Dodaj do ulubionych

PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY

IP: *.crowley.pl 13.05.04, 12:19
Mój chłopak uwielbia jak pieszczę mu pośladki, bardzo mocno sie
wtedy "rozgrzewa", rytmicznie porusza pupą i szczytuje jak lekko wkładam mu
palce pomiedzy posladki.

Czy takie reakcje są typowe dla mężczyzn ?

Obserwuj wątek
    • Gość: yesska no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.pkobp.pl 13.05.04, 12:38
      machac uszami. jakis wybrakowany model ten twoj facet
      • Gość: Margerita Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.crowley.pl 13.05.04, 12:49
        A mnie się podoba jak mogę do pasji doprowadzić mężczyznę pieszcząc mu pupę.
        Jak jest gorący, zaczynamy już kochać się normalnie.
        • Gość: only Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.kabel.telenet.be 13.05.04, 12:58
          milosc to uczucie glupie
          u margerity zaczyna sie na pupie....:)
          • Gość: Margerita Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.crowley.pl 13.05.04, 13:05
            Nie rozumiem, uważam że w miłosci badzo waznym jest dawanie sobie satysfakcji i
            wzajemne podniecanie się. Mój chłopak jest zgrabny, jego tyłek podoba mi się -
            akceptuje to ze lubi być pieszczony w ten sposób. lubię patrzeć na jego wyraz
            twarzy jak wkładam mu deliatnie palce pomiedzy posladki a on głosno jęczy ....

Myslałam że innych mężczyzn też to podnieca, jeśli nie i tak bedę nadal to
            robić, lubię patrzyć na mojego chłopaka jak szczytuje. potem świetnie się
            kochamy w typowy sposób
            • Gość: only Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.kabel.telenet.be 13.05.04, 13:08
              no wczoraj niejaki crimen pisal ze kobieta zaczyna byc dojrzala jak przestaje
              pokazywac Smesy od facetow swoim kolezankom.....
              skoro sie dzielisz takimi szczegolami na forum towarzyskim, to zapewne
              kolezankom tez opowiadasz takie szczegoly, np w przerwie na lunch....:)
              • Gość: Margerita Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.crowley.pl 13.05.04, 13:13
                A jesli tak, to co ??? Uważasz sie za lepszego bo kochasz sie po katolicku , po
                ciemku przu opuszczonych zasłonach w grubych kalesonach ....
                Nie mam sie czego wstydzić, mój chłopak ma swietne ciało i lubie pieścic mu
                pupę.
                jesli chcesz wiedziec piściłam go tak nie jeden nawet raz nad morzem, w
                tramwaju i w innych miejscach. nie interesuja mnie kołtunskie opinie na ten
                temat.
                • Gość: only Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.kabel.telenet.be 13.05.04, 13:17
                  no co ty z tymi kalesonami????
                  ja to wylacznie w stroju astronauty, bo tak bezpieczniej....:)
                  acha, no wlasnie, glowe dam ze nie robiliscie tego na statku Sojuz....:)
                  • Gość: Margerita Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.crowley.pl 13.05.04, 13:20
                    Nie, ale w klasie maturalnej na mprezie piesciłam dwóch facetów trzymajac ich
                    za członki , a w pokoju obok rodzice jednego z nich ogladali TV. Nawet nie
                    wiesz jak ich to rajcowało i ile białem substancji wylało się na dywan ...
                    ty pewnie nigdy czegoś podobnego nie przezyłeś.
                    • Gość: only Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.kabel.telenet.be 13.05.04, 13:24
                      postaram sie przezyc, jak tylko plec zmienie, hehe
                      • Gość: Margerita Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.crowley.pl 13.05.04, 13:29
                        No dobra, robiłaś kiedyć cos takiego ?? Pewnie nie, a moim zdaniem dawanie
                        satysfakcji mężczyznom jest miarą kobiecości. Jesli faceci szczytują bo ich
                        dotykasz i po prostu odlataują a ty nawet nie zdejmujesz bluzki i masz ich u
                        swych stóp całych mokrych z małymi, mokrymi siusiaczkami, całującymi Cie po
                        nogach ibłagajacych o jeszcze to znaczy ze jesteś BOGINIĄ .... Ja nią jestem !!
                        • saqqara Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze 13.05.04, 13:31
                          o kurde....
                          • Gość: Margerita No to nie wiesz co tracisz..... IP: *.crowley.pl 13.05.04, 13:43
                        • Gość: only Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.kabel.telenet.be 13.05.04, 13:34
                          oj, to uwazaj na te rece bo Wenus z Milo tez tak zaczynala, hehe
                          • Gość: Margerita PYTAM FACETÓW-Lubicie jakbyć pieszczeni w pupę ? IP: *.crowley.pl 13.05.04, 13:45
                          • Gość: gazomierz Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:46
                            a mogła jeszcze przynajmiej jednego ale ona musiała mówić i mówić ;)))
                            • Gość: Margerita Do ust biorę tylko kochankom IP: *.crowley.pl 13.05.04, 13:47
                              • Gość: only Re: Do ust biorę tylko kochankom IP: *.kabel.telenet.be 13.05.04, 13:53
                                aaa, a to byli tylko koledzy....
                                • Gość: Margerita Re: Do ust biorę tylko kochankom IP: *.crowley.pl 13.05.04, 14:01
                                  Tak, koledzy, przyjaciele, utrzymujemy kontakty do dziś i wcale nie wywołuje to
                                  w nas jakichs dzikich instynktów. to chyba normalne że młodzi ludzie potrzebuja
                                  pieszczot przed przejsciem do pelni seksu
                            • Gość: only Re: no niestety nietypowe. powinien jeszcze IP: *.kabel.telenet.be 13.05.04, 13:49
                              no i dlatego tatus musial z mamusia te TV ogladac.....
                              • Gość: Margerita Chłopak w klasie maturalnej ma prawo do pieszczot IP: *.crowley.pl 13.05.04, 13:58
                                ...a może uważasz że nie ?
                                • Gość: only Re: Chłopak w klasie maturalnej ma prawo do piesz IP: *.kabel.telenet.be 13.05.04, 13:59
                                  ...a dziewczyna w klasie maturalne to ma nawet obowiazek....:)
                                • Gość: gazomierz Re: Chłopak w klasie maturalnej ma prawo do piesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:01
                                  to takie prace ręczne i matura z nich tylko czy dla nich czy dla Margeritty;))
                                  • Gość: Margerita Lubię patrzeć jak faceci odlatują IP: *.crowley.pl 13.05.04, 14:05
                                    To dlatego podniecają mnie takie sytuacje , a jak komus to sie nie podoba, no
                                    cóż , może uprawiac sex raz na 3 lata ....
                                    • Gość: gazomierz Re: Lubię patrzeć jak faceci odlatują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:11
                                      A co może sie podobać, reczne pranie przez ciebie nazywasz seksem ??
                                      I to cie nakręca ?? A jak z odciskami na dłoniach ??
                                      • Gość: Margerita Re: Lubię patrzeć jak faceci odlatują IP: *.crowley.pl 13.05.04, 14:12
                                        Ty jesteś facetem ???

Jakoś w to wątpie ....
                                        • Gość: gazomierz Re: Lubię patrzeć jak faceci odlatują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:17
                                          A ty kasjerką w banku.........spermy ?? ;))
                                          • Gość: Margerita Kocham mojego mena i IP: *.crowley.pl 13.05.04, 14:19
                                            po prostu nie mam kompleksów
                                            • Gość: gazomierz Re: Kocham mojego mena i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:21
                                              ucałowanie rączek........e może lepiej nie ;(((
                                              • Gość: Margerita Re: Kocham mojego mena i sex IP: *.crowley.pl 13.05.04, 14:25
                                                wypchaj się
    • Gość: Margerita PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY !!!! IP: *.crowley.pl 13.05.04, 14:40
      Wracam do swego pytania :

Faceci - LUBICIE TO ??????

Gdzie te chłopy ???!!!
      • Gość: Cwel Re: PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:44
        o jej, jak ja to lubię a moi kledzy z pryczy też :))))
        • Gość: Margerita SPADAJ SKUNKSIE IP: *.crowley.pl 13.05.04, 14:51
          Na tym forum dominuja stare pryki oraz PIERDOLNIĘTE ŁOSIE JAK NIEJAKI CWEL

Wypchajcie się
    • Gość: iwona Re: PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 16:39
      A jak głęboko wsadzasz ten palec między pośladki???
      • Gość: Margerita PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY-podręcznik dla iwo IP: *.crowley.pl 13.05.04, 17:11
        najpierw delikatnie pieszczę posladki masując jebardzo delikatnie, patrze na
        reakcje mojego mena , czuje jak zmienia mu sie oddech jak zaczyna zmieniac mu
        sie wyraz twarzy. zawsze lezy nabrzuchy z twarzą zwrócona do mnie i zamknietymi
        oczami, potem gdy zaczyna oddychać coraz szybciej i przełykac slinę, pieszcze
        go coraz intensywniej dotykajac takze wspaniałych klejnotów i członka, kiedy
        zaczyna juz lekko jęczeć lekkopalcami muskam rowek pomiezy posladkami wcale
        głęboko nie penetrując, on zaczyna lekko poruszac posladkami i wchodze nieco
        głebiej (na pół paznokcia) po chwili falowania nacisne raz czy dwa mcniej i
        wtedy wpada w orgazm i zaczynamy sie kovchać - po prostu mnie bierze jak na
        wspaniałego samca przystało. Całuje,dotyka , mocno pieści tak jak lubię - co
        sie dzieje potem chyba juz sie domyslasz
        • poo3 Re: PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY-podręcznik dl 13.05.04, 17:20
          ...podziwiam Twoje zdolności manualne,on na brzuchu Ty widzisz jego oczy,i
          udaje ci się jeszcze pieścić jego pośladki i nie tylko...Podziwiam!
          • Gość: Margerita Re: PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY-podręcznik dl IP: *.crowley.pl 14.05.04, 14:55
            Wytęż wyobraznie to łatwo stwierdzsz ze jest to oczywiste, ale nie dla
            wiejskich kmiotów ze współczesnej KONOPIELKI
        • Gość: men Re: PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY-podręcznik dl IP: *.axone.fr 13.05.04, 17:32
          a ja podziwiam to co poo ale jeszcze bardziej podziwiam tego "mena" malo tego
          ze szczytuje to od razu sie z nia kocha. Z reguly kilka minut po "szczycie"
          erekcja ciut slabnie na jakis czas wiec "branie jak na prawdziwego samca
          przystalo" jest ciut utrudnione - a ten facet nic - podziwiam...
          • Gość: Margerita Re: PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY-podręcznik dl IP: *.crowley.pl 14.05.04, 14:56
            trudno o wytrysk pieszcząc posladki. facet szczytuje i gotów jest do szybkiego
            seksu. U ciebie pobudzanie w stan erekcji trwa pewnie 3 dni po zażyciu 10
            opakowań wiagry.
        • Gość: iwona Re: PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY-podręcznik dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 18:59
          Mam nadzieję że po wszystkim myjesz ręce ...
          • Gość: Margerita Sugeruje zebyś sama sie umyła i to w kwasie solnym IP: *.crowley.pl 14.05.04, 14:51
    • Gość: Inga Re: PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.04, 11:58
      Czemu bez przerwy drwicie ??? Mój facet też tak lubi i mówi że jest to b.
      podniecające ( i to prawda, dla obu stron ). Ale wy drwiaże nigdy się o tym nie
      przekonacie bo jesteście tylko silni w " pisaniu na klawiaturze" Ha, Ha , Ha
      Pozdrawiam Margarita (mój też ma super tyłek )
      • Gość: only Re: PIESZCZOTY POŚLADKÓW MĘŻCZYZNY IP: *.kabel.telenet.be 14.05.04, 13:41
        no coz, w tym trojmiescie to sami zboczency, hehe
        dla mnie w sumie to i cala noge mozecie sobie wkladac tam gdzie wam wygodnie,
        tylko wypowiadajcie sie o tym na odpowiednim forum, bo na forum towarzyskie to
        ja dla towarzystwa wchodze, i akuratnie w poludnie to cos jakby obiad jem i
        wolalabym nie jesc w towarzystwie czyjegos tam palca w czyjejs tam pupie.....
        • Gość: Margerita STARA PRUDERYJNA BABA IP: *.crowley.pl 14.05.04, 14:53
          Nie pieprz głupot, to po jakiego diabła czytasz ten wątek, przeciez tytuł jest
          jednoznaczny. Rozwala mnie ta polska pruderiia starych bab - napisz petycje do
          rydzyka
          • Gość: only Re: STARA PRUDERYJNA BABA IP: *.kabel.telenet.be 14.05.04, 14:58
            a ty skorzystaj z oferty Astrid....na takiej prywatce to dopiero sie paluszkow
            nawkladasz w pupe...:)
            • Gość: Margerita Zebyś wiedziala że uczestniczyłam w orgiach IP: *.crowley.pl 14.05.04, 15:04
              i było super
              • Gość: only Re: Zebyś wiedziala że uczestniczyłam w orgiach IP: *.kabel.telenet.be 14.05.04, 15:09
                oj, w holandii do wczoraj oferowali orgie z pieskami, szkoda ze sie juz nie
                zalapiesz....:(((
                • Gość: Margerita Re: Zebyś wiedziala że uczestniczyłam w orgiach IP: *.crowley.pl 14.05.04, 15:17
                  zwierzeta pozostawiam tobie, bo jestes zwykłą "SUCK"
                  • Gość: only Re: Zebyś wiedziala że uczestniczyłam w orgiach IP: *.kabel.telenet.be 14.05.04, 15:25
                    a ty to znosisz jajka i odzywiasz sie przez odbyt ze nie jestes "suck"....:)
                    • Gość: Margerita Re: Zebyś wiedziala że uczestniczyłam w orgiach IP: *.crowley.pl 14.05.04, 15:28
                      A wiesz co to znaczy SUCK , stara cipo ??

