zuzanka75 26.05.04, 21:13 Ostatni weekend wolny i do pracy z powrotem. Koniec urlopu!!!!!!!!!!! Pocieszcie mnie troche przed powrotem do pracy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanka75 Re: Koniec!! 26.05.04, 21:22 Wiem, ze to dopiero sroda, ale jak sobie pomysle.... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Koniec!! 26.05.04, 21:50 Przynajmniej masz dlugi weekend:) Zawsze szukja pozytywow, moze cos milego Cie w pracy spotka?:) Bedzie dobrze, jestem z Toba!! Odpowiedz Link Zgłoś
gitcorso Re: Koniec!! 30.05.04, 08:13 zuzanka75 napisała: > Ostatni weekend wolny i do pracy z powrotem. Koniec urlopu!!!!!!!!!!! > Pocieszcie mnie troche przed powrotem do pracy!!!!!!! Ale pomyśl sobie że niektórzy właśnie teraz zaczną urlop!!! :))) A poza tym za niedługo (za 1,5 tyg.) jest wolny 10 czerwca - dla niektórych długi weekend.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ajsch Re: Koniec!! 30.05.04, 09:13 no ja ostatni wolny weekend mialem 3 tygodnie temu... ale niedlugo Boze Cialo (zwane przez innych boskim weekendem) i bede mial 4 dni wolnego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś