urszulka_ma Re: srurtututu 01.06.04, 20:27 Halinko obawiam się..że ptaszyna ma cieżką biegunkę.. może trzeba pomóc..?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Kłębek drutu? 01.06.04, 21:16 Moze byc. Przy okazji, bo ja nie wiem, czy dobrze trafilam: czy to tutaj trwa Nieustajacy Konkurs Na Nazwy Plynow Do Plukania? (a propos Blaskow Ksiezyca i Zimowych Kwiatow) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Kłębek drutu? 01.06.04, 21:24 Trafiłaś świetnie. Jaka jest Twoja propozycja? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: srurtututu 01.06.04, 21:42 Srutu, to jakiś nowy nawóz? Przyda sie w ogrodzie. Witaj, Kamilo, użyźnisz naszą monotonną glebę jakim wiatrem (hehehe) nowym... Tylko od zawietrznej proszę. Co sie tu wyprawia, jak nie widzę no :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ale o co chodzi ? 01.06.04, 22:01 Jakie płyny, jaki nawóz, co sie tutaj dzieje ? Jaki konkurs, gdzie nagrody ??? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: o intelektualną klasę..:) 01.06.04, 22:24 Niektóre ptaszyny są takie ciekawe.. za parkanem zaglądają w ogrodu każdą szparę.. uszy nadstawiają głowy przechylają.. słowa z forum jak ryby wyławiają.. wyczytały ptaszyny.. coś o intelektualnych..forumowych..zaletach.. i taka je ogarnęła podnieta.. żeby wpaść na forum nasze.. i pokazać.. jaką mają własną klasę..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: o intelektualną klasę..:) 01.06.04, 22:26 > coś o intelektualnych..forumowych..zaletach.. Aha...to...zatem...na .... pewno...nie...tu Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: szarancza atakuje Ogrod:-))) 02.06.04, 08:09 Bez przesady. Forum jest, było i będzie otwarte:) Różnorodność roślin i zwierzyny w ogrodzie jeszcze mnie nie przeraża;)) Tym bardziej niewinne srututu, to przecież cytat z kabaretowej klasyki, hehehe... OLDROZBAWIONYJAKBYTROCHĘ Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: szarancza atakuje Ogrod:-))) 02.06.04, 11:45 abc_abc napisała: > jestem zszokowana doszczetnie, no, gnidom sie nie dziwie, ale zeby nonstop > babral sie w blocie....shame ..shame ..shame ojejku, czuję się skarconym, na swoją obronę mam tylko to, iż: nie w błocie tylko w popiele nie babrał tylko zasypywał i nie gnidy tylko gruszki ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Dajcie spokój tym popielnym igraszkom... 02.06.04, 11:59 i tak już wystarczająco kicham i oczy bolą... więcej prochu mnie zabije :( OLDPIERNIKKICHAJĄCYNONSTOP ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Dajcie spokój tym popielnym igraszkom... 02.06.04, 12:32 Drogi Kolego, dotychczas pozwoliłem sobie na Twoim forum popełnić zaledwie jeden wpis, napominający Kamilę (no, powiedzmy żartobliwie :-), być może rzeczywiście o jeden za dużo. Lecz zaprawdę, jakoś nie mogę się w nim dopatrzeć powodu nazwania go "babraniem się w błocie". Może za mało rozumiem, fakt. non.heautontimorumenos P.S. Dlaczego Kolega zwraca się do mnie w liczbie mnogiej? :-)) pozdrawiam, non Odpowiedz Link Zgłoś
senne_igraszki Re: Dajcie spokój tym popielnym igraszkom... 02.06.04, 12:38 dobrze, ze popielnym.... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dajcie spokój tym popielnym igraszkom... 02.06.04, 13:12 Mam uczulenie na proch, kurz i parę innych drobiazgów. Nonie, cóżeś taki oficjalny? hehehe, Kolego... Zwracam się z prośbą o nieigranie do wszystkich igrających, stąd liczba mnoga. Czyż ten dopisek rozjaśnia nieco sytuację? Witam z opóźnieniem, Ciebie, Nonie i Senne :)) Na Gości, na szczęście, nie jestem uczulony ;) OLDPIERNIKWNIEDOCZASIE (jak zwykle) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Dajcie spokój tym popielnym igraszkom... 02.06.04, 13:19 czesc, czesc pierniku:)) badz twardy:) Odpowiedz Link Zgłoś