Gówno wiesz !
                      • Gość: only Re: Zebyś wiedziala że uczestniczyłam w orgiach IP: *.kabel.telenet.be 14.05.04, 15:30
                        to po rosyjsku????
      • Gość: Margerita pieśćmy naszych mężczyzn !! IP: *.crowley.pl 14.05.04, 14:50
        Dzieki Ingo,

wczoraj tez to robilismy, było super
        • e_bajok A owsiki....... 14.05.04, 14:55
          co z nimi robicie jak wam się dostaną pod paznokcie ??:(((
          • Gość: only Re: A owsiki....... IP: *.kabel.telenet.be 14.05.04, 15:00
            gorzej jak o tasiemca zawadzi, i ten sie wkurwi...:)))
            • Gość: Margerita tasiemca wysyłam Rydzykowi na obiad IP: *.crowley.pl 14.05.04, 15:03
          • Gość: Margerita DAje Ci zebyś zjadał debilku IP: *.crowley.pl 14.05.04, 15:02
    • yess Margerita to facet. zbok i tyle. lubi owsiki 14.05.04, 15:25
      • Gość: Margerita YESS TO OBRŻYDLIWY PEDAŁ I PEDOFIL powiesić go IP: *.crowley.pl 14.05.04, 15:27
        • yess to sie zdecydyj przez rz czy ż ten obrżydliwy? 14.05.04, 15:29
          • Gość: Margerita Po prostu OBRZYDLIWY ŻYD PEDOFIL IP: *.crowley.pl 14.05.04, 16:02
            • Gość: cwel Re: Po prostu OBRZYDLIWY ŻYD PEDOFIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:17
              Jak bym znał adres to byś my się spotkali bo poznałem wiele technik pieszczenia
              odbytu, wprawdzie jedna zaprowadziła mię tu gdzie jestem ale za to mam tu pełne
              ręce roboty, koledzy z pod celi nie mogą się nachwalić, do zobaczenia jak wyjdę
              za ok 15 lat :))))
    • Gość: ulung Czy do wsadzania palucha w d. potrzebna matura ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:39
      Kiedyś było takie powiedzenie:
      'nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera'

Margaritka-sodomitka ma maturę,
      a jej chłopczyk maturzysta,
      nastawia jej swoją dziurę.
      Margeritka-sodomitka ma słodkie paluszki
      w trakcie aku kopulacji zlizuje opuszki.

• Gość: mm Re: Czy do wsadzania palucha w d. potrzebna matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:30
        ech ludziska....mistrzostwo jezyka.... a jaka kultura.... bedziecie kiedys
        rodzicami, mezami, zonami....a moze juz jestescie... nie mozecie sie jakos
        ladniej do siebie odzywac? JAsne,margarita szczerze opowiedziala co lubi,
        chciala poznac Wasze opinie i co? za te niespotykana szczerosc, ba odwaga
        nawet, dostala kopa wyrzucenia. A jak.... jednostke trzeba zgnebic, zgnoic...
        wyeliminowac... A tak naprawde w glebi duszy, w Waszych wyobrazniach,
        marzeniach seksualnych zazdroscicie jej, ichcielibyscie przezyc namiastke tego
        co ona opisuje.... Skad w Was tyle zolci, niedobra? Smutne to.... Pozdrawiam
        wszystkich.
        • Gość: only Re: Czy do wsadzania palucha w d. potrzebna matur IP: *.kabel.telenet.be 15.05.04, 21:37
          my tez jestesmy wzruszeni odwaga, nie tylko margerity ale rowniez piotrusia z
          gdanska.....mam nadzieje ze narescie odnalazl w tobie obronce zboczencow, bo
          prawde mowiac bardzo juz watpilam ze znajdzie sie jakis jego wielbiciel...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka