMS-A z twoim telefonem kom., bo go niechcący skasowałem !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • men_ Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.02, 21:45
      albo n-r na 02.pl
      • Gość: Pom Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 21:54
        Oj, Meniątko, Ty byś własną główkę skasował też niechcący...;)
        • mario2 Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.02, 21:55
          Czesc Pomka- nie martw sie- od tego jest net. Men ma juz moj nr na O2
          • Gość: Pom Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 22:35
            Cześć Maryś.:) Z Menikiem może być różnie... ja tam bym nie wierzyła, że on
            czegoś tam znowu nie skasuje... :)))
            • men_ Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.02, 22:37
              No fajnie :(((
              Pomka nie wierzy we mnie :))
              • Gość: Pom Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 22:54
                Meniuńku, jak w Ciebie przestanę to już po mnie:))
                • men_ Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.02, 22:56
                  Pomcia, ja też :))
                • men_ Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.02, 22:57
                  A kto mi ostatnio o jakiejś menopauzie, ..etc ?:))
        • men_ Re: MARIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.02, 21:55
          łebkiem , czy główką ?:))
          • red_aries tasiemiec 27.02.02, 21:56
            stad pewnie dylemat. jak nie klonem to tasiemcem jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezu.....

men_ napisał(a):

> łebkiem , czy główką ?:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka